Προς το περιεχόμενο

μονο για μαθηματικους..

nikos_57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο για μαθηματικούς έ?

Δηλαδή εμείς που δεν είμαστε μαθηματικόι, δεν επιτρέπεται να τις λύσουμε?

Αρχικό μήνυμα απο nikos

παρακαλω να λυθουν οι ασκησεις...και χωρις σχολια....περιμενω την βοηθεια σας..

Άι Άι Κάπτιν!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε....παιδια πεφτω απο τα συννεφα....γιατι τοσο κακια....αυτο που ειπα πιο πανω....δεν το ειπα με κακια αλλα αυτα εχει ο γραπτος λογος...καταλαβαταε λαθος....συγνωμη αν σας εθειξα τον εγω σας...αλλα γιατι τοσο κακια...ρε γαμωτο....κατσατε στο υπολογιστη σας...απλα για να μου την πειτε....καπια σχολια ειχαν πλακα κι εγω γελασα...αλλα καπια αλλα ηταν ελεος....και να ειμε βλακας ,γυφτος και δεν την παλευω..οχι στα 23 αλλα στα 21 μου....ακομα χειροτερα ...ε??

Δημοσ.
ρε....παιδια πεφτω απο τα συννεφα....γιατι τοσο κακια....αυτο που ειπα πιο πανω....δεν το ειπα με κακια αλλα αυτα εχει ο γραπτος λογος...καταλαβαταε λαθος....συγνωμη αν σας εθειξα τον εγω σας...αλλα γιατι τοσο κακια...ρε γαμωτο....κατσατε στο υπολογιστη σας...απλα για να μου την πειτε....καπια σχολια ειχαν πλακα κι εγω γελασα...αλλα καπια αλλα ηταν ελεος....και να ειμε βλακας ,γυφτος και δεν την παλευω..οχι στα 23 αλλα στα 21 μου....ακομα χειροτερα ...ε??

Άστα να πάνε...

Δημοσ.

αλλο ειναι να ρωτησεις κατι στην ασκηση δηλαδη να ξεκινησεις να την λυνεις και να κολλήσεις κάπου και άλλο να σκαναρεις το χαρτάκι σου και να το παραλαβεις ετοιμο!

ενα εχω να πω : ντροπη σου παιδι μου !

Δημοσ.

Ε κατσε και εσυ αυτα που εγραψες "παρακαλω να λυθουν οι ασκησεις...και χωρις σχολια:lol:....περιμενω την βοηθεια σας.." δεν ηταν και τα πιο λογικα.

Αν σου δωσω hints για τις ασκησεις ικανοποιεισαι? Γιατι το να στις λυσω ετσι απλα δεν ειναι και σωστο, ολιγον προς κλεψιμο θυμιζει.... Εξαλλου στα μαθηματικα δεν εχει νοημα να σου πουνε τη λυση. Μονο να την λυσεις εσυ και να νιωσεις την ικανοποιηση....:-)

Δημοσ.
Εξαλλου στα μαθηματικα δεν εχει νοημα να σου πουνε τη λυση. Μονο να την λυσεις εσυ και να νιωσεις την ικανοποιηση....

Όταν είσαι βαθμοθήρας όμως...

Δημοσ.

αυτα ειναι ενος εξαμηνου ή δυο; ειναι πολυ υλη, αναλυση, αλγεβρα, διαφορικη γεωμετρια.

Φιλε κοιτα τις σημειωσεις σου και δανεισου απο την βιβλιοθηκη καποια σχετικα βιβλια.

Οι ασκησεις δεν ειναι δυσκολες, το λεω γω που δεν ειμαι μαθηματικος, (τα ολοκληρωματα πχ. λυνονται με αντικατασταση και ολοκληρωση κατα μερη, οι ασκησεις με τα επιπεδο ειναι απλα η εφαρμογη του τυπου για καθετοτητα επιπεδου) αλλα θελουν ψαξιμο και δεν νομιζω να δεχθει κανενας να στις λυσει για την ψυχη της μανας του...

κοιτα και σε αυτο http://math.stuff.gr/ εχει αρκετα βιβλια που ειναι σχετικα.

Δημοσ.

