spH3RiCal Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Ξερει κανεις αν μπορω και πως να ενεργοποιησω μεσω του campaign script την ελευθερη παραγωγη unique units στο crusader campaign?
spH3RiCal Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 2 μερες εψαχνα.. Εκανα και δικες μου δοκιμες με αλλαγες στο scripτ αλλα δε βρηκα τιποτα.. Το μονο που ειδα ειναι για το bug που υπαρχει, οτι δηλαδη η ΑΙ μπορει να εχει πανω απο μια μοναδα..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Το μονο που ξέρω είναι πως να βάζεις περισσότερα turns και unlockable factions...sorry dude
spH3RiCal Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Λοιπον οπως ειπα και προηγουμενως γενικα το εψαχνα το θεμα και τελικα με ενα φιλο μου το καταφεραμε.. Αν τον ενδιαφερει κανενα ας μου στειλει ενα pm να του στειλω τον κωδικα..
Inler Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Πως γινεται ρε παιδια αυτο που λετε και πως ρυθμιζεις τα turn αν θα περναει ενας χρονος η μισος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.