Προς το περιεχόμενο

Επιτέλους! Ελληνικά εξώφυλλα ταινιών σε καλή ανάλυση

chrispen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ και να ζητήσω για ακόμα μια φορά απο παιδιά που είτε δουλεύουν σε dvd clubs είτε έχουν φίλους σε dvd clubs και μπορούν να προμηθεύονται τα εξώφυλλα να μας βοηθήσουν όσο εκείνοι μπορούν .

Θα το εκτιμούσαμε αφάνταστα και μην ξεχνάτε οτι έχουμε και ενα διαγωνισμό για τα παιδιά που ανεβάζουν.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φαίνεται αξιόλογη η πρασπάθεια.

Προσωπικά χρησιμοποιώ εδώ κ χρόνια το http://www.cdcovers.cc κ ποτέ μα ποτέ εξώφυλλα στα ελληνικά..Δε μου αρέσουν καθόλου!

Οι τίτλοι των ταινιών χάνουν κ πολλές φορές πραγματικά βιάζονται..

Άλλο πράμα να βλέπεις τυπωμένο 'Scarface' κ αλλο 'Ο Σημαδεμενος'..

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

περάσαμε στην 3η έκδοση της σελίδας σε διαφορετική πλατφόρμα έτσι ωστε να είναι ευκολότερη η παρουσίαση της σελίδας μας και της διαχείρισης των εξωφύλλων που πολλαπλασιάζονται. Πλέον η εγγραφή δεν είναι απαραίτητη. Περιμένω σχόλια και παρατηρήσεις!

http://www.greekdvdcovers.info

Δημοσ.

Φίλε το μόνο κακό με την δουλειά σας, είναι ότι σε κάθε εξώφυλλο έχετε την στάμπα σας.

Μήν με παρεξηγήσεις, είναι κάπως φτηνιάρικο.

Μπράβο σας, νά 'σται καλά, χαίρομαι που η συμβουλή μου έπιασε τόπο.

Δημοσ.

φίλε μου δεν σε παρεξηγώ αλλα κάπως πρέπει να κατοχυρωθεί οτι η δουλειά είναι δικιά μας και να μην την βλέπουμε απο εδώ και απο εκεί..

• 2 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

δεν ξέρω γιατί δεν λειτουργούσε, πλέον λειτουργούν όλα. Σε 2-3 μέρες θα έχουμε και ενα καινούργιο σύστημα για να ανεβάζετε τα δικά σας εξώφυλλα πιο εύκολα

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ!

Περάσαμε αισίως στη 4η έκδοση της σελίδας, προσθέσαμε κατηγορίες με cd μουσικής ελληνικά και ξένα. Το παλιό αρχείο με τα 1000+ εξώφυλλα μας θα μεταφερθεί σιγά σιγά τις επόμενες μέρες.

Για να ανεβάσετε εξώφυλλα αρκεί να εγγραφείτε, διαλέγετε το αρχείο και δίνετε τον τίτλο. Βοηθείστε να κάνουμε μια μεγάλη συλλογή.

'Οσοι είχατε γραφτεί θα πρέπει να ξαναγραφτείτε γιατί δεν βρήκα τρόπο να σας μεταφέρω στη καινούργια πλατφόρμα.

Κλείνουμε 2 χρόνια και το γιορτάζουμε με καινούργιο look and feel! Περιμένω σχόλια και παραλείψεις .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...