disqualified Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Σαν fan του καλλιτεχνικου πατιναζ θα ηθελα να διαμαρτυρηθω (ετσι τα πηρα στο κρανιο) για την πληρη ελλειψη ενημερωσης απο δημοφιλη ελληνικα αθλητικα site ακομα και για τα αποτελεσματα του πανευρωπαικου πρωταθληματος που γινεται αυτες τις μερες στην κροατια, δε μιλαω για αγνωστη διοργανωση αλλα για γεγονος που μεταδιδεται καθημερινα απο την κρατικη τηλεοραση (ο καθενας με τον πονο του θα μου πειτε, απλα μου χτυπησε πολυ ασχημα)
olamar Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Κι εγώ μαζί σου!!! Καλά κάνεις και τα παίρνεις! Παρακολουθώ με τρέλα καλλιτεχνικό πατινάζ κι αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί υπάρχει αυτή η έλλειψη ενημέρωσης!
RubiksCube Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Έχεις απόλυτο δίκιο. Αν έκανε πατινάζ ο Lualua θα το έγραφαν. Μήπως ξέρεις αν υπάρχει κανένα παγοδρόμιο στην Αθήνα??
disqualified Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Έχεις απόλυτο δίκιο. Αν έκανε πατινάζ ο Lualua θα το έγραφαν. Μήπως ξέρεις αν υπάρχει κανένα παγοδρόμιο στην Αθήνα?? παλια πηγαινα σε ενα που ηταν προς το ΣΕΦ, καπου μεταξυ μοσχατου και φαληρου το οποιο δεν γνωριζω δυστυχως αν λειτουργει ακομα. Ο Κωσταλας παντως μιλαει για απουσια παγοδρομιου. Θυμαμαι πολυ παλια ειχε μετατραπει το ΣΕΦ σε παγοδρομιο για καποια διοργανωση μαλλον αλλα ημουν παρα πολυ μικρος για να θυμαμαι και λεπτομερειες αλλα μου εχει μεινει ακομα η εικονα στο μυαλο
scorer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 den ftanei pou mas prizei i ert dimartirise kiolas ante 200 atoma stn ellada na endiaferonte giauto to prama p les
olamar Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δυστυχώς, δεν υπάρχει παγοδρόμιο ολυμπιακών διαστάσεων στην Ελλάδα! Το παγοδρόμιο που ήταν κοντά στο ΣΕΦ έχει κλείσει και υπάρχει μόνο ένα μικρό κάπου στο Μαρούσι.
disqualified Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 den ftanei pou mas prizei i ert dimartirise kiolas ante 200 atoma stn ellada na endiaferonte giauto to prama p les δεν προκειται να το κανω flame το thread, ο καθενας μπορει να πει ο,τι θελει, δεκτα ολα, καλη χρυση η μπαλα βλεπω και γουσταρω και παθιαζομαι, αλλα αν δεις λιγο χορο στον παγο ξεχνας αμεσως ριβαλντο, τζορτζεβιτς και σαλπιγγιδη... Το δικο μου θεμα ειναι η on-line δημοσιογραφικη ανυπαρξια σε μια σημαντικοτατη διοργανωση και δε βλεπω το λογο ελλειψης εστω και μιας γραμμης αναφορας
Krokodilos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 δεν προκειται να το κανω flame το thread, ο καθενας μπορει να πει ο,τι θελει, δεκτα ολα, καλη χρυση η μπαλα βλεπω και γουσταρω και παθιαζομαι, αλλα αν δεις λιγο χορο στον παγο ξεχνας αμεσως ριβαλντο, τζορτζεβιτς και σαλπιγγιδη... Εγω ειδα και δεν τους ξεχασα!:-D Ωραιο ειναι πραγματι και σαφως δεν το παρακολουθουνε 200 ατομα πανελλαδικως αλλα πολυ πιο πολλα, αλλα οχι τοσα ωστε να κινησει το ενδιαφερον των υπευθυνων για την προβολη του(δημοσιογραφων κλπ). Εδω στην αθλητικη Κυριακη του δημοσιου καναλιου ΕΡΤ2 δεν δειχνει ουτε καν μπασκετ, παρα μονο ποδοσφαιρο κατα 98% και περιμενεις να δειξει πληροφοριες για καλλιτεχνικο πατιναζ καπου? Παντως τοσα και τοσα χρονια που παρακολουθω σχετικα, το εχω συνδεσει με αυτον τον απιστευτο σχολιαστη, Αλεξη Κωσταλα τον λενε? Τρομερος ειναι.... Και μια που μοιαζεις να ξερεις απο πατιναζ κλπ μπορεις να μου πεις πως λενε αυτην εδω που ειχε βγει πρωτη πριν κανα 4-5 χρονια και ηταν μεγαλη φιρμα και δεν μπορω να θυμηθω το ονομα της. Αμερικανιδα νομιζω ειναι:
stefanos_79 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Περαν του γεγονοτος οτι ειναι αντιεμπορικο προιον για τα ελληνικα δεδομενα δεν εχουμε και παραδοση σε αυτο το αθλημα.Ονομασε μου εναν Ελληνα αθλητη με συμμετοχες και διακρισεις.Και ομαδα baseball εχει η Ελλαδα αλλα ποιος ασχολειται?Ειναι μερικα αθληματα δεν τα εχουμε περασμενα στο DNA μας οποτε μην εχουμε και υπερβολικες απαιτησεις.Φαντασου τωρα να γινεις δημοσιογραφος καλλιτεχνικου πατιναζ στη Ελλαδα,να πεις ,να γραψεις τι?για ποιον και για που?Οποτε εχουμε τον Κωσταλα με τα διπλα axle .loop κτλ κτλ και διατηρει η κρατικη ενα προφιλ
disqualified Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Περαν του γεγονοτος οτι ειναι αντιεμπορικο προιον για τα ελληνικα δεδομενα δεν εχουμε και παραδοση σε αυτο το αθλημα.Ονομασε μου εναν Ελληνα αθλητη με συμμετοχες και διακρισεις.Και ομαδα baseball εχει η Ελλαδα αλλα ποιος ασχολειται?Ειναι μερικα αθληματα δεν τα εχουμε περασμενα στο DNA μας οποτε μην εχουμε και υπερβολικες απαιτησεις.Φαντασου τωρα να γινεις δημοσιογραφος καλλιτεχνικου πατιναζ στη Ελλαδα,να πεις ,να γραψεις τι?για ποιον και για που?Οποτε εχουμε τον Κωσταλα με τα διπλα axle .loop κτλ κτλ και διατηρει η κρατικη ενα προφιλ μιλαω για ενα αθλημα που μεταδιδεται απο την κρατικη τηλεοραση στις μεγαλες διοργανωσεις, δεν ζητησα να γινει καποιος δημοσιογραφος καλλιτεχνικου πατιναζ απλα να γραψουν τα αποτελεσματα...οχι να αναλυσουν τα αλματα του πλουσενκο ουτε στη formula1 εχουμε παραδοση ουτε ασχολιοταν τοσος κοσμος οταν ηταν στη maclaren ο senna μαζι με τον prost, αλλα σιγα σιγα "μπηκε" στο DNA μας. Κατανοω ολα αυτα που λετε και συμφωνω μια παρατηρηση εκανα που με χαλασε λιγο
tzotzo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 εχει το κοπα κοπανα στον σκαραμαγκα που εχει πιστα. Επισης το μεγαλο στο μαρουσι εχει κλεισει νομιζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.