Προς το περιεχόμενο

Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω θεωρω οτι ο Χριστοδουλος υπηρξε μια αμφιλεγομενη προσωπικοτητα. Μπορει να ηταν πρωτοποριακος για τα δεδομενα της εκκλησιας της Ελλαδος, να έκανε κινήσεις που, σε τελικη αναλυση, ωφελησαν καποιους-αδυναμους- που το ειχαν αναγκη, αλλα δεν παυει να ειναι-ηταν- ενα προσωπο που εμπλεξε την εκκλησια με την πολιτικη και ειχε ενα αδιευκρινιστο, αν μη τι αλλο, παρελθον την περιοδο της χουντας. Το οτι θα ταφει με τιμες αρχηγου κρατους δεν μου αρεσει και δεν ειανι σωστο, γιατι - θεωρητικα τουλαχιστον- το ελληνικο κρατος δεν ειναι το ιδιο με την ελληνικη εκκλησια, ασχετα αν ο διαχωρισμος αυτος ουσιαστικα δεν υφισταται- βλεπε προσευχη στα σχολεια κλπ. Αλλα δυστυχως αυτα συμβαινουν στη χωρα μας γιατι τα δεχομαστε εμεις οι ιδιοι και μας ΑΞΙΖΟΥΝ. Ετσι ειναι τα πραγματα εδω και αιωνες, και δυστυχως ετσι θα παραμεινουν, εξαιτιας της δικης μας, ηλιθιας νοοτροπιας...

Προοδος σε ιδεολογικο επιπεδο+Ελλαδα=αδυνατη

Δειτε και τι σφαγη θα γινει τωρα για τον θωκο...

φιλε μου ολες οι μεγαλες προσωπικοτητες της ιστοριας ηταν αμφιλεγομενες....παντα θα εχουν φανατικους εχθρους και φανατικους οπαδους;)
  • Απαντ. 625
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
fan, το πρόβλημα δεν είναι πως ένας σιχαμένος χουντικός κλέφτης ΕΚΟΙΜΗΘΗ με δικά μου έξοδα, ή πως του κάνουνε κηδεία αρχηγού κράτους, ή πως η εφορία δε θα δουλεύει την πέμπτη. γενικά, μαγκιά του τού χοντρού που έκανε ό,τι έκανε αφού τον αφήσαμε. το θέμα είναι πως ξαφνικά προβάλλεται ως ο καλός, ο πράος, ο φιλάνθρωπος -μη θυμηθούμε που στις φωτιές αποδείχτηκε το βαρδινογιανναίικο πιο φιλάνθρωπο- και τα ζώα από κάτω το χάφτουνε, οι κυράδες κλαίνε και πάνε στη μητρόπολη να δούνε ένα κουφάρι και τα μουσάτα κοράκια ξαναμοιράζουνε την πίτα.

και που κολλάει ο άγνωστος στρατιώτης.

ΦΝΙΔΑ και γρηγορα

Δημοσ.
fan, το πρόβλημα δεν είναι πως ένας σιχαμένος χουντικός κλέφτης ΕΚΟΙΜΗΘΗ με δικά μου έξοδα, ή πως του κάνουνε κηδεία αρχηγού κράτους, ή πως η εφορία δε θα δουλεύει την πέμπτη. γενικά, μαγκιά του τού χοντρού που έκανε ό,τι έκανε αφού τον αφήσαμε. το θέμα είναι πως ξαφνικά προβάλλεται ως ο καλός, ο πράος, ο φιλάνθρωπος -μη θυμηθούμε που στις φωτιές αποδείχτηκε το βαρδινογιανναίικο πιο φιλάνθρωπο- και τα ζώα από κάτω το χάφτουνε, οι κυράδες κλαίνε και πάνε στη μητρόπολη να δούνε ένα κουφάρι και τα μουσάτα κοράκια ξαναμοιράζουνε την πίτα.

+1 και απο εμενα, αλλα δεν ηθελα να το πω τοσο χυμα. Οσο να ναι, ο θανατος ενος ανθρωπου ειναι κατι που πρεπει να σεβεσαι.

Δημοσ.
φιλε μου ολες οι μεγαλες προσωπικοτητες της ιστοριας ηταν αμφιλεγομενες....παντα θα εχουν φανατικους εχθρους και φανατικους οπαδους;)

όπως ο στάλιν, ο λιακό, η βίσση...

τι λέτε μωρέ, τα παίξατε ομαδικά σημερα?

Δημοσ.

