manosxxa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Θελω να αγοράσω laptop σχετικα φθηνο απο 600-700 ευρώ και σκέφτομαι να πάρω toshiba sattelite h turbo x,η γνωμη σας?
fdragon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 εγω θα σου προτεινα και κανενα acer παντως απο τα δυο που λες θα μου αρεζε περισσοτερο το toshiba.
fdragon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 νομίζω οτι οι πιο μεγαλεσ εταιρίες εχουν πιο εγγυμένα προιοντα αν και για κομμάτια απο υπολογισατή και εγω στο μαγαζι των τουρμπο-χ παω
dragonios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 σιγουρα τα επωνυμα ειναι καλυτερα αλλα ριξε μια ματια και στους multirama hq-force, εχουν καλο value for money
Xaris750 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 ακούστε με φίλοι μου κάποιον που έπαθε και έμαθε!!!! Δεν έχει τόσο σχέση να είναι μεγάλη εταιρία. Αυτό που θα πρέπει όπωσδήποτε να προσέξετε είναι το φορητό σας να έχει και αντιπροσωπεία και εξουσιοδωτημένο service στην Ελλάδα (Αθήνα προφανώς) και όχι στο εξωτερικό. Δύσκολο αλλά άμα πάθεις τότε θα μάθεις. Την έπαθα και εταιρία .... με έστελνε Ιταλία!!!! Και κάτι τελευταίο....έιμαστε μέλη της ΕΟΚ καθώς και της ΟΝΕ και υποχρεωθήκαμε και ψηφίσαμε και έχει βγεί και ΦΕΚ όπου λέει ότι : οποιαδήποτε ηλεκτρονική (όχι ηλεκτρική) συσκευή έχει εγγύηση 2 χρόνια και όχι 1, όπως λένε. Ελπίζω να βοήθησα λίγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.