MrSeanKon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Το σχετικο αρθρο στο Pathfinder Η φαση της διαδοχης εισερχεται επισημα πλεον.
MrSeanKon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Παρολο που ημουν ξυπνιος (γυρω στις 6 το πρωι) και χαζεψα κανενα δεκαλεπτο στην TV δεν ειδα καμμια ανακοινωση στα καναλια ως εκτακτο δελτιο. Ισως να μην ειχε μαθευτει μεχρι τοτε. Τελος παντων ασχετως θεσης κλπ καθε ανθρωπος που υποφερει απο μια τετοια παθηση ειναι αστα να πανε... Ο θανατος μοιαζει με λυτρωση..
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Ζωή σε λόγου μας. Αυτός που έλεγε "πηδάτε με προφυλακτικό" εν έτη 84' και "ελάτε με τα σκουλαρίκια" ήταν μια ασυνήθιστη φυσιογνωμία για την εκκλησία.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Αν στην κηδεία έχει τους εκατονταπλάσιους απ' ότι η ομιλία της Παπαρήγα στην κόκκινη πλατεία της Μόσχας, και τους χιλιαπλάσιους από τους 300 γραφικούς του Τσαντιλίων του Ολύμπιου, τότε όσες αφίσες και να τυπώσουν απλώς επιβεβαιώνουν ότι τα κατακάθια της κοινωνίας είναι μια χούφτα άνθρωποι. Δηλαδή άνετα θα χωρούσανε και στον Κορυδαλλό.
ck1979 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 αιωνια σου η μνημη αδελφε...ας σε αναπαυσει εν ειρηνη ο θεος...
ck1979 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 http://www.in.gr/video/default.aspx?videoID=60897
MrSeanKon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 τότε όσες αφίσες και να τυπώσουν απλώς επιβεβαιώνουν ότι τα κατακάθια της κοινωνίας είναι μια χούφτα άνθρωποιΕπειδη δε θελω να ειμαι Φαρισαιος ομολογω οτι δεν ειμαι κανενας ευσεβης χριστιανος αλλα η κινηση ορισμενων να τοιχοκολλησουν αηθειες με βρηκε κι εμενα αντιθετο. Απο οτι βλεπω η TV εχει παρει φωτια θα μονοπωλήσει η ειδηση τουτες μερες. Later guys.
insomniaK Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Είναι υπερβολή να τον θάψουν με τιμές αρχηγού κράτους. Και επίσης δεν έχει νόημα ο κάθε νεκρός να έχει κι από δικό του θέμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Oύτε κι εγώ είμαι φανατικός (εξάλλου έχω 20ετία να πάω στην εκκλησία) αλλά αυτές οι αφίσες προκαλούν εμετό. Σ' αυτήν την περίπτωση ίσως αν θα έμοιαζε δίκαιο να τυπώσουν το ονοματεπώνυμο και την φάτσα του εμπνευστή ώστε να τις αφισοκολλήσουν την ώρα που ψυχομαχεί, ακόμη κι αυτό θα με έβρισκε κάθετα αντίθετο.
Houston Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Τι έλεγε η αφίσα? Γιατί δεν τις ξήλωσαν Αν τυπώναμε για τον πρόεδρο δημοκρατίας πως θα σας φαινίταν? Είναι υπερβολή να τον θάψουν με τιμές αρχηγού κράτους. Και επίσης δεν έχει νόημα ο κάθε νεκρός να έχει κι από δικό του θέμα. Αρχηγός εκκλησίας ήταν ….
insomniaK Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Αρχηγός εκκλησίας ήταν …. Ακριβώς, για αυτό θα έπρεπε να θαφτεί με τις θρησκευτικές τιμές που αρμόζουν στη θέση που κατείχε, τα υπόλοιπα δεν αρμόζουν με το ρόλο του ως ποιμένα./
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 αντε να δουμε τωρα ποιοι 8α τσακωνονται για να παρουν την 8εση του.8α γινει ενας πανικος.δυστηχως ακομα και στην εκκλησια τα ρουσφετια ...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Αν ο καθένας θαβόταν σύμφωνα με "τις τιμές που του αρμόζουν" insomniak, τότε θα αναγκαζόμασταν να θάβουμε πολλούς στο πηγάδι του Μελιγαλά. Αν αυτός πρέπει να θαφτεί σαν απλός άνθρωπος, τότε αυτό θα σήμαινε ότι άλλοι θα έπρεπε να μείνουν άταφοι τελείως.
Φρού-Φρού Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 γιατι Αιγαια? Τι παραπάνω είχε ο Παρασκευαίδης δλδ? Τον τίτλο? Την εξουσία? Τα κονε? Τις πολιτικές πεποιθήσεις? Δεν θέλω να προκαλέσω flame εδω αλλά αναρωτήθηκε κανείς οτι αν πάθει κάποιος απο εμας κάτι με τι τρόπο θα μας φροντίσουν, πόσα λεφτά θα ξοδευτούν και απο ποιές τσέπες για την θεραπεία μας και τι προτεραιότητα θα έχουμε στο οτιδήποτε? Αντε να ξυπνάμε ρε παιδιά, νύχτωσε γαμώτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.