neXTgen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 ρε παιδιά το θέμα είναι σοβαρό, φίλε Sorath έχεις συγκεκριμένη πρόταση με λεπτομέρειες για το αν καλύπτει φάρμακα τη συμμετοχή κλπ ?? πόσο περίπου μπορεί να βγει το ετήσιο ποσό για έναν υγειή άνθρωπο 30-40 χρόνων ? τόση ώρα είπαμε μιλάμε για πακέτο ΥΓΕΙΑΣ όχι σύνταξης, όπως το πάνε θα το κάνουμε κι αυτό αλλά αυτό το τόπικ έχει άλλο θέμα .. καλά, μου κάνει εντύπωση , κανείς άλλος πλην εμού σε αυτό το τεράστιο φόρουμ δεν έχει κάνει ιδιωτική ασφάλιση ΥΓΕΙΑΣ ???? (ψάχνω την AIG προς το παρόν) όσοι άλλοι το ανακαλύψετε παρακαλώ αναφέρετε εμπειρίες σας...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 φίλε sorath, θα μου επιτρέψεις να είμαι πολύ αντίθετος! εσύ μπορεί να είσαι κάποιος που κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και δεν έχω κανένα λόγο να σε κατηγορήσω αλλά οι προηγούμενοι ασφαλιστές όλα καλά μου τα λέγανε όσα ήταν να πληρώνω. όταν ήρθε η ώρα να πάρω τα χρήματα που μου τάζανε...ένα μαγικό πράγμα δεν έβρισκα κανέναν και οι ίδιοι (ο ένας μάλιστα συγγενής εξ' αγχιστείας!) με στέλνανε να συνεννοηθώ με τα άλλα τα κοράκια της εταιρίας και μου λέγανε οτι δεν είναι αρμόδιοι! Και μάντεψε! Στην αρχή μου λέγανε ότι θα τα κάνουν όλα αυτοί και θα πάρω χρήματα και όλα καλά όλα ωραία.... Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, μου είχανε δεσμεύσει τα χρήματα (που υποτίθεται θα έπαιρνα στο χέρι χωρίς καθυστέρηση και μπλα μπλα...και η ασφαλιστική που αποζημιώνει αμέσως και μπλα μπλα...)και με αφορμές ξεφτίλα μου φάγανε ένα χρόνο. Αφού βρήκανε να κόψουν από όπου μπορούσαν (μου κόψανε για προμήθεια που διαχειρίζονταν τα λεφτά μου όσο δε μου τα δίνανε!! το πιστεύετε το θράσσος??) μου δώσανε τελικά το ένα τρίτο από αυτά που μου έταζε ο ασφαλιστής και μάλιστα κάποιες εβδομάδες αφότου κινήσαμε δικαστικές διαδικασίες! Εν τω μεταξύ οι απατεώνες πέρνανε τηλέφωνο στο σπίτι και ζητούσαν από τη μάνα μου που είναι ανίδεη από αυτά τα πράγματα να τους δώσει έγκριση να διαχειριστούν τα λεφτά σε δήθεν επενδύσεις!! Αυτό ήταν που με εξόργισε πιο πολύ και όποιος νομίζει ότι είμαι υπερβολικός, κοιμάται ύπνο βαθύ... Και για να μη νομίζεις ότι είμαι κανένας ηλίθιος (που ακόμα και να ήμουνα δε θα έπρεπε να τους επέτρεπαν οι αρμόδιοι να με εκμεταλλέυονται...) έχω δύο αδέρφια, δικηγόροι χρόνια, που ασχολούνταν συνεχώς με αυτό το θέμα! Οι τύποι στις ασφαλιστικές είναι "επιστήμονες"! Είναι 100 βήματα μπροστά στις απατεωνιές! Οπότε μη τολμήσει να μου πεί κανένας αχαρακτήριστος αν ξέρω ή δε ξέρω από ασφάλειες υγείας...και ούτε η ασφαλιστική ήταν της πλάκας....Η Nationale Ned... ήταν και τώρα ανήκει στον όμιλο ING. Αυτά για τώρα και άντε καλή σας μέρα.
