alexzzz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 whitehouse.gov και cnn δεν εχουνε ακομα κατι τετοιο.. κάνουν το παν για να το κρατήσουν κρυφό!
liopyr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 whitehouse.gov και cnn δεν εχουνε ακομα κατι τετοιο.. εγώ έγραψα που το είδα πάντως, τώρα το κατά πόσο αξιόπιστο είναι, ή κατά πόσο το θεωρούν σημαντικό να το ανακοινώσουν στο whitehouse.gov και cnn δεν ξέρω...
LL_NEO Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δε σκοτώνομαι με βάζελους, είναι θέμα αρχής. Για το πηγάδι πάντως υπάρχει άφθονο υλικό στο διαδίκτυο. Αν αρχίσουμε να μιλάμε για την Παπα-ακατανόμαστη, είμαστε σε νήμα με παπ-άδες και θα μπερδέψουμε τον κόσμο. Ε τότε δεν υπάρχει πρόβλημα, διότι δε θεωρώ τον ευατό μου βάζελο αλλά Παναθηναικό. Και αν πονάς το thread και σε πήρε ο πόνος για αυτό καλά θα κάνεις να ανακαλέσεις τον άστοχο αστεϊσμό σου. Λούσυ για να μην τα κάνω (πάλι) πουτάνα θα ήθελα να μου αναλύσεις αν το ποστ στο οποίο αναφέρομαι είναι πολιτικό ή όχι. Διότι αν δεν είναι έχω και γω να κάνω κάμποσα άλλα, που κάθε άλλο παρά "παράνομα" θα είναι αφού θα είναι διανθισμένα με πλήθος όρων που συναντά κανείς στα βιβλία της γυναικολογίας και της ογκολογίας.
Toufas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 εγώ έγραψα που το είδα πάντως, τώρα το κατά πόσο αξιόπιστο είναι, ή κατά πόσο το θεωρούν σημαντικό να το ανακοινώσουν στο whitehouse.gov και cnn δεν ξέρω... ακυρο, δεν ειδα καλα http://www.whitehouse.gov/news/releases/2008/01/20080128-6.html
Lucifer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Λούσυ για να μην τα κάνω (πάλι) πουτάνα θα ήθελα να μου αναλύσεις αν το ποστ στο οποίο αναφέρομαι είναι πολιτικό ή όχι. Διότι αν δεν είναι έχω και γω να κάνω κάμποσα άλλα, που κάθε άλλο παρά "παράνομα" θα είναι αφού θα είναι διανθισμένα με πλήθος όρων που συναντά κανείς στα βιβλία της γυναικολογίας και της ογκολογίας. Αν αναφερθείς σε βιβλίο γυναικολογίας σήμερα την έχεις συνουσιάσει. κατά τα άλλα η εύστοχη απορία σου δικαιώνεται μεν, θα σταματήσει να δικαιώνεται δε αν δεν αναγνωρίσεις το γεγονός πως η απέναντι από σένα πλευρά δεν το συνεχίζει. και αν αναγκαστώ να αναγκαστώ να αναγκαστώ, θα εκτιμήσω πιότερο αυτόν που δεν το συνέχισε.
