CensoredX Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Τελείως οφ-τοπικ(θα μου πείτε εδώ ο άλλος λέει για την Πόλη)αλλά η υπογραφή σου λάιτερ απλά τα σπάει.-
liopyr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 συμφωνα με τα καναλια, χτες το βραδυ η ουρα των πιστων ξεκινουσε απο το συνταγμα (!!!)και ο χρονος αναμονης στην παγωνια και το χιονονερο ητανε περι τις 4,5 ωρες (!!!) μη τα λες έτσι με πήραν τα ζουμιά... η αστυνομια λεει οτι υπολογιζει πως πανω απο 25.000 ανθρωποι ηδη εχουν προσκυνησει. (!!!!) σιγά, η ΑΕΚ έχει πουλήσει πιο πολλά διαρκείας... αυτα αντι για απαντησεις στα πικροχολα παιδακια που γραφουν εδω μεσα χωρις ιχνος σεβασμου ουτε για τον αρχιεπισκοπο Σεβασμός σε αυτούς που είναι άξιοι σεβασμού... αλλα ουτε και για τους υπολοιπους Ελληνες. Πίστεψέ με, δεν είναι 25.000 οι Έλληνες... πολυ σωστα, αυτο λεω απο χτες. οτι θρησκεια και να πιστευει κανεις, ο σεβασμος σε τετοιες περιπτωσεις ειναι μια ανθρωπινη αξια υπερανω βιβλου, κορανιου, βιβλιου μαθηματικων και δεν ξερω εγω σε τι πιστευει ο καθενας. το πάω λίγο μακριά, αλλά ποιος ακριβώς καθορίζει τις ανθρώπινες αξίες? Εσύ που έχεις λοιπόν ανθρώπινες αξίες, έκανες κάτι για βοηθήσεις τους μετανάστες που είναι τόσο καιρό στην Πάτρα χωρίς φαί και νερό, και έχουν και κάμποσους ''Έλληνες'' να τους απειλούν πως θα τους ρίξουν στην θάλλασα? χμμμ let me guess... δεν το είπαν στην τηλεόραση... το να το βουλωνεις λοιπον τετοιες ωρες, δειχνει παιδεια. ξαναειπώθηκε, το να το βουλώνεις δεν δείχνει σε καμμία περίπτωση παιδεία. εκτός και αν είσαι υπέρ του καθεστώτος της λογοκρισίας... (λέω εγώ τώρα)... αντιθετα το να κανχαζεις οτι εισαι μαγκας και οι θρησκιες ειναι λιγες για σενα το να πιστεύεις ή όχι σε οποιαδήποτε θρησκεία δεν είναι μαγκιά. είναι άποψη και προσωπική επιλογή. Τα ξεχωρίζεις? Εδώ ρε παιδιά καθόμαστε (όχι εγώ) και υποστηρίζουμε τα στουρνάρια που κάνουν καταλήψεις για να μπορούν να μπαίνουν στα Πανεπιστήμια με 2 και με 3 (και ξέρουμε και από ποιους υποκινούνται, είναι κοινό μυστικό), οι συγκεντρώσεις που έκανε μας πείραξαν; ε? παρτο χαμπαρι, ο Χριστοδουλος ηταν μεγαλος ηγετης, και ειτε σου αρεσει η εκκλησια ειτε οχι, ειτε εχεις παραπονα με το βιο του ειτε οχι, η χωρα μας εχει αναγκη ηγετικες φυσιογνωμιες, που δυστυχως απλα δεν υπαρχουν. ΗΓEΤΕΣ:
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 ΗΓEΤΕΣ: ΑΧ!!! Παλιά φωτογραφία του Γκουσγκούνη με 2 μουσάτους! Edit: Σορυ... 3 μουσάτους.... είναι και ένας στο βάθος
djapal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 ε? Περι συγκεντρώσεων για τις ταυτότητες και η κόντρα στην εξουσία που ανέφερε ένας χρήστης παραπάνω. Ξέρω πολύ καλά τι λέω m8! Μην ανησυχείς!
