Προς το περιεχόμενο

LG KS20 + Vodafone

Paralizer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω το παραπάνω κινητό, αλλά με κολλάει κάτι. Το ότι έρχεται μόνο με Vodafone, το οποίο συνεπάγεται (φαντάζομαι) Vodafone Live = πολλά προβλήματα. Όποτε είχα Vodafone Live συσκευή τα νεύρα μου γινόντουσαν κουρέλια από τα κολλήματα και τα bugs.

Γνωρίζει κανείς αν πρόκειται το συγκεκριμένο κινητό να έρθει σαν σκέτη συσκευή ανεξαρτήτου εταιρίας και πότε;

Ευχαριστώ

P.S: Για όποιον γνωρίζει στοιχεία του κινητού παρότι δεν έχει GPS μπορεί να μπει κάπως με κάποιο τρόπο και να γίνει παράλληλα και Navigator;

Δημοσ.

αμα δωσεις τα κανα 60ρι και παρεις εξωτερικο gps bluetooth γινετε και navigator, στο θεμα vodafone live μπορεις και blockαρεις τις ρυθμισεις, bug δεν εχει μιας και εχει wm6 και δεν εχει δικο του os.

Δημοσ.

Καταρχήν σε ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση και κατά δεύτερον ρωτάω για το vodafone live γιατί έχω επιδότηση από cosmote οπότε θέλω να το πάρω από κει. Δεν νομίζω σε Cosmote να μου δώσουν vodafone live συσκευή :)

Δημοσ.

δεν ξερω, δηλαδη πρεπει να το παρεις απο καταστημα cosmote-germanos ε? μπορεις την επιδοτηση να την παρεις απο το plaisio γιατι εκτος απο της vodafone το εχει και το πλαισιο αλλα και αυτο branded, unbranded κατι ειχα ακουσει αλλα δεν θυμαμαι χλωμο

Δημοσ.

Υπάρχει και η λύση της φορητότητας αν επιμένεις για το συγκεκριμένο κινητό.

Δηλαδή το ίδιο νούμερο μεταφορά στην Voda και με την επιδότηση της παίρνεις

την συσκευή....

Πιστεύω ότι αν περιμένεις λίγο θα το δεις και σε απλή έκδοση, στο GSMARENA

το έχει σε τεστ σε UNBRANDED έκδοση http://www.gsmarena.com/lg_ks20-review-208.php

εγώ ήδη το βλέπω στις αποθήκες (το θέμα είναι πότε θα το βγάλουν σε κυκλοφορία)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πωλειται lg ks20 καινουριο στην κουτα του με αποδειξη αγορας κ εγγυηση 24 μηνων

290 ευρω πληροφοριες: [email protected]

Καλημέρα σε όλους,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω το παραπάνω κινητό, αλλά με κολλάει κάτι. Το ότι έρχεται μόνο με Vodafone, το οποίο συνεπάγεται (φαντάζομαι) Vodafone Live = πολλά προβλήματα. Όποτε είχα Vodafone Live συσκευή τα νεύρα μου γινόντουσαν κουρέλια από τα κολλήματα και τα bugs.

Γνωρίζει κανείς αν πρόκειται το συγκεκριμένο κινητό να έρθει σαν σκέτη συσκευή ανεξαρτήτου εταιρίας και πότε;

Ευχαριστώ

P.S: Για όποιον γνωρίζει στοιχεία του κινητού παρότι δεν έχει GPS μπορεί να μπει κάπως με κάποιο τρόπο και να γίνει παράλληλα και Navigator;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...