Προς το περιεχόμενο

Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γραφω και αυτο και χλωμο να γραψω κατι αλλο. Πραγματικα με τρομαζει το γεγονος οτι εχουμε 2008 και καποιοι σεβονται εκκλησιες που λειτουργουν σαν εταιριες και δινουν και λεφτα στο παπαδαριο για να παρακολουθει μαθηματα μανατζμεντ στο ντηρι για να διαχειριζονται το χρημα που ρεει αφθονο απο τα κοροιδα που πιστευουν και απο αυτους που τους χρηματοδοτουν για να ελενχουν την μαζα που πιστευει. Επισης δεν μπορω να πιστεψω οτι σεβεστε καποιον που φοραει ενα μαυρο υφασμα και ενα καπελο και κρεμαει και εναν χρυσο σταυρο σαν το μποι του, σαν τον 50 cent o οποιος υποτιθετε οτι ειναι η κορυφη του παγοβουνου μιας κλικας που υποτιθετε οτι αντιπροσωπευει την σεμνοτητα και την ταπεινοτητα και σας χρησιμοποιουν κοροιδα για να καλοπερνανε.Ο οποιος καποιος καποτε οταν ολος ο κοσμος ηταν στον δρομο διαβαζε με τα κοληταρια του. Καλα να παθετε στην τελικη. Εγω ειπα ενα κορακι λιγοτερο για μενα μακαρι να εξαφανιστει ολη αυτη η καστα.

• Απαντ. 625
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@bandito Το τι είναι ο Μπους δε πρόκειται να με κάνει να χορέψω πάνω στο τάφο του. Και ιδίως πριν και κατά τη διάρκεια της κηδείας. Αυτό ισχύει για τον οποιοδήποτε είτε λέγεται Χίτλερ είτε λέγεται Στάλιν. Δε μιλάω για το Χριστόδουλο μόνο. Εν τέλει και ο Χριστόδουλος περίπου στην ίδια κατηγορία με τον Μπους πέφτει όσον αφορά την προσωπική μου άποψη.

Νομίζω οτι πήρες την απάντηση σου απο τα δυο post παρακάτω απο το δικό μου.

Οπότε να το αλλάξουμε λιγο, για να είμαστε και σωστοί .

"Σεβασμός στους νεκρούς, αλλά μονο σε όσους χωνεύουμε ή δεν έχουν πειράξει κανέναν, ή δεν ψήφισαν κάποιον που έκανε πολέμους ή βάλε οτι θες"

Τις συγκρίσεις, αφήστε να τις κάνουν αυτοί που δεν έχουν αφεντικά. Με τον θεο σου δεν γίνεται να τα βάλεις.

Όπως και να το κάνεις, ακόμα και αν ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος είχε κάνει τα αίσχη του Bush, δεν θα τον βάζατε στην ίδια μοίρα με αυτόν. Όπως και οι καθολικοί δεν βάζουν τον Πάπα και οι ταλιμπάν τον Αλλάχ.

Δημοσ.

@1980

τωρα, να σου ζητουσα να σκεφτεις σε ποια πολυεθνικη θα ανηκαν ολα τα περιουσιακα στοιχεια (εδαφη, κτιρια κλπ) αν δεν ανηκαν στην εκκλησια,

και ποσο φτηνα θα τα ειχαν αγορασει απο τους αλλου ειδους προυχοντες που εχουμε σε αυτη τη χωρα, μαλλον θα ητανε πολυ.. ισως στο μελλον...

Δημοσ.
@1980

τωρα, να σου ζητουσα να σκεφτεις σε ποια πολυεθνικη θα ανηκαν ολα τα περιουσιακα στοιχεια (εδαφη, κτιρια κλπ) αν δεν ανηκαν στην εκκλησια,

και ποσο φτηνα θα τα ειχαν αγορασει απο τους αλλου ειδους προυχοντες που εχουμε σε αυτη τη χωρα, μαλλον θα ητανε πολυ.. ισως στο μελλον...

τουλαχιστον θα ηταν πιο ειλικρινες απο καποιον οργανισμο που εχει ως σημα την αγαπη και την ταπεινοτητα. Αυτα τα ισως στο μελλον κτλ αστα για το παρεακι σου παλικαρι.

Δημοσ.

@1980

Εγώ όταν δίνω στο φιλόπτωχο, δίνω για να πάνε υπέρ των πτωχών.

