Προς το περιεχόμενο

Φωτήστε με: Toshiba Satellite A200-1J0 vs Fujitsu Amilo Xi 2428-004

dimitris212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο φίλος μιλάει πολύ καλά!

Ελπίζω να μην κλάψω και γω με μαύρο δάκρυ!

Θα σας πω εντυπώσεις σύντομα!

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφερον σας΅!

Δημοσ.
Ο φίλος μιλάει πολύ καλά!

Ελπίζω να μην κλάψω και γω με μαύρο δάκρυ!

Θα σας πω εντυπώσεις σύντομα!

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφερον σας΅!

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου και καλορίζικο...πιστεύω ότι το μηχάνημα σου θα βγεί καλό γιατι απλά η FS έχει αρχίσει να μαθαίνει από τα λάθη του παρελθόντος και τα laptop της έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ τελευταία. Βλέπω θετικά σχόλια και από τον κόσμο που επέλεξε την συγκεκριμένη σειρά και από τα reviews διαφόρων sites:

http://www.notebookcheck.net/Review-Fujitsu-Siemens-Amilo-Xi2428-notebook.7329.0.html

Δημοσ.

Αλήθεια έχεις δουλέψει και τα δύο μαζί ταυτόχρονα και σου φάνηκε ποιοτικότερο το A200?

Πάντως Πάνο συμφωνώ με το συμπέρασμα, ότι

"Πρέπει να κοιτάμε την χρυσή τομή σε μια αγορά... τα τεχνικά χαρακτηριστικά από μόνα τους δεν κάνουν την διαφορά σε ένα μηχάνημα. Υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που πρέπει να κοιτάμε και να συνυπολογίζουμε."

H ταχήτητα είναι θεμιττή αλλά εφόσων καλύπονται προυποθέσεις όπως αυτές που αναφέρω παραπάνω. Νο1 ο θόρυβος, μετά ποιότητα υλικών...και μετά ακολουθεί ότι αξιολογεί ο καθένας σαν ποιο σημαντικό. Οταν γράφω ότι προτιμώ να πάρω ένα εργαλείο που σκωτώνει από ένα κουβά δεν αναφέρομαι γενικά, δεν το διευκρίνησα για αυτό και πιθανόν να παρερμηνεύτηκε, αλλά μεταξύ των δύο.

Δεν θα αρχίσω να προτείνω και Acer ή Turbo-X (που έχω υπάρξει κάτοχος) σε λίγο επειδή είναι ταχύτερα από κάποια Compaq, Dell ή IBM βέβαια...

τα δε HP DV series τα θεωρώ τραγικά τόσο σχεδιαστικά όσο και ποιοτικά...Να μην αναφερθώ στα κουμπιά ήχου κτλ που μόλις τα πατάς βυθίζεται όλο σχεδόν το κάσωμα.

Εδώ σε ποιά κουμπιά αναφέρεσαι?

Δημοσ.

Μου φαίνεται τραγικό ένα λαπτοπ των 1100? να έχει δίσκο 4200rpm.... (εδώ να μου πεις έχουν κάποιa Vaio)

Mπορεί κάποιος να μου σχολιάσει την ποιότητα-απόδοση ήχου των F-S/Toshiba/HP Pavillion..;

Συμφωνώ σε πολλά από όσα λές αλλά όχι στην ποιότητα των υλικών...τα μεν Amilo Xi κυμαίνονται σε μέτρια αλλά αποδεκτά επίπεδα, τα δε HP DV series τα θεωρώ τραγικά τόσο σχεδιαστικά όσο και ποιοτικά...

Η σχεδιάση είναι λίγο πολύ υποκειμενικό θέμα,εγω ας πούμε τα Pavillion τα βρίσκω κορυφαία σχεδιαστικά..

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,έχω παραγγείλει και εγώ τον fs amilo 2428-004 θα τον έχω στα χέρια μου την Παρασκευή και θα σας μεταφέρω εντυπώσεις,ελπίζω και εγώ να μην την έχω πατήσει με αυτή την αγορά.Εγώ έχω εδώ και 5 χρόνια ένα laptop compaq presario 2800,ΑΨΟΓΟ αυτή είναι η λέξη που το χαρακτηρίζει.Αποφάσισα λοιπόν να ψάξω λίγο την αγορά να πάρω τώρα ένα καινούργιο,τα συμπεράσματα που έβγαλα είναι:sony κορυφαία οθόνη και σχεδιασμός αλλά μέχρι εκεί,acer αμφίβολη ποιότητα κατασκεύης,toshiba & hp υπερεκτιμημένες τιμές γι'αυτά που προσφέρουν,κατέληξα λοιπόν στη fs,κλείνοντας η προέλευση του συγκεκριμένου είναι Γερμανία,αυτό λέει πάνω στο κουτί του,διορθώστε με αν κάνω λάθος και συγχωρήστε το μακροσκελές υπόμνημα

Δημοσ.

Καλα κατσε να παθει τιποτα το FS (που δεν ευχομαι βεβαια) και τρεξτε στη Siemens να σας το φτιαξει! Ειναι φανταστικο το σερβις της!!!!

Μετα ελατε και μιληστε για το σκληρο 4200, ποιοτητα κατασκευης κτλ του Τοσιμπα, δλδ τα κλασικα που γραφεται εδω μεσα! Να παρακαλαται να μην παθει οτιδηποτε και καθε πρωι να κανετε προσευχες, γιατι αν γινει κατι τετοιο την πουτσ...ατε!!!!

(Εχω δει και εχω ακουσει περιπτωσεις πολλων που ετρεξαν στο σερβις της FS και τους επεσαν τα μαλλια με την ασχετοσυνη των υπαλληλων αλλα και με τη "γρηγοραδα" που ενηργησαν!)

Δημοσ.
.Αποφάσισα λοιπόν να ψάξω λίγο την αγορά να πάρω τώρα ένα καινούργιο,τα συμπεράσματα που έβγαλα είναι:sony κορυφαία οθόνη και σχεδιασμός αλλά μέχρι εκεί,acer αμφίβολη ποιότητα κατασκεύης,toshiba & hp υπερεκτιμημένες τιμές γι'αυτά που προσφέρουν,κατέληξα λοιπόν στη fs,κλείνοντας η προέλευση του συγκεκριμένου είναι Γερμανία,αυτό λέει πάνω στο κουτί του,διορθώστε με αν κάνω λάθος και συγχωρήστε το μακροσκελές υπόμνημα

Λάθος σκεπτικό για επιλογή Laptop. Η χώρα προέλευσης ενός προϊόντος δεν συμβαδίζει απαραίτητα και με την ποιότητα. Αυτη η παλαιολιθική αντίληψη των πραγμάτων πρέπει να σταματήσει επιτέλους μιας και δεν είμαστε πλέον άνθρωποι των σπηλαίων. Πληροφοριακά τα ποιοτικότερα και αξιοπιστα μοντέλα Laptop (IBM,DELL,TOSHIBA,SONY) κατασκευάζονται σε υπερσύγχρονα εργοστάσια της Κίνας. Αν πιστεύεις ότι η TOSHIBA για παράδειγμα κατασκευάζει τα laptop της σε ένα εργοστάσιο με κακομοίρηδες Κινέζους που δουλεύουν 20ωρες την ημέρα και κάνουν 10 λεπτά διάλειμα για να φάνε ένα πιάτο ρύζι τότε είσαι λίγο πίσω...τα πράγματα έχουν αλλάξει και εκεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...