Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 βλεπεις εσυ κατι τετοιο? μαλλον δεν εχεις παρακολουθησει ολο το τοπικ.οταν λεω οτι σας συμφερει,εννοω οτι θεματα που σας συμφερουνε,δεν τα κλειδωνετε. πχ βλεπω στο συγκεκριμενο τοπικ μεχρι και mod να χαρακτηριζουνε νεκρο ανθρωπο κορακι,και να βριζουνε. αμα ειχατε θετικη αποψη για τον χριστοδουλο,θα κλειδωνε η οχι το τοπικ? εδω πηγαινε το "οτι σας συμφερει" . Υπόδειξέ μου, σε παρακαλώ, σε ποιό topic έχει γίνει αυτό που περιγράφεις. Ποιό topic, δηλαδή, έχει κλειδωθεί επειδή οι moderators ή ο administrator είχε θετική άποψη για κάποιο πρόσωπο στο οποίο ασκείτο κριτική. Παρεμπιπτόντως, η σκληρή κριτική δεν αποτελεί ένδειξη ασέβειας. Ουδείς είναι υπεράνω κριτικής. Ουδείς. Μηνύματα που θεωρήθηκαν ότι ξεπερνούν τα όρια της κριτικής αφαιρέθηκαν.
Bougas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 @ Bougas γιατι υποτίθεται οτι η εκκλησία δεν είναι πολιτική.. η μήπως είναι???? χμμμμμ.... η εκλησια,ειναι χειροτερη και απο την πολιτικη.πολυ βρομια.δεν διαφωνω με αυτο.αλλα ο χριστοδουλος δεν ητανε σαν αυτους.απλα πιθανος και να γνωριζω 2 πραγματα παραπανο για αυτον,και να το λεω αυτο.
p3tran Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 εφυγε κι ενα δικο μου μηνυμα, που δεν ξερω τι ορια ξεπερνουσε.. τεσπα, ειναι δυσκολη δουλεια το moderating παιδες και μην τα βαζετε με τους mods. bouga οπως εγραψα μερικες σελιδες πριν, ο Χριστοδουλος εκτος των αλλων ητανε παπας στην εκκλησια της γειτονιας μου, και εχω κι εγω αποψη. και φυσικα, βλεποντας ολον αυτον τον οχετο (καλα το γραψα χαπι?) απο τους λεχριτες που εχουμε μαθει να λεμε opinion leaders αηδιασα, αλλα ακομα περισσοτερο ανησυχιτικο ειναι το πως τα νεωτερα παιδια χωρις να ξερουν την τυφλα τους ειναι πανετοιμα να ξετιναξουν τα παντα.
Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 η εκλησια,ειναι χειροτερη και απο την πολιτικη.πολυ βρομια.δεν διαφωνω με αυτο.αλλα ο χριστοδουλος δεν ητανε σαν αυτους.απλα πιθανος και να γνωριζω 2 πραγματα παραπανο για αυτον,και να το λεω αυτο. αν και δεν ήταν αυτό το point μου.. απλά σου απάντησα γιατί (φαντάζομαι) οτι δεν κλειδώνονται θέματα που αφορούν την εκκλησία ή τις θρησκείες
thes1os Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΝΕΚΡΟΟ νεκρός από αρχαιοτάτων χρόνων δικαιούται τιμή.... Στο στρατό κάναμε παρουσιάστε όποτε παιρνούσε νεκρός. Δεν έχει δικαίωμα κανένας να κατηγορήσει κανένα νεκρό... Είναι ύβρης προς τον Θεό. Και αηθείς όλες οι θρησκείες αυτό λένε. Ανεξάρτητα απο την δική μου γνώμη... Τέτοια προβλήματα σαν αυτό που φτάσαμε να συζητάμε προκύπτουν πάντα, όταν κάποιοι εκ των συνομιλητών μιλούν, θεωρώντας κάποια πράγματα δεδομένα. Και αυτό είναι πάρα πάρα πολύ κακό και ιδιαιτέρως εκνευριστικό. Παραθέτω τα παραπάνω λόγια ώς χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού που εννοώ. Οι περισσότεροι απαιτούν σεβασμό προς τον νεκρό "γιατί έτσι το επιβάλει κάθε θρησκεία" και το θεωρούν αυτονόητο! Είναι τόσο δύσκολο για κάποιους να καταλάβουν ότι υπάρχουν άνθρωποι των οποίων τους κώδικες ηθικής (π.χ τον σεβασμό ή όχι στο νεκρό), ΔΕΝ τους τους υποβάλουν θρησκείες???? Δεν είναι λοιπόν απαραίτητο για κάθε άνθρωπο να αποδέχεται το υποχρεωτικό του σεβασμού των νεκρών (ως κώδικα ηθικής μιλάω πάντα και όχι ώς νόμο κράτους). Εφόσον λοιπόν όσοι απαιτούν απο τους άλλους να σέβονται το νεκρό, δεν το κάνουν ώς απαίτηση τήρησης του νόμου, αλλά απλά τους κάνει εντύπωση που "δεν", και τα επιχειρήματα τους για να υποστηρίξουν την άποψή τους είναι τέτοια σαν αυτά που παραθέτω παραπάνω (!!!), τότε νομίζω δεν αξίζει να συνεχίζεται συζήτηση.
Bougas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Παρεμπιπτόντως, η σκληρή κριτική δεν αποτελεί ένδειξη ασέβειας. Ουδείς είναι υπεράνω κριτικής. Ουδείς. Μηνύματα που θεωρήθηκαν ότι ξεπερνούν τα όρια της κριτικής αφαιρέθηκαν. ειναι σκληρη κριτηκη η απαντηση στο θεμα "εκοιμηθη" το "Καλο Υπνο" στο ποστ #2?