Sorath Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Επειδή όπως είπα δεν είμαι ασφαλιστής και δεν θέλω να δώσω λάθος πληροφορίες, καλύτερα να μιλήσεις με κάποιον ασφαλιστή που θα μπορέσει να σου απαντήσει σε κάθε σου απορία. Τηλεφώνησε στο 2102717181-6 και ζήτα να μιλήσεις με κάποιον ασφαλιστή ή και να κλείσεις ένα ραντεβού. Σίγουρα, δεν έχεις να χάσεις σε τίποτα. Φίλε vaio.s, απατεώνες υπάρχουν σε όλους τους χώρους/τομείς. Εγώ σου μιλάω για μια εταιρία που πραγματικά αυτά που σου λέει, τα κάνει πράξη. Το οτι σου έτυχε στραβή με μια ασφαλιστική, δεν σημαίνει οτι ο τομέας είναι σκάρτος.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 φίλε neXTgen, ειλικρινά σου λέω δε ξέρεις που πας να μπλέξεις!! προσωπικά, δεν έχω να χάσω τίποτα ούτε να κερδίσω είτε κάνεις ασφάλεια είτε όχι! Αυτούς που σου λένε μεγάλες κουβέντες να προσέχεις!! Μετά από ψάξιμο κατέληξα πως η καλύτερη επένδυση είναι οι προθεσμιακές καταθέσεις και όσον αφορά την υγεία: καλή διατροφή, γυμναστική και να εύχεσαι να μη σου τύχει το χειρότερο...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 φίλε sorath, πολύ φοβάμαι ότι η περίπτωσή μου δεν είναι στατιστικό δεδομένο αλλά νοοτροπία των ασφαλιστικών! εγώ μοιράστηκα τις πικρές μου εμπειρίες πάνω στο θέμα (δυστυχώς μόνο τέτοιες έχω!) δεν έχω κάτι άλλο να πω, ο καθένας ας το ψάξει και ας κρίνει μόνος του
p3tran Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 nextgen στο θεμα υγειας αναζητησε συμβολαια στα οποια να μπορεις να προσθεσεις benefits που σου κανουν προσωπικα. πχ αν θα χρειαστεις επεμβαση στα ματια, μην υπογραψεις σε καποιον που δεν δεχεται να προσθεσει το συγκεκριμενο benefit στο συμβολαιο σου. επισης να γνωριζεις οτι τα πιο ικανα και συνηθως απο τα πιο ακριβοπληρωμενα τμηματα σε ολες αυτες τις εταιρειες ειναι τα claims depts. δηλ. αν η κακια η ωρα σε βρει μεσα στα πλαισια που αυτοι θεωρουνε νορμαλ, ολα καλα. αν παρεκλινεις ομως, lol
neXTgen Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 φίλε vaio.s , έχω "μπλέξει" ήδη !! σε ευχαριστώ καθώς και όσους απάντησαν δυστυχώς μόνο την πρόταση της alico/AIG άκουσα εδώ μέσα και ξανά δυστυχώς ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ από κάποιον ήδη ασφαλισμένο (σε πρόγραμμα ΥΓΕΙΑ - έχει μαλιάσει....) να προτείνει την interafrican τη zimambuene or whatever... επένδυση που λες πως είναι οι προθεσμιακές καταθέσεις, με βρίσκεις σύμφωνο, αλλά ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ !!! (όπως ο μάκης καλή ώρα) τέλος καλέ φίλε vaio.s η προτροπή σου είναι σοφή : καλή διατροφή κάνω , έκοψα το τσιγάρο πρόπερσι και καπνίζω που και που κανά πούρο, (πίνω καλό κρασί / καλή μπύρα) είμαι τέλος χειμερινός κολυμβητής.... δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας ... όμως είμαστε άνθρωποι, και η δουλειά πάει στο ιδιωτικό... αυτή τέλος πάντων είναι πάντα η άποψή μου.... ΠΗΓΑ σε γραφεία της alico σήμερα, μίλησα με ευγενέστατη ασφαλίστρια, μια απ' τα ίδια με τη δική μου, οπότε κρατάω την εθνική (προς το παρόν). λοιπόν, όποιος θέλει να με (θετικά) ξανατσιγγλίσει ας έχει (μαζί με την καλοσύνη) ένα συμβόλαιο/μια εταιρία να μου προτείνει, ουσία δηλαδή, θάψτε ή εξυψώστε με επιχειρήματα, αλλά παρακαλώ να είστε από μέσα... για να κουβεντιάσουμε, από την μεριά του πελάτη. 1000 ευχαριστώ σε όλους ! neXTgen. ps κλείνω με ένα γρήγορο ανεκδοτάκι που άκουσα πρόσφατα... -γιατί δεν έχει ρεύμα στο Υπ. Πολιτισμού εδώ κι έναν μήνα? -έπεσε ο γενικός
tzogoula Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 φερνω στην επιφανεια αυτο το τοπικ γιατι ειμαι στη φαση αναζητησης ασφαλισης υγειας.καθε πληροφορια καλοδεχουμενη...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 δυστυχώς για μένα θα έχω σύντομα να σας πω τί αντιμετώπιση θα έχω από μια μεγάλη του χώρου (ιντερ...), πάντως ήδη την πρώτη κρυάδα την πήρα: ενώ είναι εδώ και δέκα χρόνια γνώστες των προϋπαρχόντων προβλημάτων μου τώρα που προέκυψε κάτι νέο μου ζητούν να στείλω τα βιβλιάριά υγείας μου από την επαρχία στην αθήνα για να τα ελέγξουν!!! έλεος! 1
jimarass Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Παιδιά όσο υπάρχει η δημόσια ασφάλιση, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ιδιωτικό συνταξιοδοτικό, ειδικά αυτό που πιθανώς κάνει η εταιρία που εργάζεστε, αλλιώς μόνοι μας. Υγείας συμβόλαια δε χρειάζονται, εκτός και αν είστε ανασφάλιστοι/άνεργοι. Επίσης αρκετές επιχειρήσεις προσφέρουν πολύ καλά ομαδικά συμβόλαια υγείας για τους εργαζομένους, πχ ALICO.
Skia11 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 φίλε sorath, θα μου επιτρέψεις να είμαι πολύ αντίθετος! εσύ μπορεί να είσαι κάποιος που κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και δεν έχω κανένα λόγο να σε κατηγορήσω αλλά οι προηγούμενοι ασφαλιστές όλα καλά μου τα λέγανε όσα ήταν να πληρώνω. όταν ήρθε η ώρα να πάρω τα χρήματα που μου τάζανε...ένα μαγικό πράγμα δεν έβρισκα κανέναν και οι ίδιοι (ο ένας μάλιστα συγγενής εξ' αγχιστείας!) με στέλνανε να συνεννοηθώ με τα άλλα τα κοράκια της εταιρίας και μου λέγανε οτι δεν είναι αρμόδιοι! Και μάντεψε! Στην αρχή μου λέγανε ότι θα τα κάνουν όλα αυτοί και θα πάρω χρήματα και όλα καλά όλα ωραία....Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, μου είχανε δεσμεύσει τα χρήματα (που υποτίθεται θα έπαιρνα στο χέρι χωρίς καθυστέρηση και μπλα μπλα...και η ασφαλιστική που αποζημιώνει αμέσως και μπλα μπλα...)