mandate Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 http://www.rel.gr/index.php?rpage=paisios&rpage2=showkeimeno.php&link_id=16
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Εγώ που δεν είμαι ιερομόναχος, ούτε και άγιος, ούτε και τίποτα, δεν στριφογυρνάει στο μυαλό μου ούτε το πως θα πάρουμε την Πόλη, ούτε πως θα βαφτίσουμε το 1/3 του τούρκικου στρατού. Και πίστεψέ με είμαι αρκετά "πολεμικός" τύπος, αλλά το να χώσω καμία μπάφλα σε κανένα ντόπιο τουρκόσπορο είναι αρκετό για να εκτονωθούν τα ένστικτα. Φαίνεται ο γαλήνιος αέρας του αγίου όρους κάνει αυτά τα ένστικτα να συσσωρεύονται και να εκτονώνονται με ποταμούς αίματος "στο όνομα του Κυρίου". Αυτός -άγιος άνθρωπος- τέτοια οραματιζόταν; Τίποτα πιο ευχάριστο δεν είχε να πει; Υ.Γ Τον ρώτησε κανείς πότε θα πάρει πρωτάθλημα η πανάθα ή θα περιμένω την επιστροφή του προφήτη Ηλία;
mandate Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Εγώ που δεν είμαι ιερομόναχος, ούτε και άγιος, ούτε και τίποτα, δεν στριφογυρνάει στο μυαλό μου ούτε το πως θα πάρουμε την Πόλη, ούτε πως θα βαφτίσουμε το 1/3 του τούρκικου στρατού. Και πίστεψέ με είμαι αρκετά "πολεμικός" τύπος, αλλά το να χώσω καμία μπάφλα σε κανένα ντόπιο τουρκόσπορο είναι αρκετό για να εκτονωθούν τα ένστικτα. Φαίνεται ο γαλήνιος αέρας του αγίου όρους κάνει αυτά τα ένστικτα να συσσωρεύονται και να εκτονώνονται με ποταμούς αίματος "στο όνομα του Κυρίου".Αυτός -άγιος άνθρωπος- τέτοια οραματιζόταν; Τίποτα πιο ευχάριστο δεν είχε να πει; Υ.Γ Τον ρώτησε κανείς πότε θα πάρει πρωτάθλημα η πανάθα ή θα περιμένω την επιστροφή του προφήτη Ηλία; μόνο για την παλινόρθωση του παναθηναικού δε λέει παλινόρθωση του παναθηναικού sounds like a plan;)
The_Judas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Θα καταρρεύσει η Τουρκία? Οπότε ας αρχίσω μαζεύω χρήματα απο τώρα για να πάρω κανένα οικοπεδάκι εκεί στα παράλια
nikoskon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Αυτός -άγιος άνθρωπος- τέτοια οραματιζόταν; Η προφητεία δεν είναι κτήμα αυτού που την οραματίζεται...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Αλλά οπωσδήποτε γίνεται κτήμα αυτουνού που την πιστεύει. Αυτό αν είναι καλό ή κακό τώρα, θα σε γελάσω.
The_Judas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Το παράξενο είναι οτι το ρατσιστικό παραλήρημα του Παϊσιου θεωρείται απο πολλούς ως κύρηγμα αγάπης. Οσο και να μισεί κάποιος τους Τούρκους το θεωρώ τελείως χαιρέκακο να εύχεται τον αφανισμό τους. Υποτίθεται οτι μιλάμε για την θρησκεία της αγάπης... αλλα οι ηγέτες της αντί να εύχονται παγκόσμια ειρήνη και συνύπαρξη όλων των λαών, ασχολούνται με το πως θα αφανιστούν οι αλλόθρησκοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Το παράξενο είναι οτι το ρατσιστικό παραλήρημα του Παϊσιου θεωρείται απο πολλούς ως κύρηγμα αγάπης.Οσο και να μισεί κάποιος τους Τούρκους το θεωρώ τελείως χαιρέκακο να εύχεται τον αφανισμό τους. Υποτίθεται οτι μιλάμε για την θρησκεία της αγάπης... αλλα οι ηγέτες της αντί να εύχονται παγκόσμια ειρήνη και συνύπαρξη όλων των λαών, ασχολούνται με το πως θα αφανιστούν οι αλλόθρησκοι. Αυτό συμβαίνει φίλε μου γιατί το διαδίκτυο, ή η τηλεόραση ή γενικώς τα ΜΜΕ είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μάθεις κακίες, τσόντες και ότι άλλο μη ωφέλιμο. Αν βάζαμε τα δολερά με τα αγνά σε μία ζυγαριά, τότε θα μιλούσαμε για θρίαμβο του σατανά (όχι του lucifer, αυτός είναι άλλος) Φυσικά και υπάρχουν άγιοι άνθρωποι, αλλά μάλλον το μέρος δεν προσφέρεται να μάθεις γι' αυτούς. Πάντως είναι λανθασμένη εντύπωση ίσως, προερχόμενη από την απώλεια της 11ης εντολής "ου μπλιμπλικίσεις".