Παιδια ακουσα...πολλα απο βαθμοθηρια μεχρι τα παντα....Η μιση ελλαδα κλεβει τν αλλη μιση....η μιση ελλαδα ειναι απατεωνες κ η αλλη μιση πονηροι....κ μου τι λετε επιειδη θελω να περασω το μαθημα χωρις να κοπιασω....δουλευω πολλες ωρες κ μου μενουν ελαχιστες για να πηγαινω στη σχολη....εσεις π εισται ανετοι στο pc ....κ κρινεται....μαλλον ο μπαμπας κ η μαμα...σας στα εδωσαν ετοιμα...εμενα οχι...την παλευω μονος μου με θεμητα κ αθεμητα μεσα(ξερω τ ειπε κι ο ξαωθοπουλος)....δεν μπορω να καταλαβω καπιοθς απο εσας....κατσατε στο πισι τον ανοιξατε μπικατε στο νετ μπικατε στο insomnia....για να μου την πειτε....ελεος....sorry για την ορθοραφια μου....ας κλειδωθει το θεμα...

Δημοσ.

εγω φταιω που σου απαντησα σοβαρα. Κανεις λες και σου χρωσταει κανενας το πτυχιο. Αμα δεν προλαβαινεις αστο, κανε ο,τι προλαβαινεις.

Δημοσ.
Παιδια ακουσα...πολλα απο βαθμοθηρια μεχρι τα παντα....Η μιση ελλαδα κλεβει τν αλλη μιση....η μιση ελλαδα ειναι απατεωνες κ η αλλη μιση πονηροι....κ μου τι λετε επιειδη θελω να περασω το μαθημα χωρις να κοπιασω....δουλευω πολλες ωρες κ μου μενουν ελαχιστες για να πηγαινω στη σχολη....εσεις π εισται ανετοι στο pc ....κ κρινεται....μαλλον ο μπαμπας κ η μαμα...σας στα εδωσαν ετοιμα...εμενα οχι...την παλευω μονος μου με θεμητα κ αθεμητα μεσα(ξερω τ ειπε κι ο ξαωθοπουλος)....δεν μπορω να καταλαβω καπιοθς απο εσας....κατσατε στο πισι τον ανοιξατε μπικατε στο νετ μπικατε στο insomnia....για να μου την πειτε....ελεος....sorry για την ορθοραφια μου....ας κλειδωθει το θεμα...

Λοιπόν φίλε θα σου πώ μια ιστορία..

Υπήρχαν κάποτε κάτι παιδάκια που είχαν ω! την τύχη να περάσουν σε κάποια σχολή ω!και να σπουδάσουν κάτι.. Επειδή λοιπόν οι γονείς τους δεν είχαν την οικονομική ευχέρεια ή ήταν απο τα παιδάκια-ανταρτάκια που θέλανε να είναι ανεξάρτητα απο μικρά ναι! ναι! πήγαν και πιάσανε δουλειά! Δεν την παλεύανε και πολύ και γι' αυτό όπως όλοι οι φοιτητές ψάχνανε σημειώσεις, sos και τις σχετικές μπούρδες για να περάσουν τα μαθήματα. Ποτέ όμως δεν σκέφτηκαν οτι Η μιση ελλαδα κλεβει τν αλλη μιση....η μιση ελλαδα ειναι απατεωνες κ η αλλη μιση πονηροιοπότε γιατι οχι και εγω.. και κανένα απ' αυτα δεν απαίτησε τις λύσεις απο κάποιους με το επιχείρημα θελω να περασω το μαθημα χωρις να κοπιασω

Αυτά τα παιδάκια λοιπόν σήμερα είναι 30αρηδες που έχουν περάσει απο τη φάση σου, δεν τα βρήκαν έτοιμα, περάσαν πολλές ώρες διαβάσματος για να έχουν την πολυτέλεια σήμερα να ανοίγουν το πισι τους, να μπαίνουν στο νετ και στο ινσόμνια και να σου δείχνουν πόσο λάθος είναι ο τρόπος που σκέφτεσαι και για σένα και για το σύνολο.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, και με αυτούς που σε κράξανε και με αυτούς που σε βοήθησαν. Στο κάτω κάτω, λες ότι δεν έχεις χρόνο επειδή δουλεύεις. ΟΚ, όταν δεν έχεις χρόνο, φτιάχνεις χρόνο! Βγαίνεις για έναν καφέ λιγότερο, βλέπεις την κοπέλα σου για μία ώρα λιγότερη, κοιμάσαι 6 αντί 7 ώρες, τα Σαββατοκύριακα δεν πηγαίνεις για μπάσκετ ή ποδόσφαιρο με τους φίλους και κάθεσαι και διαβάζεις. Είδες τελικά πόσο χρόνο έχεις;

Δημοσ.

