Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Τοτε πως με κατηγορείς οτι με ενοχλεί η μιζέρια μου την οποία δεν θα σχολιασω ...Με ειδες να είπα οτι μισω τον Αγαία που δούλεψε σαν το σκυλί για να πετύχει 4 πράγματα στην ζωή του? Και ειλικρινά με βγάζει απο τα ρούχα μου το γεγονός οτι συγκρίνεις τον δικο σου κόπο με αυτόν του όποιου Παρασκευαίδη. Σε είδα να κρίνεις κάποιον χωρίς να γνωρίζεις τίποτα για την -αληθινή- ζωή του, απλούστατα γιατί δεν θα μπορούσες να το ξέρεις. Αλλά ακόμη κι αν κατηγορείς κάποιον για κάτι θα πρέπει να το στοιχειοθετήσεις με στιβαρά επιχειρήματα, όχι με συκοφαντίες. Ας πούμε κανείς δεν θα μπορούσε να ξέρει την ιστορία του Βαρδινογιάννη καλύτερα από τον ίδιο τον Βαρδινογιάννη, και ένα σωρό μύθοι περιστρέφονται γύρω από μία τεθωρακισμένη μερσεντές. Αυτό που βλέπουν δηλαδή. Υποτίθεται ότι αυτή φταίει για την φτώχεια τους. Χωρίς να αναλογιστούν βέβαια πως χωρίς την motor oil στην ίδια θέση θα υπήρχε ένα ξερό χωράφι. Και μετά ψάχνουν για πρόοδο. Μάλλον η πρόοδος περνάει από τις πατάτες Λαμίας.
Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Aigea πληρώνεις εισιτήριο για να πας στο εξωτερικό? Φόρο για το πολυτελές αμάξι σου? Πόσες δωρεές σου κάνουν καθημερινά? Πόσους γνωστούς έχεις για να προχωράνε υποθέσεις σου ενδεχομένως και ύποπτες/σκοτεινές? Τεσπα σταματάω εδω γιατι και κουράστηκα και δεν εχει νόημα. Ο κάθε ένας εχει την γνώμη του και αυτήν ας κρατήσει.
The_Judas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 2. Κακιστες συμπεριφορές προσωπολατρίας ποτέ δεν επιδιωξε ο μακαριστός. Δεν ζήτησε να ταφεί δημοσία δαπάνη, 4ήμερο πενθος κτλ. Ας μη χρεωνουμε συμπεριφορές της μάζας στο πρόσωπό του. Όντως τελικά, η καθολική αποδοχή ενος ατόμου απο τη κοινωνία δημιουργεί αισθημα ζηλοφθονίας σε κάποιους, το οποίο είναι κατανοητό. Δεν εκδήλωσε συμπεριφορές προσωπολατρείας? Κάθε μέρα στα ΜΜΕ έβγαινε εδώ και χρόνια. Και έκανε συνεχώς μεγαλομανείς δηλώσεις για το πόσο τον αγαπάει ο κόσμος και για το πόσο τον χρειάζεται. Δεν ξέρω αν ζήτησε να γίνει 4ήμερο πένθος αλλά σίγουρα ζήτησε να πάει για μεταμόσχευση με έξοδα του κράτους. Αν είχε γίνει η μεταμόσχευση τελικά θα είχαν δοθεί πάνω απο 100.000? απο το δημόσιο ταμείο. Οσον αφορά την καθολική αποδοχή του... το μόνο που κάταφέρνει είναι να τον βάζει στην λίστα με άλλα μεγάλα ονόματα όπως η Μενεγάκη, ο Μικρούτσικος, ο Τριανταφυλλόπουλος και άλλες ηγετικές φυσιογνωμίες που θαυμάζει η Ελληνική κοινωνία.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Aigea πληρώνεις εισιτήριο για να πας στο εξωτερικό?Φόρο για το πολυτελές αμάξι σου? Πόσες δωρεές σου κάνουν καθημερινά? Πόσους γνωστούς έχεις για να προχωράνε υποθέσεις σου ενδεχομένως και ύποπτες/σκοτεινές? Τεσπα σταματάω εδω γιατι και κουράστηκα και δεν εχει νόημα. Ο κάθε ένας εχει την γνώμη του και αυτήν ας κρατήσει. Αν έχεις στοιχεία, ριχ' τα. Απλώς μιλάμε για κοινές συκοφαντίες. Και μην μου πεις για τον Γιοσάκη και τις σκοτεινές ιστορίες. Κι εγώ επίσης δεν μπορώ να ξέρω με τι σόι ανθρώπους συνεργάζομαι. Μπορεί να είναι πράκτορες της CIA, εγώ δεν φέρω ευθύνη.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 αλλά σίγουρα ζήτησε να πάει για μεταμόσχευση με έξοδα του κράτους Επίσης. Αν έχεις στοιχεία ρίχ' τα. Αλλιώς μιλάμε για κοινές συκοφαντίες. Ζήτησε από ποιόν και τι; Δηλαδή σε άλλες χώρες θα ήταν αυτονόητο ένας κάτοχος τέτοιου αξιώματος να πάει οπουδήποτε με έξοδα του δημοσίου.
