advantix Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα σας, θέλω να μου πείτε πως μπορώ να δω την ταχύτητα μεταφοράς ενός αρχείου από το PC σε usb flashάκι 1GB. Το πρόβλημα είναι ότι όταν θέλω να μεταφέρω ένα αρχείο 300~ ΜΒ μου δείχνει ότι θέλει πάρα πολύ χρόνο για να το μεταφέρει. Φυσικά και έχω Θύρες usb 2.0 και win XP PRO SP1 και P4 στα 2.4G. Ευχαριστώ.
Black Demis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μπορει το flashάκι σου να έχει πρόβλημα δοκίμασε το σε άλλο pc
disqualified Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 αυτο στο κανει σε ολα τα αρχεια? γιατι αν ειναι σε ενα συγκεκριμενο υπαρχει καποιο corrupted file που προσπαθει συνεχεια να το περασει αλλα βγαινει παντα λαθος το checksum η το CRC
accipio Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Η ταχύτητα μεταφοράς φαίνεται αν χρησιμοποιήσεις το TeraCopy.
EddieObscurant Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Προσωπικά χρησιμοποιώ hd tune και hd tach για να δώ τι ταχύτητες πιάνουν οι δισκοι, φλασάκια κλπ. Google it και θα τα βρεις. Δεν σου δειχνουν τις ταχύτητες κατα την αντιγραφή ενός αρχείου αλλά πχ τι ταχύτητες μπορεί να πιασει το φλασάκι σου.
random Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 και με το Total Commander βλεπεις ταχύτητα, αν πάει πολύ αργα η μεταφορά με διάφορα αρχεία, και προς τις δυο κατευθυνσεις, πρεπει να δοκιμασεις to flasaki σε αλλο pc, και ενα άλλο φλάσάκι στο δικό σου pc. μπορει να ειναι προβλημα στο φλασακι, σε drivers usb (λειτουργικό), σε controller μητρικης, καλώδιο... αν εχει προβλημα μονο 1 συγκεκριμένο αρχείο, μαλλον ειναι fragmented το συγκεκριμένο σημειο του σκληρου που το έχεις σώσει (λόγω p2p downloading ισως). Κανε αντιγραφή αρχείου σε άλλο σκληρό ή σε άλλο φάκελο του ιδίου. (παλι αργά πάει ..και αντιγραφή αυτου του αντιγράφου στο φλασάκι
lefi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Σε μερικούς τύπους αρχείων και σε πολύπλοκη δομή αρχείων παρουσιάζεται πρόβλημα αλλά δεν νομίζω τόσο μεγάλο, δεν διαμορφώνεις το φλασάκι μήπως συνέλθει (αφού σώσεις τα αρχεία του) επίσης πολλές φορές ίδιου μεγέθους συμπιεσμένο αρχείο μεταφέρετε πιο "εύκολα" από κάποιους τύπους αρχείων, για δοκίμασε.
advantix Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Το πρόβλημα το κάνει και σε άλλον υπολογιστή. Δεν έχω κάνει εγκατάσταση drivers, το βάζω το αναγνωρίζει και δουλεύει. Είναι το παρακάτω. http://www.adata.com.tw/adata_en/product_show.php?ProductNo=AP01ZZZSV Θα δοκιμάσω και με άλλο φλασάκι να δω πόσο κάνει το ένα μέ το άλλο. Edit δεν χρησιμοποιώ p2p.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.