Γηρυόνης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Lucifer αφού αναφέρεις με λίγα λόγια κλαίουσες αμόρφωτες κυράδες του συστήματος, τότε δεν έχω καλύτερο αποδεικτικό στοιχείο περί του αντιθέτου από τον ίδιο φίλτατο Γηρυόνη. Ο οποίος είναι σίγουρα και έξυπνος και μορφωμένος άνθρωπος και παραδόξως εμφανίζεται όταν υπάρχουν σε νήμα οι λέξεις "Δίας", "Χριστόδουλος", "εκκλησία", "θρησκεία" λες και έχει κανένα ρομποτάκι που να τον ενημερώνει με email. Και πες μου μετά εσύ ποιος είναι ο φανατικός Παραδόξως εκεί εμφανίζεσαι κι εσύ... Κοίτα κάτι περίεργα πράγματα. Τελικά τα μεγάλα μυαλά πάντοτε συναντιούνται
LL_NEO Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Αν αναφερθείς σε βιβλίο γυναικολογίας σήμερα την έχεις συνουσιάσει. κατά τα άλλα η εύστοχη απορία σου δικαιώνεται μεν, θα σταματήσει να δικαιώνεται δε αν δεν αναγνωρίσεις το γεγονός πως η απέναντι από σένα πλευρά δεν το συνεχίζει. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσα άνετα να αναγνωρίσω θα ήταν μια συγνώμη ή κάτι παραμφερές. Διότι εν προκειμένω τι να εκτιμήσω; Τον όποιο κύριο που λέει το μακρύ και το κοντό του και ύστερα κάνει τον κινέζο; Δηλαδή αν πω στον Χ το "#$$# που σε τίναζε ρε μπινέ" αλλά στα καπάκια σφυράω αδιάφορα αυτο σημαίνει οτι εξιλεώνομαι και ότι δεν πρέπει να ζητήσω συγνώμη; Και αν αναγκαστείς να αναγκαστείς να αναγκαστείς ξέρεις πολύ καλά πόσο θα σκοτιστώ, ασχέτως που μέχρι στιγμής δε βλέπω να έχω παραβιάσει -παραδόξως- κάποιον κανονισμό πράγμα που έναν νορμάλ user ίσως και να τον έκανε να σκοτιστεί. Btw μου πήρε 5 λεπτά να αντικαθιστώ λέξουλες σε αυτό το τόπικ, έτσι δλδ για να μην αναγκαστείς να αναγκαστείς να αναγκαστείς. Και στην τελική δε μου απάντησες. Είναι πολιτικό ποστ; Αν είναι γιατί υπάρχει. Αν δεν είναι well ας εξασφαλίσουμε πρώτα ότι δεν είναι και βλέπουμε
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 ότι για να θυμηθούμε πως πσοφάμε και να θρηνήσουμε πρέπει να πεθάνει σελέμπριτι ή συγγενής είναι που με κάνει να θέλω να ταΐζω τα γατιά μου ανθρώπους. Εντάξει, αφού το γατί σου έγινε "γατιά", σίγουρα βρίσκεσαι σε σωστό δρόμο. Παραδόξως και ο Ν.Δήμου έχει πάρα πολλές γάτες. Αν μετά την 4η γάτα αρχίσεις να πλουτίζεις, σίγουρα παίζει μαγεία στην υπόθεση! Κι εγώ ξέρω επίσης χιλιάδες ανθρώπους που είναι κατώτεροι της -τυφλής- μου γάτας, αλλά κάποιος που έχει βρεθεί έστω και μία φορά στη ζωή του σε κρεβάτι νοσοκομείου, αλλάζει τελείως τα ιδεολογήματά του για τον θάνατο ενός ανθρώπου, όποιος και να 'ναι αυτός. Και με μαθηματική βεβαιότητα αργά ή γρήγορα ακόμη και οι τιτάνες θα ξαπλώσουν σε τέτοιο κρεβάτι. Κι εγώ στα 22 μου νόμιζα πως είμαι αθάνατος.
Lucifer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 λλ: Ε ρε παλικάρι μου, τι με ρωτάς τότε; θες να πάρω τον αιγέα και τον όποιο αιγέα από το αυτί να του πω να σου ζητήσει συγγνώμη; ή με ρωτάς αν άλλαξαν οι κανονισμοί το τελευταίο 2ωρο; αν δεν κρατιέσαι βρίσε, αλλά ξέρεις τι (ξανα)γίνεται μετά. αιγέα: σε καταλαβαίνω αδερφέ, όταν ο άλλος ξαπλώνει σε κρεββάτι νοσοκομείου, μαλακώνεις. η διαφορά μας -ενδεχομένως- είναι πως αν και 22, με το να είμαι σχεδόν καθημερινά σε νοσοκομεία, τους έχω δει και να σηκώνονται. Και δεν έχουν μάθει ΤΙΠΟΤΑ.