και με αφορμές ξεφτίλα μου φάγανε ένα χρόνο. Αφού βρήκανε να κόψουν από όπου μπορούσαν (μου κόψανε για προμήθεια που διαχειρίζονταν τα λεφτά μου όσο δε μου τα δίνανε!! το πιστεύετε το θράσσος??) μου δώσανε τελικά το ένα τρίτο από αυτά που μου έταζε ο ασφαλιστής και μάλιστα κάποιες εβδομάδες αφότου κινήσαμε δικαστικές διαδικασίες! Εν τω μεταξύ οι απατεώνες πέρνανε τηλέφωνο στο σπίτι και ζητούσαν από τη μάνα μου που είναι ανίδεη από αυτά τα πράγματα να τους δώσει έγκριση να διαχειριστούν τα λεφτά σε δήθεν επενδύσεις!! Αυτό ήταν που με εξόργισε πιο πολύ και όποιος νομίζει ότι είμαι υπερβολικός, κοιμάται ύπνο βαθύ... Και για να μη νομίζεις ότι είμαι κανένας ηλίθιος (που ακόμα και να ήμουνα δε θα έπρεπε να τους επέτρεπαν οι αρμόδιοι να με εκμεταλλέυονται...) έχω δύο αδέρφια, δικηγόροι χρόνια, που ασχολούνταν συνεχώς με αυτό το θέμα! Οι τύποι στις ασφαλιστικές είναι "επιστήμονες"! Είναι 100 βήματα μπροστά στις απατεωνιές! Οπότε μη τολμήσει να μου πεί κανένας αχαρακτήριστος αν ξέρω ή δε ξέρω από ασφάλειες υγείας...και ούτε η ασφαλιστική ήταν της πλάκας....Η Nationale Ned... ήταν και τώρα ανήκει στον όμιλο ING. Αυτά για τώρα και άντε καλή σας μέρα. Κοίτα, απο αυτά που μου αναφέρεις έχω να παρατηρήσω τα εξής: 1. Το τι σου τάζει ο καθένας δεν είναι απαραίτητο να έχει σχέση με το τι γράφει το συμβόλαιο. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά η ουσία είναι ότι το μοναδικό πράγμα που δεσμεύει την εταιρεία και εσένα είναι το συμβόλαιο. Όταν παρέλαβες το συμβόλαιο λογικά υπέγραψες για την παραλαβή του και γι το ότι ενημερώθηκες για το συμβόλαιο και για τα δικαιωματά σου περι υπαναχώρησης. 2. Απ' ότι κατάλαβα (και αυτό είναι υπόθεση μου) ή εξαγόρασες το συμβόλαιο νωρίτερα ή καποια στιγμή που δεν πληρώθηκε το συμβόλαιο ενέργοποιήθηκε ο αυτόματος δανεισμός ( μόνο άν το έχεις επιλέξει λειτουργεί αυτό) και χρησιμοποιήθηκαν χρήματα απο τα αποταμιευμένα για να πληρωθεί το συμβόλαιο και να παραμείνει ενεργό. 3. Το ότι σε πήρανε μετά για "επενδύσεις" αυτό μπορει να έγινε απο το τελεμάρκετινγκ της εταιρείας εφόσον είδαν ότι έκανες εξαγορά/ληξη συμβολαίου. Χωρίς υπογραφές δε παίζει ούτε επένδυση ούτε τπτ. 4. Το ότι πήρες μετά απο δικάστικές διαδικασίες το 1/3 απο αυτό που σου είπε ο ασφαλιστής νομίζω τα λέει όλα. Το ποιό πιθανό είναι ο ασφαλιστής να στα είπε όλα ρόδινα και ανθηρά προκειμένου να κλείσει το συμβόλαιο και "ξέχασε" να σε ενημερώσει για τα malus του συμβολαίου Δυστυχώς αυτή την πρακτική την χρησιμοποιούν αρκετοί ασφαλιστές προκειμένου να κλείσουν τις δουλειές, όμως δεν είναι η πλειόψηφία όπως το κάνεις να φαίνεται, οι πλειόψηφία τους είναι σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι που έχουν να ξεπεράσουν απίστευτες δυσκολίες και στρές,δουλεύουν υπεύθυνα και πολλές φορές έχουν σώσει οικογένειες ολόκληρες απο οικονομική καταστροφή.
