ar00008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να αφαιρέσω αυτό το ενοχλητικό "σκουλίκι" απο το flashaki μου? Πρέπει να το "κόλλησα" απο το pc σε ένα φωτοτυπάδικο - έχω αφαιρέσει το worm από τον υπολογιστή μου, αλλά κανένα antivirus δεν αναγνωρίζει τον ιό μέσα στο usb. Όταν το συνδέω με το pc ή το laptop δεν "τρέχει" αυτόματα όπως πριν, το παράθυρο διαλόγου είναι κενό και για να το ανοίξω πρέπει να κάνω όοοολη τη διαδικασία Start>My computer>Usb disk (που πάντα φαίνεται με το όνομα Disknight και μια ασπίδα σαν icon).Έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιους υπολογιστές με το άνοιγμα του usb εμφανίζονται να'ναι αποθηκευμένα σε αυτό κάποια αρχεία που στο δικό μου pc δε φαίνονται/είναι κρυφά. Ευχαριστώ πολύ!
Black Demis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Κανε το διαμόρφωση να τελειώνεις... 10 δευτερολέπτων δουλειά..
washcloud Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 ..κι αν δεν το κατάλαβε,να του το πούμε κι αλλιώς:Του κάνεις φορμάτ....
ar00008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Thanx black demis, δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα. Όντως υπόθεση δευτερολέπτων ήταν Ξέρω τι σημαίνει "διαμόρφωση", ευχαριστώ για το translate..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.