islas canarias Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 καλημερες, εχει δοκιμασει κανεις υπηρεσια Online backup (τζαμπε ή μη)? Σχολια περι αξιοπιστιας σε ανεβασμα, storing, και διαχειριση?
accipio Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Χρησιμοποιώ το Diino (όχι εντατική χρήση, απλώς για περιοδικά backups κάποιων αρχείων) και είμαι ευχαριστημένος. Δίνει 2GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο και ειδικό πρόγραμμα για τη διαχείριση των backups με πολλές δυνατότητες. Ως τώρα (εδώ και ένα χρόνο περίπου) δεν είχα κανένα πρόβλημα.
washcloud Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 accipio,ξέρεις αν υπάρχει file size limit σε free account στο Diino που αναφέρεις;Αν ναι,ποιό;
accipio Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δεν το ξέρω, ούτε και το βρίσκω κάπου στο FAQ. Το πιο μεγάλο αρχείο που έχω ανεβάσει είναι 87 ΜΒ.
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Χρησιμοποιώ το Diino (όχι εντατική χρήση, απλώς για περιοδικά backups κάποιων αρχείων) και είμαι ευχαριστημένος. Δίνει 2GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο και ειδικό πρόγραμμα για τη διαχείριση των backups με πολλές δυνατότητες. Ως τώρα (εδώ και ένα χρόνο περίπου) δεν είχα κανένα πρόβλημα. Σήμερα 4 χρόνια μετά χρησιμοποιείς ακόμα αυτό το σάιτ για back up ; Αν ναι τί έχει αλλάξει από τότε; Νομίζω δεν βλέπω κάτι free τώρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα