Προς το περιεχόμενο

Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
lucifer ή αλλιως διαολε, εγω εδω μιλαω προς συν-Ελληνες Χριστιανους.

το τι κανει η δικια σου θρησκεια ουτε με κοφτει ουτε με νοιαζει στο ελαχιστο.

στα πλαίσια του σεβασμού πάντα ε?

• Απαντ. 625
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@vasal αυτό λέω ρε χριστιανέ, ότι απαιτώ ίση μεταχείριση των ανθρώπων όταν αρρωσταίνουν, εφόσον εγώ δεν τυγχάνω τέτοιου αξιώματος πρέπει να ψοφήσω σα το σκυλί στ' αμπέλι?

Δημοσ.

λοιπον ο αρχιεπισκοπος της χωρας παρομοιαζετε απο αυτα που διαβαζω με:

1)τον μπους

2)βιαστη-παιδεραστη

3)με τον χιτλερ και τον σταλιν

4)τζακ τον αντεροβγαλτη

:fear:

Δημοσ.
@vasal αυτό λέω ρε χριστιανέ, ότι απαιτώ ίση μεταχείριση των ανθρώπων όταν αρρωσταίνουν, εφόσον εγώ δεν τυγχάνω τέτοιου αξιώματος πρέπει να ψοφήσω σα το σκυλί στ' αμπέλι?

ελα που έχεις και παράπονο.. θα ξεπουληθεί η οικογένεια σου, εσυ θα είσαι το νούμερο 5486751545585 στην λίστα και τελικά θα δείς τα θυμαράκια ενω κάποιος ηγέτης με τα λεφτάκια τα δικά σου, τα δικά μου και αρκετών χριστιανών θα ταξιδεύει για τις ΗΠΑ με το ψυγείο που θα έχει το μόσχευμα στις προσωπικές του αποσκευες ...

Δημοσ.

1)τον μπους

2)βιαστη-παιδεραστη

4)τζακ τον αντεροβγαλτη

Οτι θελει διαβαζει ο καθενας μου φαινεται...

'Η μαλλον οπως θελει ο καθενας τα αντιλαμβανεται...

Δημοσ.
Και στην κατρακύλα του νήματος ...

Πόσο σεβασμό θα δείχνατε στην ζωή του βιαστή του ανήλικου παιδιού σας ???

Αφότου τον σκότωνα (όσο πιο βασανιστικά μπορούσα μάλιστα) δεν πρόκειται να γύρναγα στο κόσμο και να υπερηφανευόμουν ή να τον έβριζα πάνω απ' το πτώμα του. Θα περίμενα να θαφτεί και μετά αν είχα χολή (ακόμα, πράγμα που αμφιβάλω) θα την έβγαζα.

@Lucifer ξέρεις πολύ καλά οτι το έργο του έχει κριθεί και θα ξανακριθεί (αν και μόνο αν περάσει αρκετός καιρός θα φανούν τα πραγματικά αποτελέσματα αυτού).

Από εκεί και μετά παρέθεσα λόγους για τους οποίους κατά τη γνώμη μου η σιωπή (και ο σεβασμός στους νεκρούς) είναι καλύτερη απ' τις κραυγές χαράς που βγαίνουν από διάφορους.

Το τι κάνει ο καθένας είναι δικό του θέμα και δικό του πρόβλημα εν τέλει.

Απλά μια κοινωνία βασίζεται κυρίως (οκ ξέρω θεωρητικό είναι αυτό, αν και εγώ το πιστεύω όντως) στην ανοχή της διαφορετικότητας και των διαφορετικών απόψεων των άλλων.

Δημοσ.

1)τον μπους

2)βιαστη-παιδεραστη

4)τζακ τον αντεροβγαλτη

;) Αυτο ήταν το point του bandito mate.. Ο επιλεκτικός σεβασμος ;)

Δημοσ.

1)τον μπους

2)βιαστη-παιδεραστη

4)τζακ τον αντεροβγαλτη

Όχι ο αρχιεπίσκοπος.

Δημοσ.
στα πλαίσια του σεβασμού πάντα ε?

φυσικα, εκτος αν νομιζεις διαφορετικα, οποτε γραψτο κιολας.

τι με νοιαζει εμενα, που ειμαι Ελληνας και ζω στην Ελλαδα, και πεθανε ο θρησκευτικος μου ηγετης, τι προσταζει η θρησκεια του lucifer?

μηπως γραφω σε φορουμ του αζερμπαιτζαν, του κονγκο ή της κολασεως και δεν το προσεξα?

Δημοσ.
τι με νοιαζει εμενα, που ειμαι Ελληνας και ζω στην Ελλαδα, και πεθανε ο θρησκευτικος μου ηγετης, τι προσταζει η θρησκεια του lucifer?

μηπως γραφω σε φορουμ του αζερμπαιτζαν, του κονγκο (...) και δεν το προσεξα?

ΔΕΝ γράφεις σε τέτοιο φόρουμ -αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες.

Δημοσ.
φυσικα, εκτος αν νομιζεις διαφορετικα, οποτε γραψτο κιολας.

μηπως γραφω σε φορουμ του αζερμπαιτζαν, του κονγκο ή της κολασεως και δεν το προσεξα?

Συγγνωμη απο πότε το γεωγραφικό μήκος και πλάτος, η εθνικότητα προυποθέτει και τα πιστεύω του καθενός?

@Mithrantir πριν μας κατηγορουσες για μικροπρέπεια ή εγω θυμάμαι λάθος????

Δημοσ.
ΔΕΝ γράφεις σε τέτοιο φόρουμ -αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες.
μια ερωτηση ετσι απο απλη περιεργια.σε τι πιστευεις;αν πιστευεις καπου βεβαια.η απαντηση ειναι προαιρετικη βεβαια αν θες απαντας
Δημοσ.
(...) εγω εδω μιλαω προς συν-Ελληνες Χριστιανους.

το τι κανει και τι προσταζει η δικια σου θρησκεια, ουτε με κοφτει ουτε με νοιαζει στο ελαχιστο.

ο λούσιφερ που λες, και ο κάθε λούσιφερ, έκανε ένα ποστ με σκοπό όχι να σου την πει και να σε κάνει σκουπίδι (μεταξύ μας, το κατάφερε κι αυτό) αλλά για να επισημάνει κάποια πράγματα που όλοι ξέρουμε αλλά στο βωμό της θρησκείας και της πίστης εθελοτυφλούμε.

κατά τ' άλλα, όταν κάποιος με αφορμή το ποστ σου κάθεται και γράφει μια ολόκληρη σελίδα, μάλλον ευχαριστώ θα έπρεπε να του πεις που σου έδωσε αξία και όχι να τον υποτιμήσεις μιλώντας για "δική σου θρησκεία" και τα ρέστα. άσε που ο σωστός χριστιανός αγαπητέ δεν εφαρμόζει τζιχάντ ούτε κάποιο είδος ιερού πολέμου στους άπιστους και τους "αλλόθρησκους".

τελος, προσωπικά χέστηκα κι εγώ για τον κάθε παπά που πεθαίνει καθημερινά, ας βρει εκεί που πάει γαλήνη, εδώ μας τελείωσε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...