dim_b Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 ... ή η γοητευτική ελαφρότητα μιάς ταινίας (της μοναδικής των τρομερών αδελφών) που θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε γνωστό μου, χωρίς να έχω την παραμικρή υποψία ότι μπορεί να μην του αρέσει. Το "Intolerable Cruelty" είναι η πρώτη ταινία των αδελφών Κοέν που δεν είναι γραμμένη από αυτούς (το 2005 ακολουθεί το remake του "Ladykillers"), αν και κατά την σεναριακή προσαρμογή της ιστορίας δεν παρέλειψαν να βάλουν τη δική τους σφραγίδα σε αρκετά σημεία. Είναι ασυνήθιστα ανάλαφρη γιά τα δεδομένα τους, αλλά ακόμη κι έτσι δε νομίζω να απογοητεύσει κανένα από τους φανς των Κοέν. Πολύ σημαντικός παράγοντας γιά την επιτυχία της ταινίας είναι η τέλεια χημεία μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών. Τόσο ταιριαστό ζευγάρι είχα να δω από την εποχή του "Out of sight" (άραγε το έχει δει κανένας αυτό; ) και ο George Clooney αποδεικνύει γιά άλλη μιά φορά ότι είναι πολύ καλός ηθοποιός, αρκεί να βρίσκεται στα κατάλληλα χέρια (όπως Soderbergh, Coen ). Η Catherine Zeta-Jones κάνει μιά θεϊκή εμφάνιση ως η απόλυτη μοιραία γυναίκα που γιά χάρη της, ο καλύτερος δικηγόρος διαζυγίων στο L.A. είναι διατεθημένος να καταστρέψει την καριέρα του αν και γνωρίζει πόσο αδίστακτη είναι, και σε μικρούς ρόλους, ο Geoffrey Rush και ο Billy Bob Thornton είναι πολύ καλοί όπως συνήθως.
KaizerSoze Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 . Τόσο ταιριαστό ζευγάρι είχα να δω από την εποχή του "Out of sight" (άραγε το έχει δει κανένας αυτό; ) Plaka mou kaneis??Polles fores kai malista o idios logos einai o vasikoteros gia tin epityxia tis tainias.Eidika i skini me to estiatorio kai to sex meta-kati pou o Sodebergh ekane kai sto Solaris- itan olla ta fraga.George kai JLo poly kaloi και ο George Clooney αποδεικνύει γιά άλλη μιά φορά ότι είναι πολύ καλός ηθοποιός, αρκεί να βρίσκεται στα κατάλληλα χέρια (όπως Soderbergh, Coen ). Se auto kian symfwnoume.Ton paw me ta 1000 kai maresoun poly kai oi epiloges pou kanei.Ithopoios gia mi kollimena myala pou den mporun na thewrisoun kalo kapoion epeidi epeze sto ER
dim_b Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Plaka mou kaneis?? Ήμουν σίγουρος ότι το έχεις δει, αλλά δε νομίζω να την ξέρουν πολλοί στην Ελλάδα αυτή την ταινία. Μην ξεχνάς ότι το DVD δεν έχει κυκλοφορήσει εδώ (εγώ το είχα σε R1 πριν παιχτεί η ταινία στους κινηματογράφους). Μ'αυτή την ταινία είχα τρελαθεί με τη Jeniffer αλλά μετά ήθελε να γίνει τραγουδίστρια και μας τα χάλασε
KWSN_Men Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Εγώ πώς είδα την ταινία σε νοικιασμένο DVD ζώνης 2 τότε; Πολύ καλή παρεπιπτόντως....
KaizerSoze Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 dim,an krinw apo tipota Angel eyes,tipota Maid in Manhattan kai tipota Giggli kalytera pou to gyrise se tragoudistria... p.s.XehasatoEnough,tin tainia pou me ekane na fwnaxw "Enough..."
dim_b Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Και λίγες έγραψες. Μετά το Out of sight δε μου άρεσε καμία ταινία της (ούτε καν το "Κελί") και οι επιλογές της ήταν οι χειρότερες δυνατές. Παρ΄όλα αυτά, πιστεύω ότι έχει περισσότερο ταλέντο στον κινηματογράφο παρά στο τραγούδι (αν έχει καθόλου ταλέντο εκεί). Ας μη συνεχίσουμε τη συζήτηση για τη J Lo όμως.
