χάπι Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 @πετράν : μη μου πεις τώρα ότι από αυτό το τόπικ, σε αυτό το φόρουμ, συνειδητοποίησες την έκπτωση αρχών και αξιών... εντιτ/ @αμίκο : ήταν πολύ μικρό το μήνυμά μου (σε αντίθεση με το μεγάλο μυαλό μου )
liopyr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 επειδή κάποιοι δεν το κατάλαβαν, ή έκαναν πως δεν το κατάλαβαν, κριτική=ασέβεια?
Bougas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Εγω απορω γιατι στο INSOMNIA επιτρεπονται τα σχολια για την Εκκλησια αλλα οχι για τα DVD. οτι τους συμφερει .... αντι να κραξουμε τους ζαχοπουλους και τους τριανταφυλοπουλους,κραζουμε νεκρους ηγετες της χωρας.κριμα,αισχος,ντροπη.
Harkon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 ρε συ liopyr, σε ότι έχεις ιερό. αν/όταν χάσεις κάποιον δικό σου δε θα στενοχωρηθείς; θα είσαι αφελής αν το κάνεις αυτό; κι επίσης θα θελες πάνω απ το νεκροκρέβατό του να έρθουν άτομα που ούτε τον ήξεραν προσωπικά και για τον χ/y λόγο τους τον κατηγορούν (δικαίως ή αδίκως) ; θα είσαι οκ με αυτό;
χάπι Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 επειδή κάποιοι δεν το κατάλαβαν, ή έκαναν πως δεν το κατάλαβαν, κριτική=ασέβεια? Κοίτα, εγώ δε γνωρίζω ποιος έβρισε τον "κεκοιμημένο". Απλά λέω ότι ΟΠΟΙΑ κι αν είναι η άποψή μου (που για τον συγκεκριμένο ΔΕΝ είναι ιδιαίτερα καλή...) θα αποφύγω να την εκφράσω πριν καλά- καλά ταφεί ! Αυτό !
Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 @ Bougas γιατι υποτίθεται οτι η εκκλησία δεν είναι πολιτική.. η μήπως είναι???? χμμμμμ....
Toufas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 ελα bouga αμα δεν σου αρεσει, τα κουβαδακια και αλλου. παντως, καποιος ειπε επειδη ειναι λαοφιλης ειναι δικαιολογημένα ολα αυτα. η βισση και η βανδη αν καποια ωρα παιθανουν, θα κανουμε τα ιδια? ο ρουβας? η παει αναλογα ποση τηλεθεαση βγαζει ο καθενας?
Mithrantir Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Nai, υπαρχει ενας αγραφος κανονας που τηρειται σε ολες τις χωρες, σε ολους τους συγχρονους πολιτισμους, και πηγαζει επο την αρχαιοτητα ακομα(αν εξαιρεσουμε τους ανθρωποφαγους) και επιτασσει σεβασμο στον νεκρο, οποιος και αν ειναι, ο,τι κι αν εχει κανει, τουλαχιστον μεχρι να ταφει. Μπορει να μη σου αρεσει, μπορει να θεωρεις τον νεκρο λαμογιο, ατιμο, κακο αννθρωπο. απατεωνα, ακμεταλλευτη, οτιδηποτε, αλλα τουλαχιστον μην το εκφραζεις για καποιες μερες. Ουτε εγω θεωρω τον Χριστοδουλο κατι το ιδιαιτερο, αλλα δεν θα αρχισω να τον βριζω, μια μερα μετα τον θανατό του... Ακόμα και για τους ανθρωποφάγους που λες, να ξέρεις οτι οι περισσότερες εξ' αυτών των φυλών (αν όχι όλες δε το έχω ψάξει τόσο), δεν το κάνανε από ασέβεια. Ίσα ίσα το αντίθετο. Γεύμα γινόντουσαν μόνο οι πλέον ικανοί αντίπαλοι στο πεδίο της μάχης ή εν γένει αντιπαράθεσης. Ο λόγος που γινόντουσαν γεύμα ήταν για να πάρουν τα μέλη της φυλής μέρος της δύναμης του νεκρού (σύμφωνα με τα πιστεύω τους). Συγκεκριμένα μέλη που σχετιζόντουσαν με το προτέρημα που είχε επιδείξει ο νεκρός τρωγόντουσαν μόνο απ' τον αρχηγό και τον πιο δυνατό πολεμιστή της φυλής. (Ισχύει για φυλές της Ωκεανίας τουλάχιστον). Ίσως λίγο παράδοξος τρόπος εκδήλωσης σεβασμού για εμάς, αλλά και πάλι γι' αυτούς ήταν ο πλέον ιερός τρόπος εκδήλωσης σεβασμού προς τον νεκρό.