Houston Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 @ liopyr , Lucifer Πόσοι ήταν αυτοί που αντιστάθηκαν πραγματικά ? Ένα απειροελάχιστο ποσοστό στα 10εκατ Ελληνες. Όλοι τους σχεδόν με κουμμουνιστικό παρελθόν, δεν ήταν τυχαίοι, μη ξύνουμε πληγές άστο. Όσοι είχαν την δουλίτσα τους απλά ζούσαν την ζωούλα τους. Από υποχρέωση ζούσαν και ζούν και ζούμε... Υπήρχαν και αυτοί που βασανίστηκαν και πήγαν στα ξερονήσια αλλά για μένα ήταν τα μεγάλα κορόιδα … τους ξέχασαν, και δώσαν δάφνες στους υποκριτές που έκαναν διακοπές πολυτελείας στα Παρίσια και γύριζαν ταινίες πορνο για τα τρέχοντα. Πήραν οι ασήμαντοι αξία το κατάλαβες? Ο Χριστόδουλος τι ήταν τότε? τι ήθελες να κάνει ? τον ήρωα? Ο μπαμπάς σου τι έκανε? Άντε κόφτε το αυτό το παραμύθι με την χούντα. Αγγελόπουλος: μη κερδοσκοπική εταιρία Αναπαράσταση --- 370 000 ευρώ Ένωση συντακτών ημερεσίου τυπου αθηνών --- 300 000 ευρώ Κέντρο ιστορικής τεκμηρίωσης --- 254 000 ευρώ Σύλογος φίλοι μέγάρου μουσικής ---185 000 ευρώ Ιδρυμα Μητσοτάκη --- 400 000 ευρω Ίδρυμα Παπαντρέου Ίδρυμα Κακογιάννη Όλοι αυτοί τι προσφέρουν στο τόπο? Γιατί εγώ να πληρώνω 185 000 ευρώ για τους φίλους μεγάρου μουσικής ή 400 000για τον Μητσοτάκη ? Σας πείραξαν τα έξοδα για την εγχείρηση ε? για έναν άνθρωπο που υπέφερε ..υποκριτές.. που αμφιβάλλω αν θα ήταν 100 000 ευρώ και που τελικά δε δόθηκαν. Αλλού είναι η μαγκιά μάγκες αλλά είστε βαθιά νυχτωμένοι, δεν την πιάνετε. Κοιμηθείτεεεε…σας φταιν τα άμφια, τα ψευδόχρυσα, τα έξοδα για το αεροπλάνο, την μεταμόσχευση και τις πιπες που βαρέθηκα να ακούω…σας έχουν γαλουχήσει το μυαλό ότι για ολα φταίει κάποιος άλλος και αυτοί που πραγματικά φταιν έχουν ξεσκιστεί στο φαγοπότι…ριχτε πέτρες στον Χριστόδουλο…θύματα, θύματα του διαίρε και βασίλευε … ο ταυρομάχος σας καρφώνει την πλάτη και σεις τα βάζετε με το πανί vasal Πως μπορείς να λες ότι όλα αυτά συμβαδίζουν με το να είσαι (και όχι να δηλώνεις) χριστιανός θα ήθελα να μου το εξηγήσεις. Το εξήγησα…είσαι μεν χριστιανός αλλά κακός, αν θές πολύ κακός, χριστιανός. Δεν παύει όμως να έχεις το χρίσμα. vasal Το ότι πιστεύεις στο σύμβολο της πίστεως, που φαίνεται από τα παραδείγματα που έφερες? Άλλο πιστεύω στο σύμβολο της πίστεως