Προς το περιεχόμενο

Αb ... Όργανα γυμνστικής

dhmak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους, λέω να προχωρήσω σε αγορά μηχανήματος κυλιακών και θα ήθελα παρακαλώ πολυ όποια/όποιος είναι του χώρου, να μου πεί την γνώμη/αποψή του, για τα παρακάτω μηχανύματα, τα υπέρ και τα κατά τους, ωστε να καταλήξω στο ένα που θα πάρω.

Λοιπόν έχουμε και λέμε :

http://www.bean.com και στην Ελλάδα http://telestarshop.gr/product.asp?pid=178&sid=12&colid=&cid=9&cmd=&searchstr= γιατί έχει την διπλάσια+ τιμή ;;

Αυτό http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?12279 μου λέτε τι διαφορά έχει απο αυτό http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=13&itm=7925&ct=107&la=1&fi=7925 που έχει την διπλάσια τιμή ;;

http://www.tryabrocket.com & απο telemarketing (φυσικά φουσκωμένο) http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=13&itm=12259&ct=107&la=1

leftermann σε ευχαριστώ για την απάντησή σου (είπες την άποψή σου και στο θέμα γενικά αλλα καί για τα 'μηχανήματα' που με ενδειαφέρουν)

Παρακαλώ πολύ οι υπόλοιποι που θα ακολουθήσουν, να πούν την άποψή τους αλλα ας μπούν στον κόπο να συγκρίνουν τα 'μηχανήματα'

_______________________________________________________________________________________

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αλλα δέν απαντάτε στο ερώτημα, της σύγκρισης 'μεταξύ αυτών, ποίο το καλύτερο ;; ' .

Μήν τρελαθούμε !! δέν είπα οτι θα αγοράσω ένα τέτοιο μηχάνυμα για να γίνω BodyBuilder (ούτε και έχω κάψα να αποκτήσω χαρακωτούς κοιλιακούς και φουσκωμένα μπράτσα), και εννοήται οτι για ένα όμορφα ομοιογενές αθλητικό σώμα, χρειάζομαι εγγραφή σε γυμναστήριο.

Αυτό για το οποίο, ζήτησα την γνώμη σας (κι ακόμη, εκτός του leftermann, δέν την έχω πάρει) είναι με ποίο απο τα παραπάνω μηχανύματα, θα χάσω καλύτερα/αποτελεσματικότερα/γρηγορότερα το 'σοσίβιο' της μέσης που όλους μας βασανίζει.

Δημοσ.

αν θέλεις απλά να σφίξεις λίγο τους κοιλιακούς σου, θα πρότεινα σαν μάξιμουμ εξοπλισμού ένα στρωματάκι για να την πέφτεις στο πάτωμα, να κάνεις μερικούς κοιλιακούς, και 3-4 ,ασκησούλες ακόμα. Αν θέλεις να γίνεις φετόνι σαν τους τύπους στις φωτό, θα χρειαστείς πολλά παραπάνω από ένα μηχάνημα που διπλώνει και μπαίνει κάτω από το κρεβάτι σου.

Και σε καμία περίπτωση, κανένα μηχάνημα κοιλιακών, δεν μπορεί να σε κάνει να αδυνατίσεις, να γίνεις σβαρτζενέγκερ με 3 λεπτά άσκησης την ημέρα. Δεν έχω δοκιμάσει και πολλά τέτοια, αλλά όταν ο άλλος μου λέει πίπες για να μου πουλήσει το προϊόν του, θεωρώ ότι και το ίδιο το προϊόν πίπα θα είναι.

Προσωπικά, πιό ειλικρινές από όλα αυτά που βρήκες, νομίζω ότι είναι το φασόλι. Σαν βοήθημα για κάποιες ασκήσεις.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα , αυτά τα μηχανήματα τύπου τζακ νορις :shock: είναι η πεμπτουσία της κατρακύλας που έχει πάρει το θέμα της γυμναστικής μέσω telemarketing και τα συναφή. Ειλικρινά , τίποτα παραπάνω από αυτά τα όργανα δεν μπορούν να συνεισφέρουν από τον κλασικό και απλό τρόπο γυμναστικής.