The_Judas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Αυτό συμβαίνει φίλε μου γιατί το διαδίκτυο, ή η τηλεόραση ή γενικώς τα ΜΜΕ είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μάθεις κακίες, τσόντες και ότι άλλο μη ωφέλιμο. Αν βάζαμε τα δολερά με τα αγνά σε μία ζυγαριά, τότε θα μιλούσαμε για θρίαμβο του σατανά (όχι του lucifer, αυτός είναι άλλος) Φυσικά και υπάρχουν άγιοι άνθρωποι, αλλά μάλλον το μέρος δεν προσφέρεται να μάθεις γι' αυτούς. Πάντως είναι λανθασμένη εντύπωση ίσως, προερχόμενη από την απώλεια της 11ης εντολής "ου μπλιμπλικίσεις". Ναι όμως συγκεκριμμένα, ο Παϊσιος δεν έγινε γνωστός απο το ιντερνετ και τα ΜΜΕ. Είναι καλτ μορφή της Ορθοδοξίας Κατα τ'αλλα συμφωνώ, υπάρχουν και αρκετοί καλοί και φιλάνθρωποι ανθρωποι, αλλά αυτοί ακούγονται ως βαρετοί στα αυτιά των ανθρώπων. Αν δεν κάνει κάποιος προκλητικές δηλώσεις και δεν έχει επαφή με το υπερφυσικό... παρά μόνο ασχολείται με το να βελτιώσει τον κόσμο με θετικό τρόπο δεν θεωρείται σημαντικός απ'οτι φαίνεται.
slygeo87 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά κάτι ρώτησα...εκεί μείνατε εσείς;Εντάξει μπορεί να γουστάρει ρατσισμό το παληκάρι.Το θέμα είναι αν διάβασε τη σκέψη τους!WTF????
random Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Το παράξενο είναι οτι το ρατσιστικό παραλήρημα του Παϊσιου θεωρείται απο πολλούς ως κύρηγμα αγάπης. δεν ευχόταν. απλά καταγραφή και αναφορά έκανε δηλ, αν του ψιθυριζαν απο το "αλλού", δυσάρεστες προβλέψεις, δεν θα τις μαρτυρούσε; Πάντως, όπως λένε οτι έλεγε, την Πόλη δεν θα τη πάρουμε. Θα μας την δώσουν, ενώ "ο Ε.Σ. θα παραμείνει παρατηρητής". το αν αυτά ειναι αισιόδοξες προβλέψεις ή απαισιόδοξες, θα φανεί. Και τη Σμύρνη κάποτε "μας την έδωσαν", και στο τέλος μείναμε με τη Νέα Σμύρνη για ενθύμιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Εγώ φίλε μου δεν αντέχω ούτε τις δικές μου σκέψεις. Αν είχα κάποια τέτοια δυνατότητα μάλλον δεν θα μιλούσαμε για χάρισμα, αλλά για κατάρα. Αλλά που θες να ξέρουμε εμείς;
The_Judas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 δεν ευχόταν. απλά καταγραφή και αναφορά έκανε δηλ, αν του ψιθυριζαν απο το "αλλού", δυσάρεστες προβλέψεις, δεν θα τις μαρτυρούσε; Πάντως, όπως λένε οτι έλεγε, την Πόλη δεν θα τη πάρουμε. Θα μας την δώσουν, ενώ "ο Ε.Σ. θα παραμείνει παρατηρητής". το αν αυτά ειναι αισιόδοξες προβλέψεις ή απαισιόδοξες, θα φανεί. Και τη Σμύρνη κάποτε "μας την έδωσαν", και στο τέλος μείναμε με τη Νέα Σμύρνη για ενθύμιο. Είναι αυτό που λένε οι Βρετανοί wishful thinking Συνήθως οι προβλέψεις των θρησκειών είναι καλές και ευνοϊκές για «εμάς» τους καλούς πιστούς... και κακές για τους ιερόσυλους αλλόθρησκους. Ρε παιδιά κάτι ρώτησα...εκεί μείνατε εσείς;Εντάξει μπορεί να γουστάρει ρατσισμό το παληκάρι.Το θέμα είναι αν διάβασε τη σκέψη τους!WTF???? Χαλάρωσε λίγο... δεν απάντησα σε εσένα, στο κυρίως θέμα αναφερόμουν. Για ποιους μιλάς εσύ? Ποιανών την σκέψη διάβασε?
Γηρυόνης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 http://www.rel.gr/index.php?rpage=paisios&rpage2=showkeimeno.php&link_id=16 Ε ρε μπούρδες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.