Το τι κάνει από εκεί και πέρα αυτός που διαχειρίζεται τα χρήμματα του φιλοπτώχου ή αυτός που παίρνει τα ρούχα που τα πάω για τους φτωχούς (πρόσφατο θέμα Ευαγγελάτου) ειλικρινά δε με ενδιαφέρει.

Εγώ κάνω την καλή πράξη και είμαι ευχαριστημένος.

Τώρα αν αναφέρεσαι για τα χρήμματα που ρέουν άφθονα από γάμους, βαφτήσια, κηδείες, μνημόσυνα, διάβασμα ονομάτων,τρισάγια κτλ κτλ, τότε συμφωνώ απόλυτα.

Δημοσ.
θα ηταν πιο ειλικρινες... μαλιστα... :-D

Ε κοιτα ο αλλος εχει σπουδασει απατεωνας και ειναι παγκοσμιως αποδεκτο. Και ο παπας απατεωνας ειναι αλλα τα ροιδα οι πιστοι σοκαρονται. Οποτε?

Δημοσ.

Μακάρι να γραφόντουσαν 40 σελίδες για ένα βιασμένο παιδί ή για ένα παιδί στην Αιθιοπία που δεν έχει στον ήλιο μοίρα, ε ρε που έχουμε καταντήσει

σκατά όχι μόνο στον μελλοντικό τάφο του Bush αλλά κ σε όλους εμάς...

Δημοσ.
Μακάρι να γραφόντουσαν 40 σελίδες για ένα βιασμένο παιδί ή για ένα παιδί στην Αιθιοπία που δεν έχει στον ήλιο μοίρα, ε ρε που έχουμε καταντήσει

σκατά όχι μόνο στον μελλοντικό τάφο του Bush αλλά κ σε όλους εμάς...

Αυτο ακριβως. Μου εδωσες και το καταλληλο ερεθισμα για να μην γραψω τιποτα αλλο. Καθομαι εγω να τρωω το χρονο μου για τον χριστοδουλο αν ειναι δυνατον. Μπηκα στο τριπακι να κατσω να ερθω σε αντιπαραθεση με θρησκοληπτους λες και υπαρχει νοημα.

Δημοσ.
Νομίζω οτι πήρες την απάντηση σου απο τα δυο post παρακάτω απο το δικό μου.

Οπότε να το αλλάξουμε λιγο, για να είμαστε και σωστοί .

"Σεβασμός στους νεκρούς, αλλά μονο σε όσους χωνεύουμε ή δεν έχουν πειράξει κανέναν, ή δεν ψήφισαν κάποιον που έκανε πολέμους ή βάλε οτι θες"

Τις συγκρίσεις, αφήστε να τις κάνουν αυτοί που δεν έχουν αφεντικά. Με τον θεο σου δεν γίνεται να τα βάλεις.

Όπως και να το κάνεις, ακόμα και αν ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος είχε κάνει τα αίσχη του Bush, δεν θα τον βάζατε στην ίδια μοίρα με αυτόν. Όπως και οι καθολικοί δεν βάζουν τον Πάπα και οι ταλιμπάν τον Αλλάχ.

Ξέρεις πολύ καλά οτι ο Bush ήταν και είναι μια βιτρίνα. Ο άνθρωπος είναι απλά επιεικώς ηλίθιος και ανίκανος για να σκεφτεί και να οργανώσει το τερατούργημα που έχει δημιουργήσει η χώρα του κατά τη διάρκεια της προεδρίας του.

Το να θεωρώ τον Bush κύριο υπεύθυνο είναι για μένα εθελοτυφλία. Οπότε και δε μου προκαλεί τίποτα παραπάνω από οίκτο (ίσως), που δέχτηκε να γίνουν αυτά τα αίσχη με το δικό του όνομα σαν βιτρίνα.

Σου είπα και ο Χίτλερ και ο Στάλιν να πέθαιναν όσο ζούσα, απλά δε θα μίλαγα απαξιωτικά για την πάρτη τους στο διάστημα που ο θάνατος τους θα ήταν πρόσφατος. Δε σημαίνει οτι δε θα χαιρόμουν (γι' αυτούς τους δύο ειδικά θα χαιρόμουν) αλλά και πάλι δε μου πάει.

