Προς το περιεχόμενο

συνθεση γυρω στα 2000 (κουτι μονο)

georgemarios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αυτό που προτείνω δεν κάνει για gaming δλδ.... ok...άστο φίλε μου

δλδ όταν λες εσύ gaming τι εννοείς, όχι να παίζει καλύτερα τα games?

σε ποιο από τα 2 νομίζεις ότι θα παίζουν καλύτερα τα games δλδ?

Δημοσ.

ρε παιδια το θεμα δεν ειναι τι θα βαλει το θεμα ειναι οτι ειναι τζαμπα χρηματα τα 2000, δικα του τα χρηματα βεβαια και αν θελει το κανει αλλα για μενα αυτο αξιζει μονο και μονο για την ποζερια, τι καθεστε και προσβαλετε ο ενας τον αλλον...

• Super Moderators
Δημοσ.
αυτό που προτείνω δεν κάνει για gaming δλδ.... ok...άστο φίλε μου

δλδ όταν λες εσύ gaming τι εννοείς, όχι να παίζει καλύτερα τα games?

σε ποιο από τα 2 νομίζεις ότι θα παίζουν καλύτερα τα games δλδ?

είσαι σοβαρός? ποιος βλκς πετάει λεφτά σε Xeon για να παίζει games μόνο?

γιατί δεν είναι μόνο ο cpu αλλά και η mobo και η ram που θα είναι ακριβότερες

Δημοσ.
είσαι σοβαρός? ποιος βλκς πετάει λεφτά σε Xeon για να παίζει games μόνο?

δεν το πάω για flame, αλλά εσύ είσαι σοβαρός? μιλάμε για τα ίδια λεφτά...

δλδ δεν είναι βλάκας να πετάξει τα ίδια λεφτά σε αυτά που γράψανε πιο πριν και είναι αν πάρει στα ίδια λεφτά σύστημα με xeon?

διάβασε λίγο καλύτερα σε παρακαλώ πριν πεις την άποψή σου

edit: anyway υποθέτω από όσα γράφεις ότι συμφωνούμε ότι τόσα χρήματα δεν αξίζει να τα δώσει όπως λέει και ο disqualified, οπότε κλείνουμε εκεί

• Super Moderators
Δημοσ.

δώσε links με ελληνικά μαγαζία που πουλάνε αυτά που προτείνεις...

και review που να δείχνει τις επιδόσεις τους σε games σε σύγκριση με τους νέους Penryn και θα πάρω πίσω ότι είπα και θα ζητήσω και συγγνώμη

Δημοσ.

Ρε φίλε oneofthem τι κάθεσαι και προτείνεις στο παιδί..? Για όνομα του θεού. Κάποιος που δεν ξέρει μπορεί αν τα πάρει της μετρητοίς αυτά τα πράγματα και να πάει να ξεσηκώσει συστημα με xeon για να παίζει Crysis...

Ας προσέχουμε λίγο τι γράφουμε ειδίκα όταν μας ζητούν βοήθεια για επιλογή συστήματος...

Δημοσ.

άστο σου ζητώ εγώ συγγνώμη και χωρίς "αν", παίρνω πίσω ότι είπα, έχεις δίκιο και το εννοώ δεν το λέω ειρωνικά λόγω τιμής

για τις ερωτήσεις σου:

τα προϊόντα αυτά έρχονται με παραγγελία ως γνωστόν και δεν υπάρχουν online

για τα reviews τι να βρω που να συγκρίνουν τι με τι? γενικά διαφορετικές κατηγορίες επεξεργαστών? αν βρεις εσύ έτσι γενικά, μου λες, τι να πω, anyway

• Super Moderators
Δημοσ.

για Xeon υπάρχουν αρκετά reviews/benchmarks...απλά όχι για games διότι δεν προορίζονται για τέτοια χρήση :-)

Δημοσ.

alestr9s:

τα πήρα πίσω όσα είπα και άλλη φορά θα προσέχω καλύτερα τι γράφω

όπως ανέφερα πιο πάνω, δεν προτείνω σε όποιον θέλει να παίξει games να πάει να τα δώσει για xeon, πόσο πιο σαφές μπορώ να το κάνω αυτό?

