Προς το περιεχόμενο

Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διαβάζοντας σχεδόν όλο το θέμα παρατήρησα 4-5 άτομα τα οποία όπως δηλώνουν ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΑ (δικαιωμά τους) , που όμως προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν πόσο κακός - χουντικός - ναζί ή οτιδήποτε άλλο ήταν ο Χριστόδουλος.

Σεβαστείτε όμως κάποια εκατομμύρια κόσμου που μπορεί να πενθούν ή απλώς να έχουν στεναχωρηθεί επειδή έχασαν τον θρησκευτικό τους ηγέτη για τον όποιο έχουν εντελώς διαφορετική άποψη. Άλλωστε οι χιλιάδες κόσμου που πηγαίνουν να τον τιμήσουν το μαρτυρά αυτό. Μην προσπαθείτε να ΦΑΝΕΙΤΕ και να ΠΡΟΒΛΗΘΗΤΕ σε μια στιγμή που δεν σας αφορά.

Και να το κάνω πιο συγκεκριμμένο Lucifer το nickname που επιλέγει κάποιος , το 99% των περιπτώσεων τον χαρακτηρίζει ή τον αντιπροσωπεύει , απο ελάχιστα εώς απόλυτα. Θεωρώ λοιπόν απαράδεκτο κάποιον με το δικό σου nickname να μπαίνει και να σχολιάζει αρνητικά επανελλειμένως εναν θρησκευτικό ηγέτη.

Είναι για παράδειγμα σαν να μπαίνω με φανέλα του Παναθηναικού που να γράφει GATE13 -ΜΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ σε club της ΘΥΡΑΣ 7 στο κέντρο του Πειραιά γεμάτοι απο Τάκηδες.

Δεν είμαι ούτε της Εκκλήσίας άνθρωπος , ούτε πιστεύω οτι τα κάνουν ΟΛΑ καλά. Αυτό όμως δεν μου δίνει το δικαίωμα μια τέτοια στιγμή να βγάζω την ΧΟΛΗ μου...

• Απαντ. 625
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι ο Αρχιεπίσκοπος ως τίτλος, αλλά

1. Ο Χρήστος Παρασκευαϊδης, ως προσωπικότητα και πως χρησιμοποίησε τον τίτλο του

2. Οι παρατρεχάμενοι που προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη για την οσιότητα του.

3. Όσοι διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για την προάσπιση των 1 και 2.

Αναμένω στη σιωπή.

Δημοσ.

ντιγκ-ντιγκ-ντινγκ! διαλειμμα τελος! τελευταιο μηνυμα ομως και φευγω. (πριν την διαδοχολογια) :)

ο λούσιφερ που λες, και ο κάθε λούσιφερ, έκανε ένα ποστ με σκοπό όχι να σου την πει και να σε κάνει σκουπίδι (μεταξύ μας, το κατάφερε κι αυτό) αλλά για να επισημάνει κάποια πράγματα που όλοι ξέρουμε αλλά στο βωμό της θρησκείας και της πίστης εθελοτυφλούμε.

αμεσως παραδεχτηκα οτι το νικ 'διαολος' σε συνδιασμο με τις πρωτες λεξεις του μηνυματος, μου εδωσε μια κακη εντυπωση αρχικα.

τζιχαντ δεν κυρηξα φυσικα που μου λες, αλλα δεν θα κατσω να κανω και την κοτα επειδη καποιος εχει αλλο χρωμα ονομα απο το δικο μου, οπως ειδες.

απο εκει και περα, μιας και τωρα με αφορμη το δικο σου μηνυμα καθησα και ξαναδιαβασα προσεχτικα τις προηγουμενες σελιδες, για να δω που "με κανει σκουπιδι" οπως λες, να και μερικα πραγματα που δεν εθιξα γιατι το πηγα (ισως κατα λαθος τελικα οπως φαινεται) αλλου.

-το να συγκρινουμε ευθεως τον νιτσε και τον ντεκαρτ με τον καθε ανιδεο πιτσιρικα που δεν ξερει που του παν'τα τεσερα, δεν τον νοιαζει τιποτα και εχει πληρη αγνοια απο ιστορια αλλα και απο σημερινη πραγματικοτητα, ειναι καπως γραφικο για να μην το πω αλλιως...

οι μεν ητανε φωτισμενοι, οι δε ειναι κοιμισμενοι. τραγικη μειοψηφια οι πρωτοι, παμε για πλειοψηφια οι δευτεροι.

ελπιζω κι εγω λοιπον να βρεθει καποιο ανησυχο νιατο που να μην ακουσει ποτε κανεναν πετραν οπως ευχεται κι ο λουσιφας,

αλλα να καταφερει κιολας να προωθησει εαυτον και υπολοιπους εξω απο τα λιμναζοντα βρωμο-υδατα στα οποια δυστυχως καποιοι βλεπουμε οτι καθομαστε ολοι μαζι.

αλλιως δεν λεει και τιποτα... το "ολα σκατα ειναι, αστα να παν στο ...." δεν λεει απολυτως τιποτα. ειναι πληρης αποτυχια και παραδοση. και λαθος.

ειτε τα καταφερει παντως κανεις ειτε οχι, ειναι 100% λαθος -κατα την προσωπικη μου αποψη παντα- να συγκρινουμε ως μειοψηφιες με κοινα χαρακτηριστικα

τους επιστημονες και τους λογιους της αναγεννησης απο τη μια, με τους σταρχιδιστες-ισοπεδολογους του σημερα απο την αλλη, που δεν μπορουν ουτε καν να το βουλωσουν εστω την μια μερα που οι πολλοι πενθουν.

αραγε ο ντεκαρτ τι θα εκανε αν ζουσε σημερα και ηταν Ελληνας? μια απο τα ιδια? πολυ αμφιβαλλω....

-επισης γραφικο++ ειναι να υποστηριζουμε οτι ειναι κοινωνικη αδικια να προσφερθουν καποιες ιατρικες επιλογες που κοστιζουν στον αρχηγο της εκκλησιας που πεθαινει,

και φυσικα να γκρινιαζουμε που τελικα πεθανε και θα κηδευτει δημοσια δαπανη ενω η εκκλησια εχει πλουτη.

-σουπερ γραφικο και το να κατηγορουμε την εκκλησια για απατες, οταν καθημερινα βιωνουμε τις απατες καθε ειδους γυρω μας και κανουμε ΜΟΚΟ,

ενω συγκριτικα η εκκλησια ειναι -το ξαναλεω- Αγία, και με μαλιστα ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ πολιτικο ή επιχηρηματια ή δημοσιογρσαφο ή λομπυ απο δαυτους για να λαμογευσει και αυτη.

το ξερω οτι δεν ευχαριστησα και πολλους με αυτα που γραφω, να με συγχωρειτε κιολας, αλλα σημερα με επιασε κατι.

υποσχομαι απο αυριο να επανελθω σε νεοελληνικους ρυθμους "στα @@ μου το συμπαν"

Δημοσ.
Και να το κάνω πιο συγκεκριμμένο Lucifer το nickname που επιλέγει κάποιος , το 99% των περιπτώσεων τον χαρακτηρίζει ή τον αντιπροσωπεύει , απο ελάχιστα εώς απόλυτα. Θεωρώ λοιπόν απαράδεκτο κάποιον με το δικό σου nickname να μπαίνει και να σχολιάζει αρνητικά επανελλειμένως εναν θρησκευτικό ηγέτη.

Και δε θεωρείς απαράδεκτο κάποιος με τη δική σου θρησκευτική ευλάβεια να σχολιάζει αρνητικά ένα nickname σα το δικό μου;;;

=*

Δημοσ.
Και δε θεωρείς απαράδεκτο κάποιος με τη δική σου θρησκευτική ευλάβεια να σχολιάζει αρνητικά ένα nickname σα το δικό μου;;;

=*

βάζεις συνέχεια δικά σου λόγια σε άλλους για να αποδείξεις οτι εσύ είσαι ο σωστός.

Δεν ανέφερα πουθενά οτι έχω θρησκευτική ευλάβεια και σε τι ποσοστό. Ξαναδές παραπάνω ή παρακάτω...

"Δεν είμαι ούτε της Εκκλήσίας άνθρωπος , ούτε πιστεύω οτι τα κάνουν ΟΛΑ καλά"

Δημοσ.

Τέσπα, αυτό που θέλω να σου επισημάνω είναι το οξύμωρο στο να λες "έχεις αντίθετη άποψη από την χ θέση, οπότε είσαι υποκειμενικός όταν την κρίνεις".

Δηλαδή οι επικριτές μιας άποψης, μπορούν να είναι μόνο αυτοί που την υιοθετούν.

Βολικό.

Δημοσ.

