zazik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παρά μόνο ότι ο Παϊσιος "έφυγε" πριν 15 χρόνια περίπου. Δεν το ήξερα αυτό , thnx
Lucifer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Και κάπου εκεί κοντά πέθανε κι όλας νομίζω.
Freakster Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=235444&highlight=%D0%E1%E9%F3%E9%EF%F2
Toufas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παρά μόνο ότι ο Παϊσιος "έφυγε" πριν 15 χρόνια περίπου. Επίσης κάποιοι γνωστοί μου που είχαν την τύχη να μιλήσουν μαζί του είχαν μείνει έκπληκτοι με τις λεπτομέρειες που γνώριζε για τη ζωή καθενός παρόλο που τους έβλεπε για πρώτη φορά. cold reading
Harkon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε φιλε τι να σχολιασουμε τωρα παραληρηματα και ασυναρτησιες φανατικων?Ποσο βλημα πρεπει να εισαι για να πιστεψεις "προφητειες"... είσαι μή φανατικός και μή βλήμα που εκφράζεσαι έτσι;
cosmosfera Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 είσαι μή φανατικός και μή βλήμα που εκφράζεσαι έτσι; Οπως ξαναειπα η ιδια η χριστιανικη ορθοδοξη πιστη λεει πως κανεις προφητης δε θα υπαρξει μετα το χριστο. Συνεπως εαν καποιος χριστιανος ορδοξος πιστευει σε προφητειες καποιου που εζησε τωρα τελευταια ειναι βλημα. Με τα δικα του μετρα και σταθμα χωρις δικες μου υποκειμενικες κρισεις...οκ?
zazik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Οπως ξαναειπα η ιδια η χριστιανικη ορθοδοξη πιστη λεει πως κανεις προφητης δε θα υπαρξει μετα το χριστο. Ποιος το λέει αυτο ρε σφυροδρεπανο? Ποιος σου τις λέει αυτες τις παπαριες? Συνεπως εαν καποιος χριστιανος ορδοξος πιστευει σε προφητειες καποιου που εζησε τωρα τελευταια ειναι βλημα. Ευχαριστουμε πολύ , εμεις πιστεύουμε σε ψευδοπροφήτες ..... Για να συζητάς όμως μαζί μας πρεπει να κατεβεις απο τα "βουνα" και να προσπαθήσεις να γειωθεις λιγάκι στον 21ο Αιώνα. Με τα δικα του μετρα και σταθμα χωρις δικες μου υποκειμενικες κρισεις...οκ? Το μόνο σιγουρο ότι δεν είναι δικες σου.....στο μυαλό σου είναι όπως σου τα έχουνε πει, και αυτό φαινεται σε κάθε λέξη που γράφεις. Πες λοιπον κάτι ουσιαστικο και μην χλευάζεις του "σύχρονους λίθους" της ( κατα την γνώμη μου την ταπεινη ) ομορφότερης θρησκείας στον κόσμο. Το βάζω σε εισαγωγικα , όπως βλέπεις , γιατι ακομα και αν είμαι χριστιανος , δεν είμαι αφελής και "την ψάχνω" , και αμφισβητώ τα πάντα γύρω μου για να μπορώ να έχω αποδείξεις και να ΜΗΝ πιστευω σε μαλακιες. Πάρε λοιπόν και κάποια αποσπάσματα απο την εκπομπη : Αληθινα Σεναρια της ΕΡΤ3 Πίστευε και μή , ερεύνα mate
Harkon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Οπως ξαναειπα η ιδια η χριστιανικη ορθοδοξη πιστη λεει πως κανεις προφητης δε θα υπαρξει μετα το χριστο.Συνεπως εαν καποιος χριστιανος ορδοξος πιστευει σε προφητειες καποιου που εζησε τωρα τελευταια ειναι βλημα. Με τα δικα του μετρα και σταθμα χωρις δικες μου υποκειμενικες κρισεις...οκ? δεν ειναι βλήμα, απλά έχει τα δικά του πιστεύω (σωστά ή λάθος) όπως έχεις κι εσύ τα δικά σου οι χαρακτηρισμοί καλό είναι να λείπουν
cosmosfera Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιος το λέει αυτο ρε σφυροδρεπανο? Ποιος σου τις λέει αυτες τις παπαριες? Ο γεροντας παστιτσιος. Ειναι ενας γεροντας που διαβαζει το παστιτσιο.
Hlapatsas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Φιλαράκι zazik θέλει πολύ ανοικτό μυαλό και μεγααααλη χριστιανική παιδεία για να ερμηνεύσει κανείς αυτά τα κείμενα.Εσύ ίσως να την έχεις,τα παιδιά όμως παραπάνω δεν νομίζω..Είναι δύσκολο μερικοί να καταλάβουν ότι η λογική είναι κάτι που αναπτύσεται συνεχώς και προσπαθούν με την λογική του Λυκείου ή και των διαφόρων εμπειριών τους να εξηγήσουν αυτά που διαβάζουν,πράγμα άτοπο.. Δεν στο λέω με κακία, απεναντίας καλά κάνεις και παραθέτεις αυτά τα κείμενα και ενημερώνεις.
afentiko7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Aντε πείτε πως πήραμε την Πόλη. Πως στο καλό θα γίνει αφομοίωση (οικονομική, πολιτική, πολιτιστική) με τους απέναντι?
HamerZ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Ίσως, απλά να ελαχιστοποιηθεί ο αριθμός τους οπότε να μην χρειάζεται να βασανιζόμαστε με αυτό.
The_Judas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίτα βασικά στα @@ μου αλλά μιλάς για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι παραδεκτός απο πολλές διαφορετικές κοινωνικές ομάδες/κατηγορίες. Μήπως θα πρέπει να το σκεφτείς λοιπόν λίγο παραπών πριν πεις ότι είπες; Το οτι είναι αποδεκτός δεν σημαίνει οτι πρέπει να συμφωνούμε και μαζί του. Εγώ προσωπικά θεωρώ οτι είναι επικίνδυνη η διδασκαλία του, ειδικά οταν βλέπω αυτόν τον άνθρωπο να χαίρεται με την σφαγή των «εχθρών» μας. Διαφωνείς στο οτι είναι μισαλόδοξος και χαιρέκακος? Δεν τον έβρισα σε κανένα σημείο τον άνθρωπο, ούτε είπα κάτι τελείως ανυπόστατο. Αυτό που λεω προκύπτει απο τα κείμενα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.