όπως δεν προτείνω γενικότερα σε όποιον θέλει να παίξει games να δώσει 2k - χωρίς την οθόνη - είτε είναι για xeon είτε όχι

- παρόλαυτά αυτό δεν το άκουσα από κανένα απόσους διαφωνούν, δλδ μου λέτε θα τα διναν μεν "αλλά όχι για xeon"

για κάποιο λόγο σας είναι taboo οι xeon και δε μπορούμε να κάνουμε συζήτηση

κανένας δε μου ανέφερε τα δικά του επιχειρήματα, γιατί να μην πάρει xeon ή opteron όταν μιλάμε για τα ίδια χρήματα?

επειδή "δεν προορίζονται για games?" (τα "" δεν πάνε στον thresh αλλά γενικότερα)

ο μόνος παράγοντας είναι το κόστος, πως να το κάνουμε

ε αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση ο παράγοντας αυτός σβήστηκε, δεν υπάρχει άλλος λόγος

Δημοσ.
για Xeon υπάρχουν αρκετά reviews/benchmarks...απλά όχι για games διότι δεν προορίζονται για τέτοια χρήση :-)

ok, βρήκα αυτό που σκεφτόμουν αλλά δεν ήμουν σίγουρος

ήξερα ότι οι τελευταίοι διπύρηνοι xeon βασίζονται στους core 2 duo (ή το αντίστροφο)

δεν ήμουν σίγουρος αν και οι νέοι τετραπύρυνοι xeon βασίζονται στους penryn και όντως έτσι είναι

με λίγα λόγια η απόδοση καθαρά για cpu θα είναι περίπου η ίδια στα αντίστοιχα clock speeds

-

με την διαφορά να έρχεται στο υπόλοιπο σύστημα το οποίο είναι πιο δυνατό

βλέπε μνήμες και όχι μόνο, υπάρχουν αρκετές διαφορές κι αν ψάξετε και απτην άλλη πλευρά δλδ amd θα δείτε πολλά πλεονεκτήματα στο τρόπο που λειτουργούν

όπως είπα υπάρχουν πολλές επιλογές και κυρίως λύσεις για επέκταση

γιαυτό στα ίδια χρήματα εγώ πρότεινα πριν xeon και εσείς κάνετε ένσταση

-

επαναλαμβάνω ότι δεν προτείνω ούτε xeon ούτε opteron ούτε τπτ στα 2 χιλιάρικα (χωρίς οθόνη) για να φτιάξεις μια internetοπαιχνιδομηχανή. το θεωρώ πεταμένα λεφτά όπως κι εσείς, αν τα πετάξει όμως κάπου ίσως είναι καλύτερα να τα πετάξει στον σκουπιδοτενεκέ xeon/opteron

Δημοσ.

παιδια παιδια παιδια ηρεμια

καταρχην δεν ειναι αναγκη ντε και καλα να ξοδεψει ολο αυτο το ποσο.... εισαστε σαφεις, το να δωσει τοσα δεν αξιζει. Απλα ΑΝ αξιζε, υπηρχε και αυτη η δυνατοτητα.

Αρα, για να μην τον ταλαιπωρησουμε, να κανουμε μια υγιη/σουπερ σουμα?

Δημοσ.

με 7 κατοσταρικα παιρνει πολυ καλο πισι και ας δωσει τα αλλα 1300 για τιβι ή προτζεκτορα

ειναι κοροιοδια να δωσεις 2000 για κουτι σημερα οταν σε 3 χρονια θα κανει μονο για κοτετσι

μαλλον ουτε γιαυτο :)

Δημοσ.

οντως βλακεια να πανε τοσα λεφτα ασκοπα οταν σε 2-3 μηνες θα κοστιζουν κατω απο την μιση τιμη... αλλα αν ντε και καλα να δωσει τοσα λεφτα, να παρει κανα core2quad q6600 ή e8400 να πεταξει πανω και υδροψυξη να το παει οσο θελει... επισης να βαλει σε raid 0 2 raptors 74GB για να πεταει το μηχανημα... ε, τωρα mobo σαν την ASUS 5PE με 4GB RAM(αν και λιγο υπερβολικο...) και για καρτα γραφικων μια ATI HD3870 X2...

Δημοσ.

τι θα μπορουσα αραγε να κανω με 2 χιλιαδες ? ....να χτισω εναν υπολογιστη που θα τρελανει τα bench???η να παω μια βδομαδα διακοπες με την κοπελια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...