Ευκολο να καψεις το μνημειο του αγνωστου στρατιωτη μεσα σε μια μπατσοκρατουμενη αθηνα,οπου σε καθε δρομο και στενο υπαρχουν μπλοκα πανοπλων σαν αστακων αστυνομικων? Και που γυρω-γυρω υπαρχουν καμερες που σε κανουν να νιωθεις παικτης ριαλιτι?Και που δεν ξερεις αν ο διπλανος σου ειναι ασφαλιτης η δικος σου?(Διοτι σε ολες τις κινητοποιησεις η ασφαλεια εξαπολυει λυτους και δεμενους)

Και δεν καηκε το μνημειο αλλα το ΦΥΛΑΚΙΟ! Μπουμπουνα,που καθεσαι στον καναπε σου,κλαιγεσαι για το θανατο ενος 70χρονου ακληρου ανθρωπου και περνιεσαι για πιο ευπολυπτος απο 20χρονα παιδια που αγωνιζονται στους δρομους...Πληρωνε λοιπον με τους φορους σου την κηδεια του,και τα ιδιωτικα αεροπλανα που τον πηγαινοεφερναν στην αμερικη.Πολιτη της ανεξηθρησκης ευρωπαικης ελλαδας

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω περιέργεια να δω ποιος θα είναι ο διάδοχος! Και αυτό γιατί από τους υποψηφίους που βλέπω κατά καιρούς, είναι όλοι τους "αχώνευτοι" (για τα δικά μου γούστα πάντα). Όχι ότι ήμουν φαν του Χριστόδουλου, αλλά πιστέυω ότι η δημοτικότητα του διαδόχου του θα είναι πολύ μικρότερη!

Ο Ζακύνθου είναι ίσως το "πιο τρελό αγόρι" αλλά δεν ξέρω καν αν παίζει στα ονόματα των υποψηφίων! B)

Και μέσα σε όλα τα άλλα, μια με τα αφιερώματα, μια με την κηδεία, μια με τη διαδοχή, θα ξεχαστούν και όλα τα υπόλοιπα που μας απασχολούσαν μέχρι τώρα (σύμφωνα με τα media πάντα)...

:devil:

Δημοσ.

Και για οποιον απορεί για το ύφος του παραπάνω ακατανόμαστου, ας ψάξει στο google με κλειδί την λέξη "lucifer" η απλά ας δει την φωτογραφία του πως είναι εξωτερικά και που παραπέμπει η εμφάνιση του στο νήμα "Τα μελη του Insomnia με photo τους." και θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

Σημείωση: η φωτογραφία ενδείκνυται για όσους δυσκολεύονται να κάνουν δίαιτα (κόβετε μαχαίρι η όρεξη)

και σε περιπτώσεις όπου το μωρό σας δεν τρώει όλο το φαγητό. πείτε απλά "φωτογραφία moderator lucifer" και είστε έτοιμοι.

bye bye insomnia. (αρκετα αηδιασα)

Ινσομνια ignore mode: enabled.

• Super Moderators
Δημοσ.
Και για οποιον απορεί για το ύφος του παραπάνω ακατανόμαστου, ας ψάξει στο google με κλειδί την λέξη "lucifer" η απλά ας δει την φωτογραφία του πως είναι εξωτερικά και που παραπέμπει η εμφάνιση του στο νήμα "Τα μελη του Insomnia με photo τους." και θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

Σημείωση: η φωτογραφία ενδείκνυται για όσους δυσκολεύονται να κάνουν δίαιτα (κόβετε μαχαίρι η όρεξη)

και σε περιπτώσεις όπου το μωρό σας δεν τρώει όλο το φαγητό. πείτε απλά "φωτογραφία moderator lucifer" και είστε έτοιμοι.

Σε καταλάβαμε Ελένη (Λουκά)! Εντάξει μπορεί να είναι ο Lucifer αυτοπροσώπως αλλά ...κανείς δεν είναι τέλειος! Άσε που ξέρει και από καλή μπύρα!

B)

Δημοσ.

υπερβολικο αυτο που λες.βεβαια αν καποιο μελος εγραφε αυτα που γραφει ο συγκεκριμενος θα περναγε ιερα εξεταση(συγνωμη βαν ηθελα να πω).ο καθενας κρινετε λοπον απο αυτα που γραφει ειτε ειναι απλο μελος ειτε παναγιοτατος(συγνωμη moderator ηθελα να πω)

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] βεβαια αν καποιο μελος εγραφε αυτα που γραφει ο συγκεκριμενος θα περναγε ιερα εξεταση(συγνωμη βαν ηθελα να πω).[...]

Επειδή έχει ξαναγραφεί αυτό (όχι από εσένα αλλά... γενικώς) μήπως μπορείς να μας υποδείξεις ένα μέλος που τιμωρήθηκε με ban επειδή οι moderators διαφωνούν με τις απόψεις του;

Γιατί αλλιώς τα λεγόμενά σου είναι τουλάχιστον ανακρίβειες...

Βέβαια έξεστι Λακεδαιμονίοις ασχημονείν (με όλο το σεβασμό για τους αγαπητούς Σπαρτιάτες).

Δημοσ.

Έη παιδιά, δεν είμαι ο θεός να μην κρίνομαι! Εδώ ο Χριστόδουλος κρίθηκε!!!! Είμαι απλώς ο τελευταίος υφιστάμενος στην ιεραρχία του φόρουμ και το κουμπάκι για το ρηπόρτ εκεί είναι. Άλλωστε δεν νομίζω πως έχω κάνει ποτέ κατάχρηση της εξουσίας μου για να "φοβάται" κανείς μπας και τον μπανάρω αν με κράξει.

Δημοσ.
ΧΙΟΝΙΖΕΙ

ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ

Εδώ βρέχει... Μήπως είναι δάκρυα χαράς του Θεού που πήγε κοντά του; Ή μήπως είναι είναι το αντίθετο; Μμμμ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...