Χρόνος εννοείται πως υπάρχει. Απλώς όπως είπε ο wizzy πρέπει να μάθεις να τον κατανεμείς, ακόμη και αν απαιτεί 8υσίες. Όσον αφορά αυτό που λες ότι η μιση ελλαδα ειναι απατεωνες κ η αλλη μιση πονηροι θέλω να μου πεις που το στηρίζεις. Οκ εάν εσύ κάνεις τέτοιες παρέες δεκτό, αλλα μην γενικοποιείς. Δεν λέω υπάρχουν τέτοιοι Έλληνες, αλλά μην υπερβάλεις!!

Και ναι, είχα χρόνο να κάτσω στο pc επειδή μετά από 7ωρο διάβασμα έδωσα στον εαυτό μου το δικαίωμα της ξεκούρασης και της χαλάρωσης μπροστά στο πιτσι.

Δημοσ.

καποις φιλος ρωτησε που στηριζω οτι η μιση ελλαδα ειναι απατεωνες κ οι αλοι μισοι πονηροι...ειναι πολλα αυτα π θελω να πω κ φοβαμαι οτι θα ξεχασω πολλα..ας κοιταξει γυρω του κ θα τ καταλαβει...ισως τελικα εχετε δικιο δεν κατανεμω σωστα το χρονο μου ηθελα να κλεψω στο συστημα εξετασεων κ εχετε βγει κ μου κανετε μαθηματα ηθικης....οταν ρωτησα τ καθηγτη να ξανα εξηγησει την καποια ασκηση .μου ειπε "εγω κανω μαθηματα σε φοιτητες οχι σε τουβλα"...(διευκρινιζω δεν μου το ειπε επι προσωπικου...επειδη μ εξξερει....αλλα ετσι ειναι τ συστημα)...κατι τελευταιο τι ειναι πιο ηθικο για σας....να με βοηθεισετε να περασω το μαθημα η να μην το κανετε...και στην τελικη τι εγινε..θα παρει ακομας ενας πτυχιο και θα ειναι ασχετος απο αθτο ποθ εμαθε...sorry για το συντακτικο μου και την ορθογραφια μου

Δημοσ.

Δε σε νιώθω δυστηχώς .

Κοιτάω γύρω μου και βλέπω τόσο Έλληνες όσο και αλλοδαπούς να μην είναι κλέφτες και να προσπαθούν να βγάλουν το ψωμί τους. Και αν αυτό στην έσχατη περίπτωση δεν πετυχαίνει, δε θα κλέψουν και καμια τράπεζα!!!!

Και αν εσύ ζεις στην ψευδαίσθηση ότι όλοι οι άνθρωποι είναι κάλοι και ευαίσθητοι και συμπονετικοί, τότε μείνε στον φανταστικό σου κόσμο.

Χόχόχό.

edit: Εντάξει, επαναλαμβάνω ότι υπάρχουν εξαιρέσεις...

Δημοσ.
καποις φιλος ρωτησε που στηριζω οτι η μιση ελλαδα ειναι απατεωνες κ οι αλοι μισοι πονηροι...ειναι πολλα αυτα π θελω να πω κ φοβαμαι οτι θα ξεχασω πολλα..ας κοιταξει γυρω του κ θα τ καταλαβει...
Αυτη τη νοοτροπια δεν ξερω που και ποιος σου την εμαθε αλλα κανεις τεραστιο λαθος και να το ψαξεις λιγο παραπανω το θεμα.

ισως τελικα εχετε δικιο δεν κατανεμω σωστα το χρονο μου ηθελα να κλεψω στο συστημα εξετασεων κ εχετε βγει κ μου κανετε μαθηματα ηθικης....οταν ρωτησα τ καθηγτη να ξανα εξηγησει την καποια ασκηση .μου ειπε "εγω κανω μαθηματα σε φοιτητες οχι σε τουβλα"...
Και ο καθηγητής που αναφέρεις οτι συμπεριφέρεται κατ αυτον τον τρόπο ίσως και αυτός πήρε το πτυχίο του όπως θέλεις να το πάρεις και εσύ.

...κατι τελευταιο τι ειναι πιο ηθικο για σας....να με βοηθεισετε να περασω το μαθημα η να μην το κανετε...
Για ηθικη να το κοιταξεις λιγο με τον εαυτο σου. Εξαλλου εσύ δεν ζήτησες βοήθεια. Να σε ρωτησω κατι: πας να σε χειρουργησει ενας χειρουργος γιατρος που πηρε το πτυχιο οπως θελεις να το παρεις εσυ;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...