komis11 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Είμαι δάσκαλος, και στην αίθουσα υπολογιστών του σχολείου έχουμε ενα δίκτυο με εναν server και 4 pc, συνδέονται σε ρούτερ το οποίο είναι συνδεδεμένο και με isdn μόντεμ Πρώτον, οι υπολογιστές ανοίγοντας τους είναι στο ιντερνετ, χωρίς καμιά ενέργεια, πώς γίνεται αυτό, απο το ρούτερ? είναι συνεχώς κατειλημένη η γραμμή, ή μόνο οταν ανοιγω κάποιον υπολογιστή? Ενώ εχω ταχύτητα 60 kbps, απο διαφορα τεστ στο ιντερνετ, πολύ δύσκολα ανοίγουν οι σελίδες, και είναι αδύνατον να στείλω e-mail, καθώς ξεκινάει να φορτώνει η σελίδα και αφού αργει παρα πολύ, βγαίνει οτι δεν μπορεί να εμφανίσει την σελίδα (σαν να μην είμαι συνδεδεμένος). είναι πρόβλημα του δικτύου ή των υπολογιστών? Ο server έχει windows2000 αν έβαζα XP θα ήταν καλύτερα? αλλά φοβάμαι μήπως χαθουν οι ρυθμίσεις και δεν συνδέεται καθόλου τι μπορώ να κάνω? ευχαριστώ
CyberCr33p Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Καλώς ή κακώς οι σελίδες πλέον φτιάχνονται για ταχύτητες ADSL. Το καλύτερο θα ήταν να αναβαθμίζατε μιας και το κόστος πλέον είναι ιδιαίτερα χαμηλό.
100 010 00 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Ειναι πιθανο να εισαι γεματος spyware με την αναλογη καθυστερηση στο ιντερνετ
kitsos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 βασικα ναι πρεπει να βάλεις dsl , λογικά το πρόβλημα σου ειναι στους dns του server.... δες αν παιζει σωστα η υπηρεσία dns απο τα services.Εφόσων οι υπολογιστές σου έχουν σαν dns τον server.
komis11 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 το τελευταίο πώς το ελέγχω? αν και συνήθως χρησιμοποιώ το ιντερνετ απο τον σερβερ για τις άλλες απορίες μου κάτι? ευχαριστώ
kitsos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 start->run->cmd μετα ipconfig /all και σου δειχνει αυτά που θες. Επίσης έλεγξε τις ρυθίσεις του IE αν έχεις Proxy δηλωμένο. Οσο για τις άλλες απορίες, δεν εχεις αλλες απορίες , το να βαλεις xp το θεώρησα σαν αστείο και όχι σαν απορία για αυτό δεν απάντησα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.