Προς το περιεχόμενο

αγορα seagate 500 GΒ

-WISE-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@rafaellito : ειναι αναλογως τι τον θες τον σκληρο.εγω θα προτιμουσα τον wd αν τον ηθελα για πρωτο σκληρο...

@petros: και παλι δεν νομιζω να βγει με την μια μαπα το καρπουζι...τον πρωτο χρονο πιστευω θαναι μια χαρα!

ας ελπίσουμε ότι όλα θα είναι εντάξει..

πάντως όπως είδαμε είναι ανάλογα που θα πέσεις.

μπορεί να πάρεις τον καλύτερο σκληρό και να χαλάσει, ενώ αν πάρεις τον πιο μάπα , να σου βγεί ο καλύτερος.

ο καθένας έχει από αλλού παράπονα και αλλού όχι,ανάλογα με το τι έχει χρησιμοποιήσει και τη χρήση που του έχει κάνει..

• Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βασικα των θελω για backup αλλα τα αρχεια που θα εχω μεσα θα τα χρησιμοποιω συχνα(βιντεο,σειρες κ.τ.λ)εσεις τι λετε?Τωρα εχω εναν WD320 και ευτυχως (και μακρια απο μας:P)δεν εχει παρουσιασει προβλημα και τον εχω πριν τα χριστουγεννα.

Δημοσ.

ε αφου εισαι ικανοποιημενος απο τον wd γτ να αλλαξεις τωρα.νταξει θα δωσεις κατι παραπανω αλλα ειναι δοκιμασμενο.

Δημοσ.

δεν το δοκίμασα πλήρως επειδή έτυχε μια δουλειά με το pc μου.

πάντως για το format που έκανα στον εξωτερικό, δεν άκουσα θόρυβο.

περισσότερα πιστεύω θα σας πω σήμερα το βράδυ! B)

Δημοσ.

ναι,τον 500 seagate.

καλός είναι με τα μέχρι στιγμής.

αθόρυβος είναι.

γενικά καλά στοιχεία για την ώρα..δεν το έχω ζορίσει ακόμα..;)

@@@ CompHeller

δες στο πλαίσιο συντάγματος.

είχε αρκετά όταν τον πήρα.

για τα λεφτά του αξίζει..και με βάση την εγγύηση κιόλας..:-)

Δημοσ.

θα παω να κοιταξω για τον ιδιο σε κανα ηλεκτονικαδικο και να συγκρινω τιμες και εγγυησεις.τι λες?

αργει πολυ ομως ε?(αφου ειναι usb...)

Δημοσ.
θα παω να κοιταξω για τον ιδιο σε κανα ηλεκτονικαδικο και να συγκρινω τιμες και εγγυησεις.τι λες?

αργει πολυ ομως ε?(αφου ειναι usb...)

θα βάλω να αντιγραφούν μαζικά κάποια αρχεία για να σου πω ταχύτητα.

πάντως από θόρυβο τίποτα..

εγγυήσεις δεν μπορείς να συγκρίνεις.

είναι ίδιες παντού.:-)

Δημοσ.

@petros: μπα μην το λες.δεν νομιζω οτι ολα τα μαγαζια εχουν τις ιδιες εγγυησεις.(παντως το σαιτ του κοτσο δεν αναφερει πουθενα εγγυησεις) δηλ κατα την αποψη σου ποσο δινουν ολοι?5 χρονια?

Δημοσ.
@petros: μπα μην το λες.δεν νομιζω οτι ολα τα μαγαζια εχουν τις ιδιες εγγυησεις.(παντως το σαιτ του κοτσο δεν αναφερει πουθενα εγγυησεις) δηλ κατα την αποψη σου ποσο δινουν ολοι?5 χρονια?

για seagate όλοι από 5.

είναι της ίδιας της seagate η εγγύηση, όχι του πλαισίου ή του κώτσου ή του multi .

εν τω μεταξύ...να ρωτήσω...

πόσο έχει αν πάρω ένα jumperaki ( βραχυκυκλωτήρας ) για τον εσωτερικό μου σκληρό?

εννοώ αυτό που ορίζουμε σαν master και slave..

ανακάλυψα ότι o σκληρός δεν έχει και αδυνατεί να ανακαλύψει ότι έβαλα τον άλλο σκληρό, :shock: σε αντίθεση με του αδερφού μου που το pc που το αναγνωρίζει δίχως πρόβλημα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...