Δημοσ.
Δεν έχω δοκιμάσει και πολλά τέτοια, αλλά όταν ο άλλος μου λέει πίπες για να μου πουλήσει το προϊόν του, θεωρώ ότι και το ίδιο το προϊόν πίπα θα είναι.

Έγραψες....

Δημοσ.

κοιτα, τα περισσοτερα απο αυτα τα μηχανηματα, πρωτοδημιουργηθηκαν απο αθλητες που ηθελαν να βελτιωσουν την εκαστοτε ασκηση. Ετσι, τα μηχανηματα των κοιλιακων ας πουμε, βοηθανε να απομονωθει η προσπαθεια πανω στους μυες που θες ωστε να εχεις καλυτερο αποτελεσμα.

Προσεξε ομως εδω τι γίνετε.... οι ωραιοι κοιλιακοι δεν γινονται κανοντας μονο κοιλιακους. Θελει τρελο τρεξιμο/ποδηλατο/κολυμπι/οτι αλλο σε κανει να καψεις θερμιδες (hint hint :devil::devil::devil:). Επισης θέλη διατροφή. Και θέλει και άλλες ασκήσεις οπως ραχιαίους + βαρακια για να γινει ομοιομορφο το αποτελεσμα.

Μηπως μεχρις στιγμης σου περιεγραψα πληρες σετ γυμναστηριου?

Και ολα αυτα πρεπει να γινουν μεθοδικα και συστηματικα, τα αποτελεσματα ΔΕΝ ερχονται με 3 λεπτα τη μερα, οχι μονο απο αυη την ασκηση τουλαχιστον.

Αν δεν πιστευεις, ας κανουμε ενα πειραμα. Ψαξε και βρες στο ιντερνετ την μαρτυρια καποιου που καταφερε ικανοποιητικα αποτελεσματα. (Φυσικα αυτος να μην ειναι καποιοςπου θελει να πουλησει το προιον του ε?:P:p)

Δημοσ.
κοιτα, τα περισσοτερα απο αυτα τα μηχανηματα, πρωτοδημιουργηθηκαν απο αθλητες που ηθελαν να βελτιωσουν την εκαστοτε ασκηση. Ετσι, τα μηχανηματα των κοιλιακων ας πουμε, βοηθανε να απομονωθει η προσπαθεια πανω στους μυες που θες ωστε να εχεις καλυτερο αποτελεσμα.

Προσεξε ομως εδω τι γίνετε.... οι ωραιοι κοιλιακοι δεν γινονται κανοντας μονο κοιλιακους. Θελει τρελο τρεξιμο/ποδηλατο/κολυμπι/οτι αλλο σε κανει να καψεις θερμιδες (hint hint :devil::devil::devil:). Επισης θέλη διατροφή. Και θέλει και άλλες ασκήσεις οπως ραχιαίους + βαρακια για να γινει ομοιομορφο το αποτελεσμα.

Μηπως μεχρις στιγμης σου περιεγραψα πληρες σετ γυμναστηριου?

Και ολα αυτα πρεπει να γινουν μεθοδικα και συστηματικα, τα αποτελεσματα ΔΕΝ ερχονται με 3 λεπτα τη μερα, οχι μονο απο αυη την ασκηση τουλαχιστον.

Αν δεν πιστευεις, ας κανουμε ενα πειραμα. Ψαξε και βρες στο ιντερνετ την μαρτυρια καποιου που καταφερε ικανοποιητικα αποτελεσματα. (Φυσικα αυτος να μην ειναι καποιοςπου θελει να πουλησει το προιον του ε?:P:p)

Σωστά... Αν θες να αποκτήσεις ωραίο σώμα πρέπει να γυμνάζεις ΤΟ ΙΔΙΟ όλους τους μυς του σώματος... Και πριν ξεκινήσεις ασκήσεις όπως βάρη, κοιλιακούς κτλπ, πρέπει να κάνεις για τουλάχιστον ένα μήνα φυσική κατάσταση... Δλδ τρέξιμο...

