Προς το περιεχόμενο

The Official Coen Bros. Topic

dim_b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις ειδα το no country for old men...Σιγουρα αξιολογη ταινια (αν και εχει μια σχετικα απουσια μηνυματων) αλλα οχι και η κορυφαια τους!!

Επειγοντως πρεπει να δω το o brother...

Το Blood Simple το βρηκα πολυ μετριο-τυπικο.Και το Fargo,το θεωρω απλα καλο.

Αν εβαζα μια σειρα θα ηταν...

1)Miller's Crossing

2)Barton Fink

3)The Man Who Wasn't There

The Big Lebowski

No Country For Old Men

4)Fargo

Blood Simple

ps:Ενταξει τωρα τα bad santa,κ intorelable cruelty πλακα ειχαν,αλλα μεχρι εκει.

ps:Πρεπει να δω και το Raising Arizona...

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι σχέση έχει το Βad Santa με τους Coen αλλά δεν μ'άρεσε καθόλου. Κανένα χιούμορ, μόνο χ"παναγίες. Λες και βλέπεις Εριέττα Ζαϊμη. Τες πα.

Το ζουμί στο Blood Simple είναι κατά τη γνώμη μου, το γεγονός ότι έστησαν αυτή την weird ατμόσφαιρα με 0 μπάτζετ και έχει όλα τα trademarks των Coen σε ultra rough μορφή.

Δημοσ.

Ναι sorry νομιζα οτι ηταν δικο τους...

Δε διαφωνω για την weird ατμοσφαιρα,αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να μου αρεσει κιολας!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

μετα το χτεσινο ironman (εσπασα τα νευρα στην παρεα μου λεγοντας ατακες του dude οποτε μιλαγε o obadiah στο εργο ειδα μολις ξανα το lebowski.... ειναι απλα απο τα πιο καλα εργα που εχουν βγει ποτε

Δημοσ.
μετα το χτεσινο ironman (εσπασα τα νευρα στην παρεα μου λεγοντας ατακες του dude οποτε μιλαγε o obadiah στο εργο ειδα μολις ξανα το lebowski.... ειναι απλα απο τα πιο καλα εργα που εχουν βγει ποτε

Ναι, σ'αυτή την κατηγορία είναι μάλλον το καλύτερο έβερ. Θα συμφωνήσω:ρ

Δημοσ.

Το Νο Country For Old Men το βρήκα μια από τις χειρότερες ταινίες που είδα φέτος..Δεν έβλεπα την ώρα να τελειώσει, 2 χαμένες ώρες!Ευτυχώς που δεν το είδα στο σινεμά..

Δεν έχω δει πολλές ταινίες τους, αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν το Miller's Crossing..

Η φάση με τους Coen είναι σχεδόν u love them or u hate them..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...