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 οτι τους συμφερει .... αντι να κραξουμε τους ζαχοπουλους και τους τριανταφυλοπουλους,κραζουμε νεκρους ηγετες της χωρας.κριμα,αισχος,ντροπη. Επί των Όρων Χρήσης: Δεν απασχολεί το forum ο σχολιασμός δημοσίων προσώπων ή DVD ή οτιδήποτε. Τα μέλη είναι ελεύθερα να γράψουν ό,τι θέλουν, μέσα στα όρια της ευπρέπειας. Δεν επιτρέπονται όμως αμιγώς πολιτικά μηνύματα. Ως εκ τούτου, μηνύματα που αναφέρονται σε πολιτικά πρόσωπα ή κόμματα δεν είναι ανεκτά. Οι κραυγές απόγνωσης και αποδοκιμασίας θα ήταν προτιμότερο να λείπουν.
p3tran Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 μη μου πεις τώρα ότι από αυτό το τόπικ, σε αυτό το φόρουμ, συνειδητοποίησες την έκπτωση αρχών και αξιών... οχι χαπι, ευτυχως απλα οπως εγραψα ειναι μια γενικοτερη παρατηρηση και ευκαιριας δοθεισης το ανεφερα.
Bougas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 ελα bouga αμα δεν σου αρεσει, τα κουβαδακια και αλλου. ρε τουφα,εσυ πως την εχεις δει δηλαδη? νομιζεις οτι επειδη εισαι παλιο μελος,εισαι και moderator? χαλαρωσε..
liopyr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 ρε συ liopyr,σε ότι έχεις ιερό. δεν έχω ιερό.. (μεταξύ μας) αν/όταν χάσεις κάποιον δικό σου δε θα στενοχωρηθείς; θα είσαι αφελής αν το κάνεις αυτό; φυσικά θα στεναχωρηθώ. λοιπόν: Ζητάω ειλικρινή συγνώμη στους συγγενείς του Χριστόδουλου που διαβάσαν τα pοst μου. κι επίσης θα θελες πάνω απ το νεκροκρέβατό του να έρθουν άτομα που ούτε τον ήξεραν προσωπικά και για τον χ/y λόγο τους τον κατηγορούν (δικαίως ή αδίκως) ; θα είσαι οκ με αυτό; ε, δεν πήγα να πετάξω και αυγά στην κηδεία του... ακόμα...
p3tran Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 ελα bouga αμα δεν σου αρεσει, τα κουβαδακια και αλλου.παντως, καποιος ειπε επειδη ειναι λαοφιλης ειναι δικαιολογημένα ολα αυτα. η βισση και η βανδη αν καποια ωρα παιθανουν, θα κανουμε τα ιδια? ο ρουβας? η παει αναλογα ποση τηλεθεαση βγαζει ο καθενας? ισα ρε τουφα χακερ που θα μου συγκρινεις την τραγουδιαρα με τον προϊσταμενο της εκκλησιας. πας καλα παιδακι μου?
Bougas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 μέσα στα όρια της ευπρέπειας. βλεπεις εσυ κατι τετοιο? μαλλον δεν εχεις παρακολουθησει ολο το τοπικ. οταν λεω οτι σας συμφερει,εννοω οτι θεματα που σας συμφερουνε,δεν τα κλειδωνετε. πχ βλεπω στο συγκεκριμενο τοπικ μεχρι και mod να χαρακτηριζουνε νεκρο ανθρωπο κορακι,και να βριζουνε. αμα ειχατε θετικη αποψη για τον χριστοδουλο,θα κλειδωνε η οχι το τοπικ? εδω πηγαινε το "οτι σας συμφερει" .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.