maggle Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 εχω ενα celeron στα 2γχ και θελω να βαλω κατι πιο γρηγορο βασικα γιατι φτιαχνω πολλες ταινιες dvd και θελω να τελειωνουν στο μπαμ!ομως δεν ξερω τι επεξεργαστη να παρω και αν χρειαζεται να ειναι συμβατος με π.χ τη μητρικη μου καθως και πως θα το μαθω αυτο.θα μου πειτε γιατι δεν πας σε ενα μαγαζι να σου κανουν αναβαθμιση.ειμαι καμενος απο μαγαζια φιλοι μου,την τελευταια φορα που πηγα αλλα του ζητησα και αλλα μου εβαλε.γι'αυτο θα εκτιμουσα τη βοηθεια σας.
jim_p Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Για αρχη πες μας τι μητρικη εχεις. Αν τις ταινιες τις κανεις με το premiere και το rendering ειναι το προβλημα, παρε μια καρτα της Matrox για αυτο το σκοπο. Εινια λιγο ακριβες αλλα θα δεις τρελη διαφορα.
takos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δώσε μας πρώτα μια περιγραφή του συστήματος σου το Celeron 2γχ δεν μας λέει τίποτε. Πες μας την σύνθεση του μηχανήματος σου: (μητρική, μνήμες, κάρτα γραφικών, επεξεργαστή, τροφοδοτικό).
maggle Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 intel celeron 2.8ghz 504mb ram,asrock motherboard,2 hd 20gb&70gb,1 dvd-r,1 cd-r.τι αλλο?για μετατροπη ταινιων σε dvd χρησιμοποιω convertx2dvd 3
nik00ss Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 πηγαινε εδω http://www.cpuid.com/cpuz.php καταβασε το cpu-z και τρεξε το και πες μας τι γραφει... τα παιδια ρωτανε ακριβη στοιχεια της μητρικης σου... Αλλα ετσι οπως υπολογιζω θα χρειαστεις αναβαθμιση...
Commentator Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 EVEREST Ultimate Edition μπορεις και με αυτο να δεις ολες τις λεπτομερειες στο Pc σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.