manosxxa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Εχω προβλημα με το εικονιδιο ηχου στα win xp pro για καποιο λογω εξαφανιστηκε και οταν προσπαθησα να το ενεργοποιησω απο το control panel μου λεει οτι πρεπει να το εγκαταστησω παλι .Που μπορω να βρω αυτο το αρχειο?
washcloud Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 χλωμο,αλλά κάνε μια αρχή με το add remove programs και πάνε στα windows componets(με το cd των win μέσα)και δες μήπως υπάρχει τίποτε εκεί... Επίσης,αν αυτό δεν "πιάσει" ,πληκρολόγησε sfc /scannow στο start/run(εκτέλεση),με το cd πάντα μέσα.κι αν δεν γίνει τίποτε ΚΑΙ μ' αυτό,έλα για πιο...ζόρικα
Black Demis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μιπος σου λέει το SNDVOL32.EXE Missing και πρέπει να το εγκαταστήσεις ξανά??
manosxxa Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 εκανα τις ενεργειες που μου ειπες αλλα τιποτα
Black Demis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 εκανα τις ενεργειες που μου ειπες αλλα τιποτα Δεν μου λες το μήνυμα που πετάει είναι αυτό που ανέφερα πιο πάνω η κάποιο άλλο?? Και αν είναι κάποιο άλλο γράψε ποιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.