και άλλο τηρώ το σύμβολο της πίστεως. Φρού-ΦρούΛέξεις όπως ταπεινότητα, αρετη, σεμνότητα, αγάπη, δεν ταιριάζουν με περιουσία, επιδειξη, προβολή, μερσεντές, μόσχευμα, τιμές αρχηγού κράτους. Για τον Χριστόδουλο μιλάμε, όχι για τον Νικόδημο πρώην Αττικής με 1δις για τα γεράματα ή για τον Χρυσόστομο Ζακύνθου που κυκλοφορεί με κάμπριο ή οποιονδήποτε άλλον. Μάθετε να ξεχωρίζεται την ήρα απ το σταρι…δεν είναι όλοι ίδιοι να πάρει η ευχή. Για πια περιουσία μας μιλάς/ Κανένα μα κανένα περιουσιακό στοιχείο δεν είχε ο άνθρωπος…αν δε ξέρετε μη ρίχνετε λάσπη στον ανεμιστήρα ρε γμτ Επίδειξη, προβολή??? Τι επιδίωξε? Τιποτα . Μάλιστα απαγόρευσε και τις κάμερες στις εκκλησίες. Τα κανάλια προβάλουν αυτό που πουλάει και πως να το κάνουμε ο χριστόδουλος πουλούσε... ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης αυτός είναι, αν σε κάποιους δεν άρεσε μπορούσαν να αλλάξουν κανάλι. Το παραμύθι με το μόσχευμα καλό αλλά δεν είχε δράκο…ελεος ρε φρου φρου/ ο κάθε άνθρωπος μπορεί σήμερα να κάνει μεταμόσχευση…. στην τιβι, αναφέρω, μοναχός που έκανε μεταμόσχευση στον Τζάκη...με τριμμένο ράσο ήταν ο άνθρωπος. Με την ταπεινότητα και την σεμνότητα τι ταιριάζει άραγε? Μήπως ένα golfάκι ? @χάπι καταλαβαίνουμε τι λέμε νομίζω. Όταν λέμε χουντικοί εννοούμε συμβιβασμένοι βολεμένοι. Και είπαμε Δεν Μπορούμε να Απαιτούμε Κάποιος να Κάνει τον Ηρωα. Αν έχετε ανάγκη από επικοινωνία να μαζευτείτε σε κάποια καφετέρια να τα πείτε. Αντάλλαξτε τηλέφωνα και πάτε κάπου το μεσημέρι, κακό δεν είναι. Αν είστε στην δουλειά σας και δεν περνάει η ώρα συζητήστε τα με τους συναδέλφους, όχι εδώ μέσα. Αν είστε μόνοι στο γραφείο υπάρχουν παιχνίδια στο φόρουμ : κρεμάλα , διλλήματα, offtopic thread. Σταματήστε το σπαμ και κάντε σούμα μια φορά την ημέρα. 60 σελ έφτασε , το καταστρέψατε το θρεντ. 5 – 6 άτομα έχουν γεμίσει τις μισές σελίδες. Δεν είναι τσιφλίκι του καθενός εδώ μέσα. Ορισμένοι γίνεστε κουραστικοί, δεν το καταλάβαινετε ? Παρεδώσε να τα πούμε από Παρασκευή αλλά έτσι δεν γίνεται, κάνε κάτι
21century Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Καλό ειναι να μην ξεφύγουμε από το θέμα και να επικεντρώσουμε στην προσωπικότητα του Μακαριστού αλλά και το έργο του..