afentiko7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Θα ξαναπώ πως δικαιούται να θεωρείται τουλάχιστον επικίνδυνος λόγω της εν λόγω επιρροής... Δλδ εσύ θεωρείς επικίνδυνο κάποιον που έχει επιρροή σε ένα πλήθος ή κάποιον με τις απόψεις του Χριστόδουλου συγκεκριμένα, η γενικά τους παπάδες? Στα δυο τελευταία διακρίνω εμπάθεια
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Y.Γ. Έγραφα χαράματα, πριν μάθω ότι "εκοιμήθη Χριστόδουλος". One of those days. Με τον θανατό του κατόρθωσε εκείνο που δεν μπόρεσε - ή δεν θέλησε - να πετύχει στην ζωή του. Έστω και προσωρινά, να μας ανεβάσει από την καθημερινότητα στις πνευματικές διαστάσεις της ύπαρξης. Για τον ασθενή Χριστόδουλο http://doncat.blogspot.com/2007/06/blog-post_21.html Αλλά 4 ημέρες εθνικό πένθος; Ούτε στο Ιράν! (Ας όψεται ο Ζαχόπουλος...). http://www.ndimou.gr/newsarticle_gr.asp?news_id=243απο τον Ν.Δημου. edit: αν εχει μπει πιο πριν sorry, τωρα το ανοιξα το θεματακι και δεν καθομαι να ψαξω στις 22 προηγουμενες σελιδες.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 LL_NEO ως γνωστός φιλάνθρωπος προσφέρομαι πάντα να μου πεις από κοντά ότι θες. Αλλά με την βεβαιότητα πως θα εκτονωθεί η κρίση στέλνοντας υβριστικά μηνύματα όπως π.χ ο antreaslam και μέχρι εκεί, απαξιώ να μπω στον κόπο να γράφω άχρηστα πράγματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Υ.Γ Οι αναφορές στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, την πόρτα του Πολυτεχνείου, το πηγάδι του Μελιγαλά, ή την intracom, δύσκολα θεωρούνται καθαρά πολιτικές ή μη πολιτικές. Tι να κάνει κι αυτός ο δόλιος ο διάολος; Να σβήνει όπου δει τις λέξεις "Δήμος Αθηναίων" επειδή εκλέγεται ο δήμαρχος;
LL_NEO Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Σαφώς και δε σου ζητάω να τραβήξεις κανέναν απο όποιο μέρος του σώματος του έχει πρόχειρο και να ζητήσει συγνώμη ή τουλάχιστον να ανακαλέσει. Στην τελική αν είχε και τίποτα άλλο εκτός απο αυτιά δε θα κοίταζε αλλού αλλά θα απάνταγε. Αλλά μη μου τον χτυπάς και στην πλάτη σαν να λες, ΟΚ είπε μαλακία αλλά είναι καλό παιδί. ή με ρωτάς αν άλλαξαν οι κανονισμοί το τελευταίο 2ωρο; Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο σχόλιο είναι εκεί 14 ώρες και τις τελευταίες δυο ώρες παίζουμε την κολοκυθιά μάλλον καθιστά την εν λόγω ερώτηση άχρηστη. αν δεν κρατιέσαι βρίσε, αλλά ξέρεις τι (ξανα)γίνεται μετά. Πιστεύεις ότι το γεγονός ότι δεν έχει μνημονευτεί ακόμα ο οικογενειακός του τάφος(όπως άλλωστε ο ίδιος έκανε) έχει να κάνει: α) με το ότι φοβάμαι έναν μήνα,δίμηνο,τρίμηνο/χρόνο/ διακοπές; β) σέβομαι κάποια άτομα; LL_NEO ως γνωστός φιλάνθρωπος προσφέρομαι πάντα να μου πεις από κοντά ότι θες. Αλλά με την βεβαιότητα πως θα εκτονωθεί η κρίση στέλνοντας υβριστικά μηνύματα όπως π.χ ο antreaslam και μέχρι εκεί, απαξιώ να μπω στον κόπο να γράφω άχρηστα πράγματα. Δυστυχώς εγώ ως μη γνωστός φιλόζωος αδυνατώ να χαραμίσω έστω και 10 λεπτά απο τον περιορισμένο μου χρόνο στην Ελλάδα για να σου ξεκαθαρίσω δυο τρία πράγματα. Παρόλαυτα αν ποτέ βρεθείς UK μπορείς να με επισκεφτείς για να σε διαφωτίσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.