Δημοσ.
Ε κοιτα ο αλλος εχει σπουδασει απατεωνας και ειναι παγκοσμιως αποδεκτο. Και ο παπας απατεωνας ειναι αλλα τα ροιδα οι πιστοι σοκαρονται. Οποτε?

απο αυτα που γραφεις φανταζομαι οτι αγνοεις την πραγματικοτητα, απλα αναμασας μαλακιες που ακουσες στον τυπο.

ενα απλο παραδειγμα που αμα το σκεφτεις θα καταλαβεις καννα-δυο πραγματακια παραπανω..

ο Χριστοδουλος την εποχη που γινοτανε Ο χαμος στο χρηματιστηριο, αποφασισε να μην τζογαρει ουτε σεντς απο τα αμετρητα δις που εχει η εκκλησια και καθονται, και ειχε συστησει δημοσια και πολλες φορες μεγιστη προσοχη και συνεση στους "πιστους".

αντιθετως, οι αλλοι προυχοντες του δημοσιου βιου σε ταϊζανε υποσχεσεις για αμετρητα κερδη και τη χρυση εποχη της σοφοκλεους, ενω την ιδια στιγμη πουλουσαν πισω απο την πλατη σου αυτα που εσυ αγοραζες "επενδυοντας" τα λιγοστα λεφτακια σου.

καλα ειναι να μην λεμε οτι μας κατεβει..

Δημοσ.
Αυτο ακριβως. Μου εδωσες και το καταλληλο ερεθισμα για να μην γραψω τιποτα αλλο. Καθομαι εγω να τρωω το χρονο μου για τον χριστοδουλο αν ειναι δυνατον. Μπηκα στο τριπακι να κατσω να ερθω σε αντιπαραθεση με θρησκοληπτους λες και υπαρχει νοημα.

5 φορες το εχεις πει οτι δεν θα γραψεις τιποτα αλλο.καλο στον εαυτο σου θα κανεις αν τηρησεις την υποσχεση σου πιστεψε με:P

Δημοσ.
απο αυτα που γραφεις φανταζομαι οτι αγνοεις την πραγματικοτητα, απλα αναμασας μαλακιες που ακουσες στον τυπο.

ενα απλο παραδειγμα που αμα το σκεφτεις θα καταλαβεις καννα-δυο πραγματακια παραπανω..

ο χριστοδουλος την εποχη που γινοτανε Ο χαμος στο χρηματιστηριο, αποφασισε να μην τζογαρει ουτε σεντς απο τα αμετρητα δις που εχει η εκκλησια και καθονται, και ειχε συστησει δημοσια και πολλες φορες μεγιστη προσοχη και συνεση στους "πιστους".

αντιθετως, οι αλλοι προυχοντες του δημοσιου βιου σε ταϊζανε υποσχεσεις για αμετρητα κερδη και τη χρυση εποχη της σοφοκλεους, ενω την ιδια στιγμη πουλουσαν πισω απο την πλατη σου αυτα που εσυ αγοραζες "επενδυοντας" τα λιγοστα λεφτακια σου.

καλα ειναι να μην λεμε οτι μας κατεβει..

Με αυτο που γραφεις το μονο που μπορει να συμπερανει κανεις ειναι οτι ο χριστοδουλος ειχε τρελλα κοννε και ηξερε τι παιζει. Ρε φιλε ειναι η δεν ειναι λαμογια οι παπαδες τι μου λες για εκτος πραγματικοτητας και ιστοριες.

Δημοσ.

Τελικά μου φαίνεται ότι αρκετοί από εδώ μέσα πήγαν να στοιχηματίσουν στη γνωστή ιστοσελίδα με έπαθλο το PS3.

Με αυτο το γραφεις το μονο που μπορει να συμπαρανει κανεις ειναι οτι ο χριστοδουλος ειχε τρελλα κοννε και ηξερε τι παιζει. Ρε φιλε ειναι η δεν ειναι λαμογια οι παπαδες τι μου λες για εκτος πραγματικοτητας και ιστοριες.

Γιατί γενικεύεις; Αρκετοί μπορεί να είναι, όχι όμως όλοι.

Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι αυτή η γενίκευση. Όπου μας συμφέρει και θέλουμε να το παίξουμε αντιρατσιστές.... μη γενικεύετε (και έτσι πρέπει να είναι ΠΑΝΤΟΥ)...

Εδώ γιατί υπάρχει γενίκευση δλδ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...