Προς το περιεχόμενο

Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ελα που έχεις και παράπονο.. θα ξεπουληθεί η οικογένεια σου, εσυ θα είσαι το νούμερο 5486751545585 στην λίστα και τελικά θα δείς τα θυμαράκια ενω κάποιος ηγέτης με τα λεφτάκια τα δικά σου, τα δικά μου και αρκετών χριστιανών θα ταξιδεύει για τις ΗΠΑ με το ψυγείο που θα έχει το μόσχευμα στις προσωπικές του αποσκευες ...

οχι ρε c , θα φροντίσει ο απόγονος των Enoch, έτσι δεν είναι Luciferάκο δε θα με εγκαταλέιψεις την τελευταία στιγμή, τόσα χρόνια δίνω λεφτά

• Απαντ. 625
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μια ερωτηση ετσι απο απλη περιεργια.σε τι πιστευεις;αν πιστευεις καπου βεβαια.η απαντηση ειναι προαιρετικη βεβαια αν θες απαντας
Πουθενά. Ελπίζω να μην γίνει προσπάθεια κάποιου ατυχούς συσχετισμού των πιστεύω μου με την τεκμηρίωση των απόψεών μου.
Δημοσ.

και φυσικα αυτο το μαγικο πουθενα σου ανοιγει πολυ ωραιους οριζοντες. που τους ανακαλυπτεις μονος σου.

Δημοσ.
lucifer ή αλλιως διαολε, εγω εδω μιλαω προς συν-Ελληνες Χριστιανους.

το τι κανει και τι προσταζει η δικια σου θρησκεια, ουτε με κοφτει ουτε με νοιαζει στο ελαχιστο.

ελπίζω μόνο το πρωτο να μην προυποθέτει το δεύτερο...τουλάχιστον για σενα

Δημοσ.
και φυσικα αυτο το μαγικο πουθενα σου ανοιγει πολυ ωραιους οριζοντες. που τους ανακαλυπτεις μονος σου.

Χα, σκέψου πως κάποτε ήμουν ένθεος -αν και ανέκαθεν άθρησκος.

Δημοσ.
ΔΕΝ γράφεις σε τέτοιο φόρουμ -αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες.

ωραια, γιατι κι εγω τετοια εντυπωση ειχα.

τι λογο εχω λοιπον αγαπητε μου να με νοιαζει τι προσταζει η δικια σου θρησκεια?

αν δεν το εχεις καταλαβει, εδω στην Ελλαδα εχουμε μεν ανεξιθρησκεια, αλλα δεν μας εχουνε κατακερματισει ακομα τοσο πολυ ωστε η θρησκεια μας να ειναι απλως "μια θρησκεια"

ειναι η επισημη θρησκεια της χωρας και αυτη που ασπαζεται η συντριπτικη πλειοψηφια των Ελληνων.

μηπως κανω λοιπον κατι που σου προσβαλλει την ελευθερια? αν ναι, πεστο μου.

Καλώς ή κακώς, η θρησκεία σας δεν είναι η θρησκεία όλων. Και πολύ καλώς, η ηθική της θρησκείας σας, δεν είναι η ηθική όλων.

γιατι οπως βλεπεις, εσυ πηρες διαμετρικα αντιθετες αποστασεις απο θρησκευτικα και ηθικα.

γουστο σου και καπελο σου μεν, αλλα και απο την αλλη και εγω δηλωσα οτι στην προκειμενη καρφακι δεν μου καιγεται τι λεει καποια αλλη θρησκεια για αυτα που διαδραματιζονται σημερα στην χωρα μου και την θρησκεια μου,

και ουτε φυσικα θα στερηθω του δικαιωματος μου να τιμησω τη μνημη καποιου επειδη δεν αρεσει στον οποιον lucifer.

που νομιζεις λοιπον οτι τιθεται θεμα καλλιεργιας, οπως εγραψες?

Δημοσ.
Πουθενά. Ελπίζω να μην γίνει προσπάθεια κάποιου ατυχούς συσχετισμού των πιστεύω μου με την τεκμηρίωση των απόψεών μου.

οχι.ειπαμε απλη περιεργια.μια ερωτηση μονο;θεωρεις κοροιδα και βλακες οσους πιστευουν σε μια θρησκεια;οχι οτι εγω ειμαι κανα παραδειγμα χριστιανου.απλα επειδη στο φορουμ απαγορευονται πολιτικα ποστ και σωστα πιστευω ηθελα να ηξερα στα θρησκευτικα θεματα μπορουμε να εκφραζομεθα ελευθερα;

Δημοσ.
και ουτε φυσικα θα στερηθω του δικαιωματος μου να τιμησω τη μνημη καποιου επειδη δεν αρεσει στον οποιον lucifer.

που νομιζεις λοιπον οτι τιθεται θεμα καλλιεργιας, οπως εγραψες?