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Αν έχετε ανάγκη από επικοινωνία να μαζευτείτε σε κάποια καφετέρια να τα πείτε. Αντάλλαξτε τηλέφωνα και πάτε κάπου το μεσημέρι, κακό δεν είναι.Αν είστε στην δουλειά σας και δεν περνάει η ώρα συζητήστε τα με τους συναδέλφους, όχι εδώ μέσα. Αν είστε μόνοι στο γραφείο υπάρχουν παιχνίδια στο φόρουμ : κρεμάλα , διλλήματα, offtopic thread. Σταματήστε το σπαμ και κάντε σούμα μια φορά την ημέρα. 60 σελ έφτασε , το καταστρέψατε το θρεντ. 5 – 6 άτομα έχουν γεμίσει τις μισές σελίδες. Δεν είναι τσιφλίκι του καθενός εδώ μέσα. Ορισμένοι γίνεστε κουραστικοί, δεν το καταλάβαινετε ? Παρεδώσε να τα πούμε από Παρασκευή αλλά έτσι δεν γίνεται, κάνε κάτι καλά σας λέει το παιδί... μπήκατε όλοι μαζί στο χωράφι του... λίγο σεβασμό πια.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μόνο σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του forum: [...]Παρεδώσε να τα πούμε από Παρασκευή αλλά έτσι δεν γίνεται, κάνε κάτι Η έκκληση "κάνε κάτι" μπορεί να είναι πηγαία μεν αλλά, όπως καταλαβαίνεις, δεν γίνεται να "γίνει κάτι" χωρίς να κατηγορηθεί η διαχείριση του forum για προληπτική λογοκρισία ή για φίμωση. Δεν μπορούμε να κλειδώσουμε ένα thread το οποίο, τουλάχιστον όπως το θέλησε ο topic starter, δεν παραβιάζει κανέναν κανόνα (δεν μιλάει πχ για πειρατικά αντίγραφα λογισμικού ή για παράνομες πράξεις). Γιατί αν το κλειδώσω, θα κατηγορηθώ για προσπάθεια φίμωσης των αντιθέτων προς εμέ μελών. Και φυσικά δεν θέλω κάτι τέτοιο... Νομίζω ότι, όπως σε όλες τις δημόσιες συζητήσεις, ο καθένας κρίνεται από τα γραπτά του και τη συμπεριφορά που επιδεικνύει έναντι των συνομιλητών του. Είμαι βέβαιος ότι συμφωνούμε όλοι ότι ουδείς υπεράνω κριτικής.
Mithrantir Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Σεβασμός σε αυτούς που είναι άξιοι σεβασμού... Εσύ που έχεις λοιπόν ανθρώπινες αξίες, έκανες κάτι για βοηθήσεις τους λάθρομετανάστες που είναι τόσο καιρό στην Πάτρα χωρίς φαί και νερό, και έχουν και κάμποσους ''Έλληνες'' να τους απειλούν πως θα τους ρίξουν στην θάλλασα? χμμμ let me guess... δεν το είπαν στην τηλεόραση... ξαναειπώθηκε, το να το βουλώνεις δεν δείχνει σε καμμία περίπτωση παιδεία. εκτός και αν είσαι υπέρ του καθεστώτος της λογοκρισίας... (λέω εγώ τώρα)... το να πιστεύεις ή όχι σε οποιαδήποτε θρησκεία δεν είναι μαγκιά. είναι άποψη και προσωπική επιλογή. Τα ξεχωρίζεις? liopyr κάθεσαι και κολλάς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε έναν άνθρωπο που είναι νεκρός. Ακόμα χειρότερα γενικεύεις το πράγμα και ότι πρόβλημα υπάρχει στο οικοδόμημα της Εκκλησίας, το