liopyr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δλδ εσύ θεωρείς επικίνδυνο κάποιον που έχει επιρροή σε ένα πλήθος ή κάποιον με τις απόψεις του Χριστόδουλου συγκεκριμένα? θεωρώ επικίνδυνο τον φονικό συνδιασμό αυτών που αναφέρεις...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 LL_NEO αν μιλούσαμε για δικαιοσύνη του Σολομώντα και κανόνες τότε θα έπρεπε μάλλον να σβηστεί το 98% αυτού του νήματος. Δηλαδή από το "καλόν ύπνο" μέχρι και αυτό το μήνυμα.
Lucifer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Σαφώς και δε σου ζητάω να τραβήξεις κανέναν απο όποιο μέρος του σώματος του έχει πρόχειρο και να ζητήσει συγνώμη ή τουλάχιστον να ανακαλέσει. Στην τελική αν είχε και τίποτα άλλο εκτός απο αυτιά δε θα κοίταζε αλλού αλλά θα απάνταγε. Αλλά μη μου τον χτυπάς και στην πλάτη σαν να λες, ΟΚ είπε μαλακία αλλά είναι καλό παιδί. Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο σχόλιο είναι εκεί 14 ώρες και τις τελευταίες δυο ώρες παίζουμε την κολοκυθιά μάλλον καθιστά την εν λόγω ερώτηση άχρηστη. Πιστεύεις ότι το γεγονός ότι δεν έχει μνημονευτεί ακόμα ο οικογενειακός του τάφος(όπως άλλωστε ο ίδιος έκανε) έχει να κάνει: α) με το ότι φοβάμαι έναν μήνα,δίμηνο,τρίμηνο/χρόνο/ διακοπές; β) σέβομαι κάποια άτομα; το 2ο. αλλά έχω την εντύπωση πως θεωρείς 1) πως πρέπει να μου το τρίψεις στη μάπα ώστε να το αναγνωρίσω. 2) πως είναι κάτι ξεχωριστό όταν το κάνεις εσύ. ε δεν είναι. είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις όπως όλοι. δεν είμαι άλλος άνθρωπος από εκείνον στο οφτόπικ, αλλά εδώ δεν είναι το οφτόπικ -και δε θέτω εγώ τους κανόνες. δε σκας μπάφο μπροστά στον κολλητό σου που είναι μπάτσος όταν κοιτάει ο διοικητής.
firewalker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Απόψε θα "εκοιμηθήτε" καθόλου; Ας συνεχίσουμε αύριο.
alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Απόψε θα "εκοιμηθήτε" καθόλου; Ας συνεχίσουμε αύριο. Γιατί;;; Για να μπω αύριο το πρωί με την κούπα του καφέ στο χέρι και να διαβάσω κανένα ακόμα χαριτωμένο σου, του στιλ "αναστήθηκε" και να τρέχω για vetex;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Εγώ προσωπικά είμαι γνωστός βρυκόλακας, καραβίσια συνήθεια. Θα μείνω μέχρι τελικής πτώσεως να υπερασπίσω τον μακαριστό μας αρχιεπίσκοπο από τα νύχια του Γηρυόνη. Τσάμπα μας πληρώνει η αρχιεπισκοπή;
LL_NEO Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 1)Μα όταν εσύ μου λες "βρίσε αλλά θα φας ban" δεν είναι να σαν να πυροβολείς στον αέρα για εκφοβισμό με νεροπίστολο; Δλδ θα προτιμούσες να σου έλεγα "Ρε μαλάκα τι μου λες αφού ξέρεις στα @@ μου το ban, δεν είναι εκεί το κολλήμα μου"? 2)To γεγονός ότι δεν υπάρχει ούτε ένα Pm/mail/sms/μύνημα με ταξιδιωτικό περιστέρι όπου να παραπονιέμαι για ban, νομίζω ότι αποδεικνύει αν αυτό που αναφέρεις όντως υφίσταται. Νομίζω ότι έχω πει ότι ενδεχομένως εγώ να μου είχα ρίξει περισσότερα.
Lucifer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 ε τότε η πουτ***** η χρησιμότητά του να μου λες "πρόσεχε, θα βρίσω, κοίτα, κρατιέμαι" ποια στον μαύρο και μακρύ είναι;;;;
firewalker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Γιατί;;; Για να μπω αύριο το πρωί με την κούπα του καφέ στο χέρι και να διαβάσω κανένα ακόμα χαριτωμένο σου, του στιλ "αναστήθηκε" και να τρέχω για vetex;;; Έλα... Μην με αποπαίρνεις... Καλό ήταν. Σε σχέση με άλλα που ειπώθηκαν... Ελάφρυνα το κλίμα λίγο. Αν και καλύτερη μέρα να αναστηθεί θα είναι η Πέμπτη που θα έχουν περάσει τρεις μέρες.
bandito Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Πάντως αν μια αρχικά ατάλαντη σταρλετίτσα και αργότερα πουρο-τεκνατζού υποκριτικού επιπέδου Κώστα Τσάκωνα κηδεύεται με τιμές αρχηγού κράτους, ε εντάξει, σιγα μην κολλήσω στον Αρχιεπίσκοπο. ( και στον Γονίδη, χτύπα ξύλο, σε καμια 20αριά χρόνια). Σε άλλα -offtopic- νέα, ρε ΛΛ σαν δεχάχρονο που του έβρισαν την θειο τον ninja κάνεις. Αν είναι να καντηλιάσεις, καντήλιασε οχι "κρατάτε με μωρέ, να μην τους δείρω όλους".
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Το βρίσιμο και οι φωνές είναι πανάρχαια τακτική των άτακτων οπλιτών, ίσως μ' αυτόν τρόπο προσπαθούσαν να αντισταθμίσουν ψυχολογικά την υπεροχή του αντιπάλου λόγω εμφανούς κατωτερότητος των ίδιων. Στον αντίποδα οι ρωμαϊκές λεγεώνες δεν χρειαζόταν να φωνάζουν τίποτα. Όπως έλεγαν δηλαδή "DEUS VULT!" και ξεμπερδεύανε στα γρήγορα.
firewalker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Στον αντίποδα οι ρωμαϊκές λεγεώνες δεν χρειαζόταν να φωνάζουν τίποτα. Όπως έλεγαν δηλαδή "DEUS VULT!" και ξεμπερδεύανε στα γρήγορα. Νομίζω ότι δεν το χρησιμοποιούσαν οι Ρωμαίοι στρατιώτες.
livewire Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Τι ήταν αυτή η μπηχτή για τον Τσάκωνα ρε παιδιά? Πως τα πετάτε έτσι αυτά μέρες που είναι? (on topic πινελιά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.