kage Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 να ξερεις οτι οταν σου ζητησουν ενα χ νουμερο η ασφαλεια θα σου δωσει μονο το στανταρ που εχουν για την καθε εξεταση
eliask Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Eγώ έχω ασφάλιση από τη δουλεία της γυναίκας μου. Πριν είμασταν στην Alico και τώρα στην Allianz. Μπορώ να σας πω πως έχω καταβολευτεί . Οι παροχές του συγκεκριμενου πακέτου τα καλύπτουν ολα.Φαρμακα εξετάσεις νοσήλεια ακόμα και οδοντιατρικές εξετάσεις και εργασίες (το 50%) .Πριν που είμασταν στην ALICO έπρεπε να καταβάλουμε τα χρήματα και υστερα από 2-3 εβδομάδες μας τα έβαζαν στον λογαριασμό μας .ενώ τώρα στην Αllianz δεν χρειάζεται να καταθέσουμε λεφτα. Αν και δεν γνωρίζω το κόστος που απαιτείται μπορώ να πώ πως θα έκανα ανεπιφύλακτα μία ασφάλεια ύγείας που θα μου παρείχε γρήγορα όλα αυτά που δεν μπορεί να μου παρέχει το ΙΚΑ. Οσο αφορά τα θέματα συνταξιοδοτικών κτλ κτλ αυτά προτιμώ να τα κοιτάζω με καμιά τράπεζα και όχι με ασφαλιστικές. Αλλά σχεδόν όλα τα προγράμματα που ξέρω 'εχουν ποινή σε περιπτωση εξόδου νωρίτερα από το πρόγραμα που έχεις συμφωνήσει ... Και στις τράπεζες ισχύει αυτό γιατί το έχω κάνει και όταν ρώτησα για να παρώ τα λεφτά που έχω καταθέσει σε ένα συνταξιοδοτικό διαπίστωσα πως θα έπερνα αρκετά λιγότερα από αυτά που είχα καταθέσει όποτε δεν συμφερε να τα μετακινήσω .
jimarass Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Βασικά όπου παίζουν πωλήσεις, οι επαγγελματίες στην Ελλάδα πουλάνε τη ζωή τους στο διάολο για να πετύχουν το στόχο και να πάρουν το μπόνους. Τα ξέρω καλά αυτά αφού τα έχω περάσει.Οι καλοί είναι λίγοι και είναι λίγοι διότι αν έχεις λεπτά αισθήματα στο χώρο αυτό δε προχωράς. Εδώ προσπαθείς να πείσει κάποιο να μη σπαταλά το νερό και δεν το καταλαβαίνει και θα πουλήσεις συμβόλαιο ασφάλειας ζωής υγείας χωρίς τη μούφα και χωρίς να ακουστείς αρεστός, μεταφέροντας κακούς όρους όμορφα στα αυτιά του συνομηλιτή/πελάτη? Ο Έλληνας είναι ο τελευταίος στην πρόληψη και δεν τον ενδιαφέρει να πετάει λεφτά έτσι!! Δε γνωρίζει ότι πρέπει μερικές φορές, γιαυτό και η μούφα!!
jimarass Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Eγώ έχω ασφάλιση από τη δουλεία της γυναίκας μου. Πριν είμασταν στην Alico και τώρα στην Allianz. Μπορώ να σας πω πως έχω καταβολευτεί . Οι παροχές του συγκεκριμενου πακέτου τα καλύπτουν ολα.Φαρμακα εξετάσεις νοσήλεια ακόμα και οδοντιατρικές εξετάσεις και εργασίες (το 50%) .Πριν που είμασταν στην ALICO έπρεπε να καταβάλουμε τα χρήματα και υστερα από 2-3 εβδομάδες μας τα έβαζαν στον λογαριασμό μας .ενώ τώρα στην Αllianz δεν χρειάζεται να καταθέσουμε λεφτα. Αν και δεν γνωρίζω το κόστος που απαιτείται μπορώ να πώ πως θα έκανα ανεπιφύλακτα μία ασφάλεια ύγείας που θα μου παρείχε γρήγορα όλα αυτά που δεν μπορεί να μου παρέχει το ΙΚΑ. Οσο αφορά τα θέματα συνταξιοδοτικών κτλ κτλ αυτά προτιμώ να τα κοιτάζω με καμιά τράπεζα και όχι με ασφαλιστικές. Αλλά σχεδόν όλα τα προγράμματα που ξέρω 'εχουν ποινή σε περιπτωση εξόδου νωρίτερα από το πρόγραμα που έχεις συμφωνήσει ... Και στις τράπεζες ισχύει αυτό γιατί το έχω κάνει και όταν ρώτησα για να παρώ τα λεφτά που έχω καταθέσει σε ένα συνταξιοδοτικό διαπίστωσα πως θα έπερνα αρκετά λιγότερα από αυτά που είχα καταθέσει όποτε δεν συμφερε να τα μετακινήσω . Συνταξιοδοτικό δίνουν οι Τράπεζες και για 10 χρόνια και για 7. Είναι καλή επιλογή και παίρνεις και λεφτά πίσω από εφορία. Αξίζει τρελά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα