Προς το περιεχόμενο

Letter Rack 3D (Greek Scrabble)

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O μόνος λόγος που αισθάνθηκα την ανάγκη να δημιουργήσω αυτό το νήμα, είναι ότι υπάρχουν σίγουρα πάρα πολλοί φανατικοί του scrabble ανάμεσά μας. Και έψαχνα με τις ώρες για να βρω ένα πρόγραμμα scrabble-clone το οποίο να υποστηρίζει τα ελληνικά και συνεχώς έπεφτα σε κάτι greek-πατάτες Λαμίας, απαράδεκτα πράγματα για 2008.

Τελικά όμως βρήκα ένα ξένης προελεύσεως, το οποίο έχει ωραία γραφικά και υποστηρίζει τα ελληνικά. Πραγματικά ο άνθρωπος που το έγραψε (ένας είναι, βιοπαλαιστής προγραμματιστής) έχει κάνει πολύ καλή δουλειά κι ας μην γνωρίζει γρι ελληνικά, έφτιαξε ένα πρόγραμμα το οποίο δεν θα έφτιαχνε καμία μεγάλη εταιρεία software μιας και -ίσως δικαίως- δεν μας θεωρούν καταναλωτική δύναμη. Το πρόγραμμα λέγεται Letter Rack 3D από την softspotsoftware κι εμείς οι Έλληνες παίκτες νομίζω οφείλουμε να το υποστηρίξουμε ώστε να υπάρξει μέλλον, να έχουμε κι εμείς κάποτε ένα πρόγραμμα scrabble της προκοπής. Εκτός του ότι κοστίζει 20 ψωροευρώ που σίγουρα τα έχει ανάγκη. Το λεξικό του δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά εγώ προσωπικά θα του στέλνω μηνιαίως το συμπληρωμένο .lex αρχείο με τις λέξεις που κάνω "add" κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Νομίζω αξίζει τον κόπο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...