Bougas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 αλλα ακομα περισσοτερο ανησυχιτικο ειναι το πως τα νεωτερα παιδια χωρις να ξερουν την τυφλα τους ειναι πανετοιμα να ξετιναξουν τα παντα. +1 σε αυτο που ειπες,και respect σε ολα σου τα ποστ που εχω διαβασει.
Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Ασφαλώς και δεν είναι, αν δεν υπήρχαν όροι στο φόρουμ θα έγραφα καλό ψ..
DaddyCool Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Διαβάζω το νήμα τόση ώρα και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Όλοι εσείς που κόπτεστε και προσβάλλεστε από την κριτική και τα σχόλια για τον Χριστόδουλο και μιλάτε για ασέβειες κτλ, άραγε πήγατε στην Μητρόπολη για να αποδώσετε φόρο τιμής; Θα πάτε στην κηδεία; Για να ξέρουμε δηλαδή ποιοι είναι οι υποκριτές και ποιοι όχι Υ.Γ. Μάλλον ρητορικό είναι το ερώτημα. Απαντήσεις δεν περιμένω διότι είναι ακατόρθωτο να εξακριβωθεί αλήθεια ή μη των απαντήσεων!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 ειναι σκληρη κριτηκη η απαντηση στο θεμα "εκοιμηθη" το "Καλο Υπνο" στο ποστ #2? Αν και δεν προτίθεμαι να συζητήσω δημόσια την εφαρμογή των Όρων Χρήσης, ναι, θεωρώ ότι το συγκεκριμένο μήνυμα έγινε στα πλαίσια ειρωνίας-κριτικής που δεν υπερβαίνει τα όρια. Αυτή είναι η άποψη της διαχείρισης του forum, είτε συμφωνείς είτε όχι. Κάτι που θα υπερέβαινε τα όρια, θα περιείχε υβριστικές εκφράσεις (όπως, για παράδειγμα, το περιεχόμενο των αφισών που είδαμε πρόσφατα στην Αθήνα).
angmar Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 οτι τους συμφερει .... αντι να κραξουμε τους ζαχοπουλους και τους τριανταφυλοπουλους,κραζουμε νεκρους ηγετες της χωρας.κριμα,αισχος,ντροπη. Λίγο ήρεμα με αυτούς τους χαρακτηρισμούς, ο τεως αρχιεπίσκοπος ΔΕΝ ήταν ηγέτης καμίας χώρας. Ηγέτης τη ελλαδικής εκκλησίας, ναι, αλλά δε θυμάμαι να τον ψήφισα για πρωθυπουργό, ή να εκλέχθηκε κάποια στιγμή πρόεδρος της δημοκρατίας. Τέλος πάντων δε θυμάμαι να συμμετείχε ποτέ ο λαός στην επιλογή του. Ο χαρακτηρισμός κάποιου ως ηγέτη χώρας, όταν ο πληθυσμός της δεν πήρε μέρος στην εκλογή του, παραπέμπει σε άλλα, άσχημα, καθεστώτα.
firewalker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Εντάξει ρε παιδιά μην κάνετε έτσι... Μια μέρα όλοι μας θα πεθάνετε. Άλλοι θα πούνε κοιμήθηκε άλλοι θα πούνε ψόφησε και ξεβρόμισε ο τόπος. Το "ανέντιμο" θα ήταν να τα λέμε αυτά την στιγμή που θα ήταν στο κρεβάτι του πόνου και αντιμετώπιζε τον θάνατο. Από την στιγμή που πέθανε γιατί να μην κρίνουμε και κατακρίνουμε; Δεν έχω δει κάποιον που πεθαίνει και τον κρίνουν μετά να παραπονιέται... Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η Εκκλησία δεν πληρώνει ούτε για την ταφή του ηγέτη της...
vasal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Γιατι οι παπαδες κοιμουνται και ο υπολοιπος κοσμος πεθαινει? Eξαρτάται σε τι πιστεύεις. Αν πιστεύεις στον παράδεισο και τη μετα θάνατον ζωή οι νεκροί κανονικά λέγονται "κεκοιμημένοι". Όλοι. Αν δεν πιστεύεις μπορείς να λες ότι πέθανε. Είναι θέμα του τι (παρα)δέχεσαι και σε τι πιστεύεις.
ck1979 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 βαρεθηκα αυτη την συζητηση...βριστε οσο θελετε..αφου ουτε ελληνες ειστε για να τηρειτε τον σεβασμο προς τον νεκρο οπως προσταζαν οι αρχαιοι μας προγονοι,αφου δεν πιστευετε σε καμια θρησκεια και αφου δεν εχετε ουτε καλλιεργεια ουτε παιδεια να σεβαστειτε το μεγα αυτο μυστηριο που λεγεται θανατος...απλως να θυμαστε..ειμαστε ολοι μας θνητοι...ολοι μας και δεν εχουμε υπογραψει κανενα συμβολαιο περι του αντιθετου μπορουμε να πεθανουμε απο το επομενο λεπτο,ωρα,μερα,βδομαδα,μηνα,χρονο μεχρι πολλα χρονια...και επειδη οταν πεθανουμε δεν θελουμε να μας βριζουν ουτε να μας απευθυνονται με βαρεις χαρακτηρισμους για αυτο δειξτε τον δεοντα σεβασμο...πεστε απλα ενα αιωνια σου η μνημη..αλλιως μην μιλατε...κοινο ειναι το μελλον μας ως ανθρωποι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.