nikos_57 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 http://rapidshare.com/files/87145727/IMG.jpg.html ειμαι βλακας...σε προηγουμενο μηνυμα μου δεν ανεβασα αθτο που ηθελα...τωρα ναι...please help
pappous_soulis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μήπως θα'ταν καλύτερα να ανέβαζες την εικόνα στο imageshack και να έδινες link?
DIMITRISG Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 δεν μου βγαινει το link επειδη δεν ειμαι μαθηματικός;
Achilles Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δεν μας είπες ρε φίλε, θες βοήθεια για κάτι συγκεκριμένο ή να σου λύσουμε όλες τις ασκήσεις; Αν εννοείς το πρώτο, δώσε διευκρινίσεις. Αν πάλι θες τις λύσεις έτοιμες...
insomniaK Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 To Θέμα1 είχε πέσει στις πανελλήνιες το 99.
nikos_57 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 παρακαλω να λυθουν οι ασκησεις...και χωρις σχολια....περιμενω την βοηθεια σας..
insomniaK Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 παρακαλω να λυθουν οι ασκησεις...και χωρις σχολια....περιμενω την βοηθεια σας.. Έλα ρε Αλέκο!!! Πάρε το μηδέν, η σύνδεση με Κάιρο κάνει διακοπές.
Achilles Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 παρακαλω να λυθουν οι ασκησεις...και χωρις σχολια....περιμενω την βοηθεια σας.. Παραγγελιές μόνο στα μπουζούκια. Αν ζητούσες κάτι ευγενικά και μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε, θα το κάναμε. Μήπως όμως μας μπέρδεψες με forum δούλων, σκλάβων, ηλιθίων; Το forum στο οποίο έγραψες είναι το INSOMNIA. Μάλλον για το πρόβλημά σου πρέπει να απευθυνθείς σε forum ψυχολόγων και να τους εξηγήσεις ότι δεν την παλεύεις από τα 23 σου. Lucifer, την στάμπα και γρήγορα. Offtopic: Αξιοσέβαστε Lucifer, ψάχνω ένα "demo", του....:lol: (θα έσκαγα αν δεν το έγραφα)
Danny7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 παρακαλω να λυθουν οι ασκησεις...και χωρις σχολια....περιμενω την βοηθεια σας.. στισ διαταγεσ σασ κυριε!!!χαχαχαχαχα
Φρού-Φρού Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 παρακαλω να λυθουν οι ασκησεις...και χωρις σχολια....περιμενω την βοηθεια σας.. Κύριε κύριε εγω που κατουριέμαι να βγώ λίγο έξω? Αυτή η μπομπονέλα που ήπια στο διαλλειμα...
Harkon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 τα θέματα μπορώ να τα πάρω μαζί μου φεύγοντας;
Steven Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 παρακαλω να λυθουν οι ασκησεις...και χωρις σχολια....περιμενω την βοηθεια σας.. Γενικά οι ασκήσεις δεν είναι πολύ δύσκολες, οπότε και ο τίτλος του θέματος σου είναι τελείως άστοχος... Αλλα τόσο γύφτουλας που είσαι μη περιμένεις να σε βοηθήσει κανείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.