agiasos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας. Πρόσφατα αγόρασα ένα PIONEER DV300 DVIX player και αντιμετωπίζω πρόβλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους όταν πάω να αναπαράγω divx αρχεία avi με ξεχωριστούς ελληνικούς υπότιtλους (.srt). Βγάζει υπότιτλους αλλά ακαταλαβίστικους. Ψάχνοντας στο δίκτυο είδα και άλλους χρήστες που αντιμετώπιζαν παρόμοιο ίδιο πρόβλημα και είδα πως όλοι μιλούσαν για firmare update. Aπό το επίσημο service της εταιρείας μου είπαν πως δεν έχουν update βγάλει και πως η εγκατάσταση κάποιου μη εγγυημένου update εγκυμονεί τον κίνδυνο να νεκρώσει το dvd. Υπάρχει κάποιο firmware update και αν το έχει κάποιος δοκιμάσει ας το αναφέρει παρακαλώ.
zavlakas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 http://pioneerfaq.info/english/dv300.php?player=DV-300&question=Firmwares
agiasos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Σ' ευχαριστώ φίλε μου αλλά επειδή έχω λιγάκι μπερδευτεί τι από όλα να κατεβάσω και είναι σίγουρο πως δε θα πάθει ζημιά το dvd?
agiasos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση όμως το δεύτερο ερώτημα παραμένει. Το έχει κανείς άλλος εγκαταστήσει; Είναι ασφαλές;
agiasos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Το ρίσκαρα μόλις τώρα και όλα είναι μια χαρά. Μπορεί έτσι να χάνω την εγγύηση αλλά μιλάμε αφ' ενός μια συσκευή αξίας 80 ? και αφ' ετέρου ο λόγος της αγοράς της ήταν αυτός καθαυτός η αναπαραγωγή αρχείων avi στα ελληνικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.