p3tran Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 επειδη ο Χριστοδουλος εκτος των αλλων ητανε παπας στην εκκλησια της γειτονιας μου (παναγιτσα) θα μου επιτρεψετε να ισχυριστω οτι γνωριζω λιγα παραπανω για τον Χριστοδουλο απο ολους αυτους που και καλα 'γνωριζουν' το ποιόν και το βίο Χριστοδουλου απο τους πανταχοθεν καραγκιοζηδες της tv.
Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Αν έχεις στοιχεία, ριχ' τα. Απλώς μιλάμε για κοινές συκοφαντίες. Και μην μου πεις για τον Γιοσάκη και τις σκοτεινές ιστορίες. Κι εγώ επίσης δεν μπορώ να ξέρω με τι σόι ανθρώπους συνεργάζομαι. Μπορεί να είναι πράκτορες της CIA, εγώ δεν φέρω ευθύνη. δεν χρειάζεται, γιατί με προλαβαίνεις +1 στον Judas απο μενα!
FilipposMD Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 2. Κακιστες συμπεριφορές προσωπολατρίας ποτέ δεν επιδιωξε ο μακαριστός. Δεν ζήτησε να ταφεί δημοσία δαπάνη, 4ήμερο πενθος κτλ. Ας μη χρεωνουμε συμπεριφορές της μάζας στο πρόσωπό του. Όντως τελικά, η καθολική αποδοχή ενος ατόμου απο τη κοινωνία δημιουργεί αισθημα ζηλοφθονίας σε κάποιους, το οποίο είναι κατανοητό. Έξυπνος άνθρωπος ήταν, κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Επομένως ήξερε πολύ καλά τι θα ακολουθήσει τον θάνατό του, που γνώριζε ότι πλησιάζει. Ο πραγματικά σεμνός άνθρωπος (βλ. Χατζιδάκις, που τον ανέφερα και σε άλλο ποστ), μπορεί άνετα να ζητήσει να ταφεί σε οικογενειακό κύκλο, να κατατεθούν χρήματα σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, αντί για στεφάνια, να παραιτηθεί από το αξίωμα του για να διευκολυνθεί η διαδοχή και για να μην είναι μαζεμένα όλα τα κανάλια έξω από το σπίτι του. Βεβαίως, δεν είναι δίκαιο να κρίνει κανείς τις επιλογές που γίνονται υπό το βάρος του επικείμενου θανάτου. Αλλά τουλάχιστον, να μη λέμε ότι δεν τα επιδίωξε. Η υπερβολή δεν είναι καλό πράγμα. Όπως, αν και αναμφισβήτητα ήταν αξιοπρεπής ως ασθενής, είναι ανόητο να βγαίνουν και να λένε ότι εντυπωσίασε με το θάρρος του, δε λύγισε και άλλες γραφικότητες. Αν έβγαινε δημοσίως και μιλούσε για την πρόληψη της ηπατίτιδας, μάλιστα. Αλλά η αξιοπρέπεια είναι κάτι διαφορετικό από το θάρρος και τη δύναμη.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 [...]Περιμένω εναγωνίως ... και γω Μάλλον δεν με κατάλαβες. Περιμένω εναγωνίως να μου υποδείξεις, όπως ισχυρίζεσαι, μέλος το οποίο τιμωρήθηκε με αποκλεισμό (ban) λόγω των απόψεών του. Περιμένω λοιπόν.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 δεν χρειάζεται, γιατί με προλαβαίνεις Τι εννοείς φρου-φρου; Ότι δηλαδή αν σου κάνω πρόσληψη είμαι υποχρεωμένος να ξέρω τι κάνεις τα βράδια;
p3tran Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Έξυπνος άνθρωπος ήταν, κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Επομένως ήξερε πολύ καλά τι θα ακολουθήσει τον θάνατό του, που γνώριζε ότι πλησιάζει. Ο πραγματικά σεμνός άνθρωπος (βλ. Χατζιδάκις, που τον ανέφερα και σε άλλο ποστ), μπορεί άνετα να ζητήσει να ταφεί σε οικογενειακό κύκλο, να.... μα τι λες αγαπητε μου? καλως ή κακως ειναι το συμβολο της ορθοδοξιας ο καθε αρχιεπισκοπος! μηπως να τον θαψουμε και νυχτα και offshore? ποσο μαλλον εναν αρχιεπισκοπο που ειχε τοσο ευρεια λαϊκη απηχηση. απο εκει και περα, το πως εκμεταλλευεται το καθε γεγονος ο καθε επιτηδειος ειναι ενα αλλο θεμα. πχ να σας θυμισω την προσφατη τελετη στο καλλιμαρμαρο προς τιμην των επιτυχιων των Ελληνων αθλητων?
alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 μηπως να τον θαψουμε και νυχτα και offshore? γίνεται; αλήθεια;
Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Τι εννοείς φρου-φρου; Ότι δηλαδή αν σου κάνω πρόσληψη είμαι υποχρεωμένος να ξέρω τι κάνεις τα βράδια; δεν εισαι ρε Aigeas αλλά μ' αυτο που έγραψες είναι σαν να μου λες οτι αμα γίνεται η δουλεια σου θα κάνεις τα στραβά μάτια αν εγω το βράδυ πάω και κλέβω τον ξαδερφο σου.. Σταματάω εδω, ειλικρινά χάρηκα για την κουβέντα μας αλλά δεν μπορώ άλλο γιατί θα με διώξουν κιόλας και ξέρεις εγω δεν δουλεύω στο δημόσιο cheers
FilipposMD Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Για τη δική μου αντίληψη της ορθοδοξίας, ναι, ιδιωτικά θα έπρεπε να ταφεί, στο Άγιο Όρος, ξέρω γω. Ή να άφηνε διαθήκη που να έλεγε, αντί να έρθετε στην κηδεία μου, αφιερώστε μια μέρα σε ένα ορφανατροφείο και 20 ευρώ στην "Αλληλεγγύη". Να περάσει ένα μήνυμα. Αλλά και πάλι, αν το αυτονόητο είναι αυτό που γίνεται τώρα, το ήξερε πολύ καλά ότι θα συμβεί. Επομένως, αν δεν τα επιδίωκε, όπως λες, θα μπορούσε άνετα να τα αποφύγει. Πιο λαοπρόβλητο ηγέτη από το Καραμανλή δύσκολα βρίσκεις στον 20ο αιώνα, άλλοι 2-3 είναι. Θυμάσαι πώς έγινε η κηδεία του; Ιδιωτικά, στη Φιλοθέη.
ck1979 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΝΕΚΡΟ Ο νεκρός από αρχαιοτάτων χρόνων δικαιούται τιμή. Είμαι αρκετά παλαιός να θυμάμαι ότι όταν παιρνούσε κηδεία οφείλαμε παιδάκια ακόμα να καθόμαστε προσοχή όπως στη υποστολή και στην ανάταση της σημαίας. Γιατί ο νεκρός, όποιος και άν ήταν αυτός, του οφείλαμε αυτή την τιμή. Στο στρατό κάναμε παρουσιάστε όποτε παιρνούσε νεκρός. Όπως ο Λεωνίδας έκανε εκεχειρία για να τιμήσουν τους νεκρούς οι Πέρσες. Δεν έχει δικαίωμα κανένας να κατηγορήσει κανένα νεκρό. Όποιος και να είναι αυτός. Ακόμα και ο εχθρός του. Πολλώ δε να τον βρίσει. Είναι ύβρης προς τον Θεό. Και αηθείς όλες οι θρησκείες αυτό λένε. Δεν σας μιλάω για χριστιανισμό και άλλες ιστορίες. Ο νεκρός θα κριθεί και θα τιμωρηθεί για τα κρίματά του από ανώτατο κριτή. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να εξυβρίσει το πρόσωπο για ότι έκανε. Ακόμα περισσότερο να το καταραστεί και να το χλευάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.