tokyo_pig Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 ... ή η γοητευτική ελαφρότητα μιάς ταινίας (της μοναδικής των τρομερών αδελφών) που θα πρότεινα ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε γνωστό μου' date=' χωρίς να έχω την παραμικρή υποψία ότι μπορεί να μην του αρέσει.Το "Intolerable Cruelty" είναι η πρώτη ταινία των αδελφών Κοέν που δεν είναι γραμμένη από αυτούς (το 2005 ακολουθεί το remake του "Ladykillers"), αν και κατά την σεναριακή προσαρμογή της ιστορίας δεν παρέλειψαν να βάλουν τη δική τους σφραγίδα σε αρκετά σημεία. Είναι ασυνήθιστα ανάλαφρη γιά τα δεδομένα τους, αλλά ακόμη κι έτσι δε νομίζω να απογοητεύσει κανένα από τους φανς των Κοέν. Πολύ σημαντικός παράγοντας γιά την επιτυχία της ταινίας είναι η τέλεια χημεία μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών. Τόσο ταιριαστό ζευγάρι είχα να δω από την εποχή του "Out of sight" (άραγε το έχει δει κανένας αυτό; ) και ο George Clooney αποδεικνύει γιά άλλη μιά φορά ότι είναι πολύ καλός ηθοποιός, αρκεί να βρίσκεται στα κατάλληλα χέρια (όπως Soderbergh, Coen ). Η Catherine Zeta-Jones κάνει μιά θεϊκή εμφάνιση ως η απόλυτη μοιραία γυναίκα που γιά χάρη της, ο καλύτερος δικηγόρος διαζυγίων στο L.A. είναι διατεθημένος να καταστρέψει την καριέρα του αν και γνωρίζει πόσο αδίστακτη είναι, και σε μικρούς ρόλους, ο Geoffrey Rush και ο Billy Bob Thornton είναι πολύ καλοί όπως συνήθως.[/quote'] Να σου πω, είμαι εντελώς άσχετος από Κοέν (αν με ρώταγες θα σου έλεγα πως είναι μάρκα εσωρούχων), αλλά απ' όσα είπες φαίνεσαι εντυπωσιασμένος από αυτή την ταινία! Για ρίξε και το θέμα της ρε άρχοντα για να δω αν θα την πάρω ή όχι.
midnight_man Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Παιδιά το out of sight είναι υποτιμημένη ταινία όπως και το Limey που βγήκε την επομένη χρονιά. Είχα την τύχη να το δω στο Αττικό της σταδίου και μου είχαν βγει τα μάτια. πραγματικά πολύ καλό ζευγάρι στη σκηνή, υπέροχα αρρενωπός ο clooney και γυναικάρα η lopez, για την οποία θα συμφωνήσω πως έδειξε κάποιο ταλέντο τόσο σε αυτή όσο και στο uturn το οποίο, παραδόξως θα έλεγα, μου άρεσε επίσης. Τους coen θα τους δω οπωσδήποτε αν και η γυναίκα του douglas είναι ακριβώς από τις περιπτώσεις αυτές που αγαπάω να αντιπαθώ, αλλά πολύ. Ωστόσο είναι κι αυτή γυναικάρα, της το αναγνωρίζω και της το έχω πει κιόλας
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 To Limey tou Sodebergh me ton Stamp itan ontws poly kali tainia, an kai an thymamai kala kapws subtle kai aggliki gia gangsterotainia ekdikisis,kalo to drama alla min to parakanoume se oles tis tainies, kai den nomizw oti itan ypotimimeni.Na perase ligo sto doukou nai,alla oxi ypotimimeni,pire kales kritikes kai apo epaggelmaties kai apo koino.Isws ftaiei kapou oti itan san sequel mias palias tainias,tou 70kati an thymamai,kai xereis twra ti paizei me ta remake kai ta sequels,ek twn proterwn thewrountai moufes Ena allo ergaki tetoiou styl pou mou arese itan to remake tou Get Carter me ton Stallone(nomizw,xwris na eimai sigouros, epaize kai o Michael Caine pou epaize kai sto prwto).Oxi oti itan tainiara apla itan axioprepes gia remake Re seis den anoigoume kana stickhy topic me ypotimimenes tainies??
tokyo_pig Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος; Επίσης μπορεί κάποιος να μου πει την υπόθεση;
dim_b Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2004 Ενίσταμαι (γιά να είμαστε και στο κλίμα της ταινίας) διότι το Αθηνόραμα μου έκλεψε τον τίτλο. Έτσι λοιπόν, θα κλέψω κι εγώ την περίληψη της ταινίας από αυτό (βασικά, βαριέμαι να γράψω δική μου) "Ένας επιτυχημένος δικηγόρος διαζυγίων του Μπέβερλι Χιλς στην νέα υπόθεση που αναλαμβάνει, αν και κερδίζει τη μάχη, πέφτει στην παγίδα να ερωτευτεί την πανούργα σύζυγο του πελάτη του, η οποία όμως θέλει να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα." tokyo_pig, δε θα έλεγα ότι είμαι εντυπωσιασμένος από την ταινία (οι αδελφοί Κοέν έχουν κάνει πολύ πιό ενδιαφέρουσες ταινίες) αλλά από τον τρόπο με τον οποίο κάνουν μιά ταινία που δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να πει ότι δεν του άρεσε έστω και λίγο (πράγμα πολύ σπάνιο, αν όχι πρωτοφανές γι'αυτούς), διατηρώντας όμως σε ένα μεγάλο βαθμό και το καυστικό και χαρακτηριστικό τους χιούμορ (ειδικά οι σκηνές που εμφανίζεται ο "senior partner", γιά να χρησιμοποιήσουμε λίγη από την ορολογία που μάθαμε βλέποντας ταινίες του Grisham, είναι απίστευτες).
alex_000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 ωστε οι coen έχουν βγάλει νέα ταινία που μαλιστα συγκρίνεται με το fargo ? Αυτά είναι Το american gangster ηταν αξιοπρεπέστατο Imo. Οχι για να σαρώσει oscar βέβαια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.