GIOMIL Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Για τα xp ειχα το sleepy το οποιο μου εκλεινε τα windows οποτε ηθελα καθοριζα μια ωρα και ειχα το κεφαλι μου ησυχο....παρολο λεει οτι η καινουργια του εκδοση υποστηριζεi τα vista δεν μου δουλευει....Μηπως γνωριζετε καποιο αλλο προγραμμα συμβατο με τα vista εχω ultimate edition...
gfilippas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Με τα vista μάλλον δεν χρειάζεσαι πια τέτοιο πρόγραμμα.
HexStatic Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 search insomnia using the terms, "shut down" (without the " " )
GIOMIL Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 ΔΕΒ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ....ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ??
HexStatic Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 ΔΕΒ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ... Αποκλείεται!!!! Μάλον δεν μπήκες καν στην διαδικασία να ψάξεις. Ύπνος και shutdown Soth Shutdown On Lan Vatos_locos Programma gia programmatismeno shutdown tou pc dimkar2405 shutdown re pc manthoulis Αυτόματο shutdown dtkos shutdown sto cmd Eminem prog gia shutdown ligart Και πολλά άλλα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.