chrispen Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Επιτέλους μπορείτε να βρείτε εξώφυλλα ταινιών στα ελληνικά. Όλες οι ταινίες που προβάλονται ή θα προβληθούν στους κινηματογράφους βρίσκονται στο site http://www.greekdvdcovers.info/ . Χρειάζεται εγγραφή στο forum για να τα δείτε και να τα κατεβάσετε τίποτε άλλο. Άν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να φτιάξει ένα μικρό logo θα ήταν υπέροχο.
GIANNISPATRA Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Τι είναι αυτό ρε φίλε??:( και γράφτηκα περιμένοντας κάτι .. καταρχάς τα εξώφυλλα τα έχεις πάρει από τα stercinemas δηλαδή όταν αλλάξουν το url δεν θα μπορούμε πια να δούμε τις εικόνες .. Και κατα δεύτερον γιατί κουράστηκες τόσο για κάτι τόσο ασήμαντο.. ?? και αν δεν απατόμαι εξώφυλλα = covers ?? αυτά που έχεις είναι posters σε χαμηλή ανάλυση !! άποψη μου χάλια το site !!
leukonas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δεν χρειάζεται να τον κράζεις έτσι τον άνθρωπο...απλά πρότεινε ενα site.
chrispen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Καταρχάς να σου πώ οτι τα εξώφυλλα μεταφέρονται σιγά σιγά στην σελίδα που έχω hosting. Επιπλέον νομίζω οτι στην Ελλάδα απο τις αφίσες φτιάχνονται και τα εξώφυλλα, εννοώ όπως το βλέπεις έτσι ακριβώς είναι και το μπροστινό κομμάτι στα εξώφυλλα, στο πίσω μέρος μπαίνει η περίληψη. Όπως καταλαβαίνεις οι αφίσες είναι το πρώτο βήμα για να δημιουργούμε custom dvd covers όπως κάνουν και στις άλλες χώρες αφού τα πραγματικά εξώφυλλα δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα απο τις εταιρείες του χώρου. Άν το site σου φαίνεται χρήσιμο τότε μείνε να φτιάχνεις τα δικά σου εξώφυλλα. Αναφέρω και με ποιό πρόγραμμα φτιάχνω εγώ τα δικά μου. Άν πάλι δεν σου αρέσει μην ξανάρθεις
GIANNISPATRA Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 κοίταξε .. εγώ καλόπροέραιτα μιλάω πάντα .. Λοιπόν εγώ αυτό που είδα δεν με ενθουσιάζει .. και δεν θα ξαναμπώ όπως και όλοι οι άλλοι .. Αν όμως το site το γνωστοποιούσες αφού βάλεις και το υπόλοιπο υλικό που αναφέρεις τότε θα " έμενε " ο κόσμος.! Τελος πάντων καλή συνέχεια στο site σου ..και ένα καλό πρόγραμμα που χρησιμοποιούσα παλιά για covers ήταν το coverXP
Dr.Strangelove Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Εμένα μου τη σπάνε τα forums που δε σου δείχνουν τίποτα αν δεν γίνεις μέλος, οπότε απλά το προσπέρασα και δεν μπορώ να έχω άποψη για το αν αξίζει το περιεχόμενο ή όχι. Δε μου αρέσει να με υποχρεώνουν να γίνω μέλος, μόνο και μόνο για να δω τι προσφέρει το forum. Αν μου αρέσει και θεωρώ ότι μου προσφέρει κάτι αξιόλογο, θα γραφτώ και θα προσπαθήσω να προσφέρω κι εγώ με τη σειρά μου.
chrispen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 μα αν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε θα γίνεται πανικός απο traffic, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πληρώνω παραπάνω.Άν κάποια στιγμή λυθεί το οικονομικό μου πρόβλημα τότε δεν θα απαιτεί εγγραφή.
Bougas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Εμένα μου τη σπάνε τα forums που δε σου δείχνουν τίποτα αν δεν γίνεις μέλος, οπότε απλά το προσπέρασα και δεν μπορώ να έχω άποψη για το αν αξίζει το περιεχόμενο ή όχι.Δε μου αρέσει να με υποχρεώνουν να γίνω μέλος, μόνο και μόνο για να δω τι προσφέρει το forum. Αν μου αρέσει και θεωρώ ότι μου προσφέρει κάτι αξιόλογο, θα γραφτώ και θα προσπαθήσω να προσφέρω κι εγώ με τη σειρά μου. μια απ'τα ιδια και απο μενα. βγαλε αυτην την επιλογη,να δουμε πως ειναι το site,και θα γραφτουμε.
jkont Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Εμένα μου τη σπάνε τα forums που δε σου δείχνουν τίποτα αν δεν γίνεις μέλος, οπότε απλά το προσπέρασα και δεν μπορώ να έχω άποψη για το αν αξίζει το περιεχόμενο ή όχι.Δε μου αρέσει να με υποχρεώνουν να γίνω μέλος, μόνο και μόνο για να δω τι προσφέρει το forum. Αν μου αρέσει και θεωρώ ότι μου προσφέρει κάτι αξιόλογο, θα γραφτώ και θα προσπαθήσω να προσφέρω κι εγώ με τη σειρά μου. Συμφωνώ κι εγώ.
chrispen Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 όσοι συμφωνείτε αλλα παρ'όλα αυτά ενδιαφέρεστε γι'αυτό που κάνω πάρτε ενα hosting plan για να βάλουμε το forum και θα είναι ανοιχτό.
chrispen Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Το φόρουμ ζητάει γραφίστες για βοήθεια με τα εξώφυλλα. Άν σε ενδιαφέρει να βοηθήσεις ΟΣΟ εσύ μπορείς και ΟΣΟ χρόνο εσυ θέλεις να διαθέσεις στείλε ένα μήνυμα στους διαχειριστές.Είναι μια ευκαιρία να προβάλεις και την δουλειά σου σε ενα φόρουμ με ραγδαία ανάπτυξη.
chrispen Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 έχουμε ξεκινήσει το φτιάξιμο full covers έτοιμα για εκτύπωση, έχουν ήδη ανεβεί εξώφυλλα για ταινίες όπως rambo, bucket list, sweeney todd και άλλες. Όλα χάρη στην εθελοντική δουλειά των συντελεστών του forum.
beniamin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε εσένα και στην ομάδα σου για την (πολύ καλή) δουλειά-προσπάθεια που κάνετε. τετοιου ειδους site ελειπε. καλή συνέχεια λοιπόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.