αποδίδεις σε έναν άνθρωπο μόνο που εν τέλει σίγουρα δεν ήταν ο μόνος υπεύθυνος. Μπορούσες κάλλιστα να περιμένεις μερικές μέρες (που απ' ότι κατάλαβα θα ανοίξει ένα thread ο paredwse, και ελπίζω οτι όντως θα το κάνει) και να βάλεις εκεί τα επιχειρήματα σου (που δεν έχεις παραθέσει βέβαια μέχρι τώρα) καθώς και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς όποιον θεωρείς οτι τους αξίζει. Αυτό που ζητήθηκε από τους περισσότερους που είσαι σε ευθεία αντιπαράθεση, είναι να επιδειχθεί λίγος σεβασμός σε έναν νεκρό. Εδώ διαβάζω συνέχεια κτυπήματα στο ποιόν κάποιου (και δεν είναι οτι διαφωνώ με το τι λένε, διαφωνώ με την ώρα που επιλέχθηκε να ειπωθούν) νεκρού. Ο άνθρωπος είναι νεκρός και οι επιθέσεις αυτές δεν είναι coup de grâce. Ο σεβασμός δεν είναι στο πρόσωπο του per se αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται αυτός καθώς και στην κατάσταση που βρίσκεται αυτοί που ενδιαφερόντουσαν γι' αυτόν. Πραγματικά έχω πολλά μαζεμένα ενάντια στο παπαδαριό και σε κάποιες κινήσεις του Χριστόδουλου. Όπως πολλοί. Οι πιο αξιοπρεπείς κρατιούνται και περιμένουν να θαφτεί τουλάχιστον ο άνθρωπος (δεν θάβεται κανένας τίτλος προς πληροφόρηση). Και πάλι μετά δε θα αρχίσουν να αναλώνουν την επιχειρηματολογία τους σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς τον άνθρωπο αλλά με επιχειρήματα απέναντι στα έργα του (paredwse έχω πίστη σε εσένα). Κάποιοι όμως αποφάσισαν να πατήσουν στο λαιμό του νεκρού προτού καν κρυώσει. Πόσο τιμητικό γι' αυτούς μπορεί να είναι αυτό? Προσωπικά πιστεύω καθόλου. Λίγη υπομονή και σεβασμός ήταν το ζητούμενο. Φτάσαμε από συλλυπητήρια αυτών που όντως τους άγγιξε ο θάνατος του Χριστόδουλου, να συζητάμε για την Εκκλησία. Λες και ο Χριστόδουλος με το θάνατο του έγινε ο αποδιοπομπαίος τράγος, και μαζί του θα πάρει και όλες τις παθογένειες της κάστας που ήταν ένα μέλος.
χάπι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 @χάπι καταλαβαίνουμε τι λέμε νομίζω. Όταν λέμε χουντικοί εννοούμε συμβιβασμένοι βολεμένοι. Και είπαμε Δεν Μπορούμε να Απαιτούμε Κάποιος να Κάνει τον Ηρωα. φυσικά δεν μπορούμε να απαιτούμε από τον οποιοδήποτε να κάνει τον ήρωα αλλά, ο Χριστόδουλος δεν ήταν ο οποιοδήποτε (κατά την άποψή σου και πολλών, που τον τιμούν) .... Κι εφόσον η εκκλησία (το αποκούμπι των απελπισμένων... ΧΑ !) καυχιέται για τα αριστεία ανδρειας των παππάδων, θα πρέπει να επιδεικνύουν αυτήν την ανδρεία, όταν το Έθνος το χρειάζεται κι όχι να κάνουν τα παγώνια και να λένε ότι δε γνωρίζουν περί βασανηστηρίων σε μια "Ελλάδα Ελλήνων Χριστιανών" !!! Γκεγκε ? (με κόλασες τελικά...)
