Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εγκατάσταση XP over XP no format

the1st123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:shifty: Για σας παιδιά .... Λοιπόν , αντιμετοπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα :Xμετα από εγκατάσταση xp pro πάνω από άλλη εγκατάσταση xp pro (refresh των windows):shifty: λόγο κολημάτων , δεν μπορώ να βρώ τα αρχεία μου όπως φωτογραφίες , έγγραφα κτλ... Σημειωτέων δεν έχει γίνει format ούτε μεταβολή στον χώρο του δίσκου που έπιαναν τα αρχεία πριν την εγκατάσταση . Υπάρχει τρόπος να τα δω ?. Έχω πολύ σημαντικά έγγραφα που πρέπει πάση θυσία να βρεθούν :whistle:. Ευχαριστώ προκαταβολικά
Δημοσ.

Και γιατι εκανες εγκατασταση xp πανω σε xp? Δεν ειναι καθολου καλο αυτο που εκανες, τα αρχεια δεν τα εχασες, ψαξε με ονομα κανενα στην αναζητηση και θα σου δειξει που ωρισκονται και υα υπολοιπα

Δημοσ.

Γιατί ο υπολογιστής δεν αντιδρούσε καθόλου μετά από εγκατάσταση servise pack . Εχω ψάξει και με το search των windows αλλά άφαντα... Εκεί είναι το πρόβλημα . Έχω ξανακάνει τέτοια εγκατάσταση και απλώς μετέφερε τα παλιά εγγραφα μου σε άλλο φάκελο . αλλά χωρίς να χαθεί κάτι . Τώρα ο υπολογιστής δείχνει άδειος με κατελΛειμένο το 88% του σκληρού .

Δημοσ.

Yπάρχει ένας φάκελος με το παλιο username που είναι κ ίδιο με το παρόν αλλα μόλις πάω να το ανοίξω , εμφανίζει μήνυμα C:\Documents and Settings\onoma is not accessible . Access is denied . Καμια ιδέα ? ?

Δημοσ.

Χμμμμ.... είχες password στο παλιό σου username? Ψάξε και βρες το Winternals ERD Commander 2005, κάνε boot από εκεί και δες αν έχεις πρόσβαση ή με κάποιο LiveCD όπως το ubuntu που είναι linux αλλά σου επιτρέπει την πρόσβαση στο δίσκο και την μεταφορά/αντιγραφή αρχείων

δες και αυτό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...