Προς το περιεχόμενο

Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ε ναι. μεγαλοι βλακες σε συγκριση με εσενα πχ

αν και το κάνεις προσωπικό και έχω δει τι ακριβώς φρούτο είσαι σε άλλες συζητήσεις του insomnia, να σε ρωτήσω αν αμφιβάλεις ότι πάνω από το 50% του κόσμου που πάει εκεί είναι άτομα που πάνε μόνο επειδή ο χριστόδουλος ήταν αρχιεπίσκοπος χωρίς να έχουν περαιτέρω κρίση;

• Απαντ. 625
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αν και το κάνεις προσωπικό και έχω δει τι ακριβώς φρούτο είσαι σε άλλες συζητήσεις του insomnia....

Πφφφ, respect -1000

Δημοσ.

Λογικο να εχει 25.000 κοσμο. τοσους γερους που εχουμε. καλα ειδα δυο παιδακια που πηγανε να τους μιλησουνε απο τα καναλια πεθανα στο γελιο. Γιατι ηρθες εδω . Ε με εφερε η μανα μου και μου αρεσε και ο αρχιεπισκοπος ηταν ομορφος . Εντωμεταξυ ειχαν απλανες βλεμα αγελαδας σε αντιθεση με πολλα πιτσιρικια αυτη την εποχη που ειναι τσακαλια. Βγαλανε οι αλλοι με το κολοκρυο τα παιδακια για να παρουν το κολαι του προσκυνηματος.

Δημοσ.
Πφφφ, respect -1000

είναι η τελευταία σου κουβέντα; σίγουρα; δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι να το αλλάξουμε;

Δημοσ.
αν και το κάνεις προσωπικό και έχω δει τι ακριβώς φρούτο είσαι σε άλλες συζητήσεις του insomnia, να σε ρωτήσω αν αμφιβάλεις ότι πάνω από το 50% του κόσμου που πάει εκεί είναι άτομα που πάνε μόνο επειδή ο χριστόδουλος ήταν αρχιεπίσκοπος χωρίς να έχουν περαιτέρω κρίση;

μεγαλε alexzzzzz ασε τι φρουτο ειμαι εγω. ειμαι αλλο φρουτο.

κοιτα τι φρουτο εισαι εσυ, που μας δηλωνεις οτι οσοι πανε μητροπολη ειναι χαζοι και αβουλοι,

ενω εσυ, ο εξυπνος, που εχεις κριση και ξερεις να ξεχωριζεις, καθεσαι εδω και κοροϊδευεις.

παρτο χαμπαρι, ο Χριστοδουλος ηταν μεγαλος ηγετης, και ειτε σου αρεσει η εκκλησια ειτε οχι, ειτε εχεις παραπονα με το βιο του ειτε οχι,

η χωρα μας εχει αναγκη ηγετικες φυσιογνωμιες, που δυστυχως απλα δεν υπαρχουν.

Δημοσ.

Επειδη εγραψες την λεξη φυσιογνωμια , προφανως κατα λαθος αντε να μην γραψω κατι τωρα για το τι μου θυμιζε φυσιογνωμικα. Πετραν εισαι πολυ φανατισμενος.

Δημοσ.

κοιτα τι φρουτο εισαι εσυ, που μας δηλωνεις οτι οσοι πανε μητροπολη ειναι χαζοι και αβουλοι,

ενω εσυ, ο εξυπνος, που εχεις κριση και ξερεις να ξεχωριζεις, καθεσαι εδω και τους κοροϊδευεις.

παρτο χαμπαρι, ο Χριστοδουλος ηταν μεγαλος ηγετης, και ειτε σου αρεσει η εκκλησια ειτε οχι, ειτε εχεις παραπονα με το βιο του ειτε οχι,

Άρα αμφιβάλεις ότι οι περισσότεροι πάνε στη μητρόπολη για τον αρχιεπίσκοπο και όχι για τον χριστόδουλο. Εγώ πάλι δεν αμφιβάλω. Και εγώ να ήμουν αρχιεπίσκοπος πάλι θα ερχόταν ο κόσμος πιστεύω.

Το ότι ο χριστόδουλος ήταν από τους πιο συμπαθείς μουσάτους το έγραψα στο πρώτο μου πόστ p3tran. Από εκεί και πέρα όμως θεωρώ ότι μπορώ να πω και 5 πράγματα που εσένα δεν σου αρέσουν.

Δημοσ.

Καιρός να κλείσει το θέμα... αρκετά το αναλύσαμε πιστεύω...

Άντε ένα τελευταίο σχόλιο για τον alexzzz

Αν δεν ήταν αρχιεπίσκοπος δε θα είχαμε λαϊκό προσκήνυμα.

Δημοσ.

ενω εσυ, ο εξυπνος, που εχεις κριση και ξερεις να ξεχωριζεις, καθεσαι εδω και κοροϊδευεις.

Alexzzzzzzzzzzzzzz όλα αυτά στα λέει στα πλαίσια του σεβασμού ε? Δεν πιστεύω να το πήρες αλλιώς. Πάρτο χαμπάρι λοιπόν, μην κοροιδεύεις και κοιτα τι φρούτο είσαι εσυ γιάτι αγαπάτε αλλήλους ναουμε οοοοτι κι αν ειναι αυτοι ;) Και ειτε σου αρέσει είτε οχι, σε σεβομαστε ε? :P

Δημοσ.
Alexzzzzzzzzzzzzzz όλα αυτά στα λέει στα πλαίσια του σεβασμού ε? Δεν πιστεύω να το πήρες αλλιώς. Πάρτο χαμπάρι λοιπόν, μην κοροιδεύεις και κοιτα τι φρούτο είσαι εσυ γιάτι αγαπάτε αλλήλους ναουμε οοοοτι κι αν ειναι αυτοι ;) Και ειτε σου αρέσει είτε οχι, σε σεβομαστε ε? :P

και τις αγαπης και τις ελευθεριας προτιστως. βασικα σαν να διαβαζω οπαδικο ποστ ειναι.

Δημοσ.

μισό λεπτάκι να γυρίσω για την επόμενη σφαλιάρα στο άλλο μάγουλο.

αν κάνεις κάτι κάνε το σωστά!!!

Δημοσ.

Παιδια ηρεμηστε, με αυτη την φαγωμαρα που εχετε δεν προκειται ποτε να παρουμε τη Πολι, μαλον θα χασουμε και αυτο που κατακτισαν οι Κολοκοτρονεοι,Με αυτη την φαγωμαρα χασαμε πολα, ηρεμηστε ο καθενας σε αυτη την κοινωνια εχει τον ΡΟΛΟ του,και εγω θα μπορουσα να κανω κριτικη δεν την κανω για να μην κριθω, ολοι ειμαστε και καλη και καθαρματα. αυτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...