Καλά εχθές άνοιξα τη τηλεόραση όσο έτρωγα και έδειχνε στιγμιότυπα απ' τη Μητρόπολη. (εκεί δε τον είχαν; )

Πέφτει λοιπόν το πλάνο σε μια κοπελιά 17,18,20 άντε 21 χρονών να κλαίει με μαύρο δάκρυ!Μου 'φαγαν το μπιφτέκι.Ρε ήταν ΛΟΛ.

-σουπερ γραφικο και το να κατηγορουμε την εκκλησια για απατες, οταν καθημερινα βιωνουμε τις απατες καθε ειδους γυρω μας και κανουμε ΜΟΚΟ,

ενω συγκριτικα η εκκλησια ειναι -το ξαναλεω- Αγία

Μα υποτίθεται η εκκλησία που πιστεύεις διδάσκει την αγάπη, τι να μου 'πει η διαφθορα της κοινωνίας όταν η ΔΙΑΦΘΟΡΑ της εκκλησίας βγάζει μάτι ρε μπρο;

Και εντάξει ας πούμε είναι βλακεία να βρίζεις τον ''κοιμισμένο'' απλά το 'φερε και η κουβέντα.Σε ρωτάω λοιπόν: Ο Θεός υπάρχει, η εκκλησία και το παπαδάριο διδάσκουν σωστά το λόγο του θεού;Είσαι ικανοποιημένος;

Δημοσ.
Δηλαδή οι επικριτές μιας άποψης, μπορούν να είναι μόνο αυτοί που την υιοθετούν.

Βολικό.

ειπαμε,

οι επικριτες οποιασδηποτε αποψης θα ηταν πρεπον να το βουλωσουν για μια μερα.

αυτη ειναι αξια υπερανω θρησκειας, δε συμφωνεις?

p.s. slygeo87

ασε τις υποθεσεις και κοιτα την πραγματικοτητα. ειναι μπροστα στα μουτρα σου και σε κοροϊδευει.

η διαφθορα της εκκλησιας ειναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ σε σχεση με τη διαφθορα τριγυρω σου.

ειπαμε, τελειοτητα οπου υπαρχει και ανθρωπος μεσα, μην ψαχνεις. να κοιτας το μη χειροτερα.

Δημοσ.

Τις μονές μέρες θα ποστάρουν οι επικριτές.

Τις ζυγές οι οπαδοί.

Πάω για μπύρες, καλή συνέχεια σας εύχομαι.

Δημοσ.
Το να το βουλώνεις, δε δείχνει καμία αξία./

το να το βουλωνεις την ημερα που ειναι νεκρος στη μητροπολη ο θρησκευτικος ηγετης των πολλων, ασχετως αν δεν ειναι για σενα,

ειναι μια αξια που απλα δεν την πιανεις.

Δημοσ.
Τις μονές μέρες θα ποστάρουν οι επικριτές.

Τις ζυγές οι οπαδοί.

Πάω για μπύρες, καλή συνέχεια σας εύχομαι.

Και εγώ και εγώ!!! Χα χα χα χα...

Δημοσ.
p.s. slygeo87

ασε τις υποθεσεις και κοιτα την πραγματικοτητα. ειναι μπροστα στα μουτρα σου και σε κοροϊδευει.

η διαφθορα της εκκλησιας ειναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ σε σχεση με τη διαφθορα τριγυρω σου.

ειπαμε, τελειοτητα οπου υπαρχει και ανθρωπος μεσα, μην ψαχνεις. να κοιτας το μη χειροτερα.

Εγώ είμαι άθεος, δεν έχω μερσεντές, δε φοράω χρυσά, είμαι ταπεινός, είμαι spiritual, ψάχνομαι ακόμα και με το λιγοστό μυαλό που μου 'δωσε η μαμά μου, είμαι κατα κάποιο τρόπο το πρότυπο που δίδαξε ο Χριστός.Σύγκρινε εμένα, εσένα, ένα φίλο σου, ένα γείτονα σου με τον Χρυσόστομο (που ζει το παληκάρι..λολ) και μάντεψε ποιός θα πάει στο παράδεισο, εγώ, εσύ ή αυτός ο αρχικαραγκιόζης;

Δημοσ.

Ήμαρτον,πριν από λίγο στο σταρ είχε emo να λένε τις σκέψεις τους σχετικά με το γεγονός του θανάτου του χριστόδουλου.

ΡΕ ΟΥΣΤ !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...