Στο ότι μπορείς να θυσιάσεις όσα αρνιά θες το πάσχα στη μνήμη του Χριστόδουλου και όσες γαλοπούλες τα Χριστούγεννα και δε θα σου πω τίποτα -αλλά δε θα κάνεις το ίδιο όταν σου πω πως δεν αξίζει το σεβασμό μου επειδή πέθανε και πως αυτό δε θα τον ξεπλύνει από το χουντικό παρελθόν του.

μια ερωτηση μονο;θεωρεις κοροιδα και βλακες οσους πιστευουν σε μια θρησκεια;

Όχι. Θεωρώ πως είναι απλώς μια αχρείαστη δέσμευση σε μια υιοθετημένη ηθική. Αλλά και αυτό είναι μια επιλογή -και σε κανενός την ελεύθερη βούληση δε μου πέφτει λόγος. Γούστα.

Δημοσ.
σεισμόοος !! Μετανοείτεεεεε

ετσι για να μαθετε να αμφισβητειτε σκουλικια!! :lol:

καλα, lucifer, για να ειμαι 100% ειλικρινης, το παλιο-nick σου σε συνδιασμο με τις απαντησεις σου περι θρησκειας "σας", αρχικα μου την εδωκε λιγο. :]

γαλοπουλες και αρνια δεν θυσιαζω προσωπικα προς τιμην κανενος, οτι κι αν εχει πραξει πολιτικα στο παρελθον του, ασχετως αν τα τρωω.

φανταζομαι κι εσυ δεν θα εισαι vegeterian..

οσο για το θεμα της "αχρειαστης δεσμευσης" σε ηθικες που λες, δεν σε αμφισβητω-δικαιωμα σου αλλωστε- αλλα θα πρεπει να παραδεχτεις κι εσυ οτι

θα πρεπει πρωτα να φτασει και να περασει καποιος ενα -σχετικα υψηλο- σημειο αντιληψης και γνωσης και σκεπτικισμου,

και επειτα να το παιζει οτι το μπουκετακι αξιων που προσφερει η καθε θρησκεια και δη η δικη μας ειναι λιγα για αυτον. (που δεν ειναι, γιατι αμα κανεις καλα τη δουλεια σου να φτιαξεις χαρακτηρα μονος σου, εκει κοντα στις ιδες αξιες θα πεσεις)

και καλο ειναι να μην ξεχναμε ποτε οτι οι οποιες ηθικες δεσμευσεις γινονται παντα ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ συνεναιση και επιθυμια, και οχι αναγκαστικα.

οχι ομως να δεχτουμε και ως σωστο το //ειμαι αμπλαουμπλας και ηλιθιος αλλα απορριπτω τις αξιες του χριστιανισμου γιατι μου ειπανε οτι ειναι μαγκια//

και αυτο φυσικα το λεω και ισχυει και για μενα, αλλα και για ολους.

Δημοσ.
φανταζομαι κι εσυ δεν θα εισαι vegeterian..

Όχι, αλλά με τις παρέες που κάνω, κοντεύω.

οσο για το θεμα της "αχρειαστης δεσμευσης" σε ηθικες, δεν σε αμφισβητω, αλλα θα πρεπει να παραδεχτεις κι εσυ οτι

θα πρεπει πρωτα να φτασει και να περασει καποιος ενα -σχετικα υψηλο- σημειο αντιληψης και γνωσης και σκεπτικισμου,

και επειτα να το παιζει οτι το μπουκετακι αξιων που προσφερει η καθε θρησκεια και δη η δικη μας ειναι λιγα για αυτον.

Συμφωνώ απόλυτα και χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που αναγνωρίζω την αξία μου.

Σου εύχομαι και εσένα ό,τι καλύτερο :-)

Δημοσ.
Όχι, αλλά με τις παρέες που κάνω, κοντεύω.

ε κανε παρεα και με καννα πατερ. δεν βλαπτει. :D

Συμφωνώ απόλυτα και χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που αναγνωρίζω την αξία μου.

Σου εύχομαι και εσένα ό,τι καλύτερο :-)

εκει ειναι η μεγαλη παγιδα, εχε το νου σου. ;]

α, και γυρνα και μια σελιδα πισω και διαβασε ολοκληρο το μηνυμα γιατι μαλλον εγραφα ακομα την ωρα που πατησες quote.

μηπως διαφωνεις πουθενα δηλ. ενω δηλωσες "απολυτα"

Δημοσ.

Νομίζω άκουσα εχθές ο,τι θα έχουμε 4 μέρες πένθος.Στο Χριστό γιατί είχαμε 3; :lol:

Ρε 'σεις γιατί δε κάνετε κανένα poll να δούμε ποιός θέλουμε να πάρει τη διαδοχή;Θα 'χει φάση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...