KOSTAS@ant Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Ναι μόνο που ο υποτιμητικός τόνος που χρησιμοποίησες για τη συγκεκριμένη τοποθεσία δεν ήταν και ο καλύτερος πόσο μάλλον αναφερόμενος έστω και εμμέσως/άθελα σε ένα μέρος που όπως ξέρεις (εκτός και αν η γνώση σου ιστορίας περιορίζεται στην στρατιωτική τακτική) η ιστορία που το περιβάλλει είναι κάπως ομιχλώδης. In any case αν είχες απαντήσει έτσι στο πρώτο μου care to elaborate θα είχαμε αποφύγει 3 σελίδες μαλακίας Ομιχλωδης??? Ναι ρε γαμωτο,κριμα να χασει η πατριδα τις πολυτιμες υπηρεσιες των ταγματων ασφαλειας,τοσο αποτομα και αδοξα,μεσα σε μια ατυχη στιγμη του πολεμου...Μπηκαν και φυλακη και οι εναπομειναντες ομοιδεατες το 74...(εκτος απο κατι μπατσους και τα φυντανια τους-βλεπε τον Καραφλα που βασανιζε Αλβανους στην Ομονοια)Εκοιμηθη τις προαλλες κι ο Παπαδοπουλος,τωρα κι ο Χριστοδουλος....Μονο ο Πλευρης κι ο Παττακος εχουν απομεινει ως φαροι και στυλοβατες του πνευματος σε αυτο τον τοπο(τον Ανθιμο απο οτι φαινεται θα τον φανε τα κυκλωματα,δε θα γινει ποτε αρχηγοπουλο.So...κριμα.Λυπαμαι που σε απογοητευω κιολας)
KOSTAS@ant Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 που δηλαδη,ξεχασα να πω οτι και η απομακρυνση του φωτισμενου πατριωτη Ανθιμου ειναι δακτυλος των Εβραιων,των Μασωνων και του Αλαβανου φυσικα
p3tran Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 λαμπρη προσωπικοτητα με γενικη αποδοχη, φωτισμενος ανθρωπος και Ελληνας. τον παω για τις ταυτοτητες, για τα λαβαρα του '21, για τον τροπο που προσεγγισε την νεολαια και για παρα πολλα αλλα πραγματα που δεν θελω να αναφερω. τετοιοι ανθρωποι πραγματικα σπανιζουν, και οποιοσδηποτε με καθαρο μυαλο κοιταξει τους αλλους "διακεκριμενους" ελληνες που υπαρχουν σ'αυτη την ερμη χωρα, απλα ξενερωνει. ελαφρυ το χωμα..
djapal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δεν περίμενα και τίποτα παραπάνω σε ένα τεχνολογικό φόρουμ από το να πέσουν όλοι να τον ..."θάψουν" πριν την ώρα του. Είπαμε... το να τάσσεσαι κατά της Ορθοδοξίας με το πρόσχημα παπαδαριό κτλ κτλ είναι της μόδας! Θα μας λείψει...
Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μπα εμείς τον "θάβαμε" και όταν ζούσε. Εσεις τον αγιoποιήσατε χωρίς κανέναν λόγο.
p3tran Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μπα εμείς τον "θάβαμε" και όταν ζούσε. Εσεις τον αγιποιήσατε χωρίς κανέναν λόγο. μαλλον δεν τα ξερεις καλα φρουφρουκα...
Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 μαλλον δεν τα ξερεις καλα φρουφρουκα... Είμαι παιδί που διψά για μάθηση. Δεν μου τα μαθαίνεις εσυ που τα ξέρεις?
djapal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μπα εμείς τον "θάβαμε" και όταν ζούσε. Εσεις τον αγιποιήσατε χωρίς κανέναν λόγο. Το ότι σέβεσαι έναν άνθρωπο για κάποιους λόγους, δε σημαίνει ότι τον αγιοποιείς. Για πολλούς ήταν ο πνευματικός τους πατέρας, ο άνθρωπος που άγγιξε την ψυχή τους, που άλλαξε τη ζωή τους που που που (...). όπως ένας ποιητής ή ένας τραγουδιστής ακόμα μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, έτσι συνέβη και εδώ, πολύ απλό. Από εκεί και πέρα, αν κάποιους ενοχλεί που αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να αλλάξει τις ζωές κάποιων άλλων ανθρώπων και - θέλω να πιστεύω - τους έκανε πολύ καλύτερους, και του το ανταποδίδουν τώρα (όχι αγιοποιώντας τον, αυτά τα λένε οι γριές) με τον σεβασμό τους, τότε δεν πάμε καθόλου καλά! ΥΓ: Αυτό το 'χωρίς κανέναν λόγο' δε μπορείς να το λες γιατί δεν ξέρεις πως και πόσο επηρρέασε τον κάθε ένα. Τελείως άκυρη ατάκα. Για πολλούς δε σήμαινε τίποτα, φαντάζομαι και για σένα. Για άλλους σήμαινε πολλά.
Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 djapal σέβομαι τα λεγόμενα σου, δεν τα παραδέχομαι, σε καμια περίπτωση δεν τα κατανοώ αλλά θα ήθελες να μου δώσεις ενα παράδειγμα πως Για πολλούς ήταν ο πνευματικός τους πατέρας, ο άνθρωπος που άγγιξε την ψυχή τους, που άλλαξε τη ζωή τους που που που που τι?
p3tran Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Είμαι παιδί που διψά για μάθηση. Δεν μου τα μαθαίνεις εσυ που τα ξέρεις? δεν ειναι ουτε το μερος, ουτε ο χρονος. ομως αν σε ενδιαφερει πραγματικα, γινεται
1980 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 λαμπρη προσωπικοτητα με γενικη αποδοχη, φωτισμενος ανθρωπος και Ελληνας. τον παω για τις ταυτοτητες, για τα λαβαρα του '21, για τον τροπο που προσεγγισε την νεολαια και για παρα πολλα αλλα πραγματα που δεν θελω να αναφερω. τετοιοι ανθρωποι πραγματικα σπανιζουν, και οποιοσδηποτε με καθαρο μυαλο κοιταξει τους αλλους "διακεκριμενους" ελληνες που υπαρχουν σ'αυτη την ερμη χωρα, απλα ξενερωνει. ελαφρυ το χωμα.. Ναι ρε τετοια κορακια πραγματικα σπανιζουν.
IOCTL Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μπα εμείς τον "θάβαμε" και όταν ζούσε. Εσεις τον αγιoποιήσατε χωρίς κανέναν λόγο. είσαι ασεβής.
p3tran Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Ναι ρε τετοια κορακια πραγματικα σπανιζουν. αν το 1980 ειναι η ηλικια σου, θα περιμενε κανεις να εισαι πιο κοντα στην πραγματικοτητα.. δεν ξερω αν θεωρειται μαγκια να το παιζει "ανετος" και ισοπεδωτικα απαξιωτικος κανεις (οχι μονο εσυ φυσικα) αλλα να ξερεις οτι αυτη η ανεση που εχεις (εσυ και αλλοι ξανα) στο τελος θα στο φαει το κεφαλακι. και μαλιστα με μαθηματικη ακριβεια
djapal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 djapal σέβομαι τα λεγόμενα σου, δεν τα παραδέχομαι, σε καμια περίπτωση δεν τα κατανοώ αλλά θα ήθελες να μου δώσεις ενα παράδειγμα πως Για πολλούς ήταν ο πνευματικός τους πατέρας, ο άνθρωπος που άγγιξε την ψυχή τους, που άλλαξε τη ζωή τους που που που που τι? Μα όλα αυτά τα κατάφερε κυρίως με το λόγο του. Ρε παιδί μου μπορεί εσύ να ακούς έναν άνθρωπο και να λες... τι @@ λέει τώρα και να τον ακούει και ένας άλλος και να λέει... με αποστόμωσε. Πάρε παράδειγμα στίχους από τραγούδια π.χ. Για μένα μπορεί να μη σημαίνουν τίποτα κάποιοι στίχοι και για άλλους να είναι ακριβώς το αντίθετο. Άλλο παράδειγμα ο δάσκαλος και το πως διδάσκει το μάθημά του και πως το βλέπουν οι μαθητές. Απλή εξήγηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.