liopyr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 liopyr κάθεσαι και κολλάς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε έναν άνθρωπο που είναι νεκρός. δεν τον χαρακτηρίζω εγώ. τα ιστορικά γεγονότα τον χαρακτηρίζουν, και, όπως και να το κάνουμε είναι απαξιωτικά.. Ακόμα χειρότερα γενικεύεις το πράγμα και ότι πρόβλημα υπάρχει στο οικοδόμημα της Εκκλησίας, το αποδίδεις σε έναν άνθρωπο μόνο που εν τέλει σίγουρα δεν ήταν ο μόνος υπεύθυνος. βασικά δεν είναι το θέμα μας τα προβλήματα γενικότερα στο οικοδόμημα της εκκλησίας, αλλά αν ήταν, εσύ από πού θα ξεκινούσες? από την γιαγιά μου που δούλευε 40 χρόνια καντιλανάφτρα? Μπορούσες κάλλιστα να περιμένεις μερικές μέρες (που απ' ότι κατάλαβα θα ανοίξει ένα thread ο paredwse, και ελπίζω οτι όντως θα το κάνει) και να βάλεις εκεί τα επιχειρήματα σου (που δεν έχεις παραθέσει βέβαια μέχρι τώρα) καθώς και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς όποιον θεωρείς οτι τους αξίζει. αν δεν βαριέσαι να διαβάσεις κάμποσες σελίδες πριν, στο πρώτο ποστ που έγραψα, διευκρίνησα πως δεν θέλω να βγάλω τώρα χολή για τον Χριστόδουλο. Αλλά δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ με αυτά που διάβαζα, και κέρδισε το διαβολάκι στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού μου... edit: τι επιχειρήματα ακριβώς θέλεις να σου παραθέσω? μέχρι και φωτογραφικό υλικό ανέβασα...
Mithrantir Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 δεν τον χαρακτηρίζω εγώ.τα ιστορικά γεγονότα τον χαρακτηρίζουν, και, όπως και να το κάνουμε είναι απαξιωτικά.. βασικά δεν είναι το θέμα μας τα προβλήματα γενικότερα στο οικοδόμημα της εκκλησίας, αλλά αν ήταν, εσύ από πού θα ξεκινούσες? από την γιαγιά μου που δούλευε 40 χρόνια καντιλανάφτρα? αν δεν βαριέσαι να διαβάσεις κάμποσες σελίδες πριν, στο πρώτο ποστ που έγραψα, διευκρίνησα πως δεν θέλω να βγάλω τώρα χολή για τον Χριστόδουλο. Αλλά δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ με αυτά που διάβαζα, και κέρδισε το διαβολάκι στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού μου... Τα λόγια τα μεγάλα τα λένε και οι παπάδες (για άλλα θέματα). Εμείς τους κατηγορούμε οτι δεν τα τηρούν. Τώρα εσύ που άλλα έλεγες και άλλα κάνεις θεωρείς οτι είσαι καλύτερος απ' αυτούς? Στο ίδιο λάθος υπέπεσες. Αν ήταν να ξεκινήσω από κάπου, όσον αφορά το σάπιο του οικοδομήματος, θα ξεκινούσα απ' την αρχή και όχι την τελευταία πράξη (μέχρι τώρα) του δράματος. Εν τέλει η κριτική που θα γίνει είναι για να διδαχθούμε απ' τα λάθη και να προσπαθήσουμε να μην επαναληφθούν στο μέλλον. Ο Χριστόδουλος πάντως δεν έκανε μόνο αυτά που επιλεκτικά αναφέρεις. Έκανε και πράγματα θετικά (και άλλα αρνητικά που δεν έχουν αναφερθεί εδώ ακόμα). Καλό θα είναι να είμαστε αντικειμενικοί και πάνω απ' όλα όχι εμπαθείς. Τουλάχιστον ας κρατηθεί για λίγο καιρό ένα επίπεδο και να επιδειχθεί ο σεβασμός προς τον νεκρό (ανεξάρτητα ονόματος και θέσης που είχε). Δεν είναι κάτι το τρομερό και αδύνατο να επιτευχθεί νομίζω.
liopyr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Τώρα εσύ που άλλα έλεγες και άλλα κάνεις θεωρείς οτι είσαι καλύτερος απ' αυτούς? Στο ίδιο λάθος υπέπεσες. Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟN ΒΑΛΕΤΩ... συγνώμη κιόλας που θεωρώ ασήμαντο το λάθος μου μπροστά στα εγκλήματα αυτών... συγνώμη που θεωρώ καλύτερο τον ευατό μου γι'αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.