Ένα σωστό πρόγραμμα, περιλαμβάνει 15 λεπτά γρήγορο jogging, διατάσεις, 4-5 ευθείες, δλδ γύρω στα 100μ τρέξιμο όπου σταδιακά αυξάνεις την ταχύτητά σου μέχρι το τέρμα, μετά πάλι διατάσεις, και μετά περνάς σε βάρη και κοιλιακούς... για να έχεις αποτέλεσμα πρέπει να κάνεις περίπου 3 σετάκια των 15, σε κάθε άσκηση περίπου, με 1-2 λεπτά ξεκούραση ενδιάμεσα. Πολύ σημαντικό είναι όσους κοιλιακούς κάνεις, να κάνεις και τόσους ραχιαίους (η ανάποδη άσκηση δλδ), και επίσης να κάνεις βάρη τόσο στα χέρια, όσο και στα πόδια. Πολύ σημαντική άσκηση με βάρη είναι η κωπηλατική.

Αφού τα τελειώσεις όλα αυτά, για να μην πιαστείς, κάνε 10 λεπτά, πολύ χαλαρό Jogging (αποθεραπεία), και μετά πάλι διατάσεις.

Αυτά τώρα για να έχουν αποτέλεσμα θέλει να τα κάνεις 2-3 τη βδομάδα. Αν δεν ασχολείσαι με γυμναστική ιδιαίτερα μέχρι τώρα, κάνε λιγότερα σετάκια/ώρα και ανέβαινε σιγά-σιγά...Αν δεν έχεις καλή φυσικά κατάσταση, όπως προείπα, ξεκίνα ΜΟΝΟ με τρέξιμο (jogging/ευθείες/διατάσεις) για κανένα μήνα. Πάντως θές ή να αγοράσεις πολλά όργανα, ή καλύτερα γράψου σε γυμναστήριο. ... Κάνω αυτό το πρόγραμμα μαζί με τον αδερφό μου που είναι αθλητής στοίβου εδώ και μήνες και έχει πολύ καλά αποτελέσματα... Αυτά από μένα, ελπίζω να βοήθησα... Μην αγοράζεις πάντως τέτοια συστήματα είναι η πρόταση μου, άδικα λεφτά θα δώσεις., και φυσικά μην κάνεις μόνο κοιλιακούς σαν άσκηση.

Δημοσ.
κοιτα, τα περισσοτερα απο αυτα τα μηχανηματα, πρωτοδημιουργηθηκαν απο αθλητες που ηθελαν να βελτιωσουν την εκαστοτε ασκηση.

Το παραπάνω έχει γίνει για άλλο λόγο , και όχι για να βελτιώσουν την άσκηση. Το αθλητικό backround ενός αθλητή προπονητικά ,δεν έχει καμία σχέση με την πρόωθηση ενός τέτοιου μηχανήματος. Είναι καθαρά buisness

Ετσι, τα μηχανηματα των κοιλιακων ας πουμε, βοηθανε να απομονωθει η προσπαθεια πανω στους μυες που θες ωστε να εχεις καλυτερο αποτελεσμα.

Ακριβώς εδώ καλλιεργείται ο μύθος ,κάθε σύστημα γυμναστικής που συνισταται σε απομονωτικές ασκήσεις είναι άστοχο και δυνητικά επικινδυνο αν συνεχιστεί σε βάθος χρόνου. Πιο συγκεκριμένα για την πραγματική και ουσιαστική ισχυροποιηση των κοιλιακών μέσω της άσκησης απαιτείται ενεργοποιηση μεγάλής κινηματικής αλυσίδας,που περιλαμβάνει κατω άκρα , και ολοκληρο το κέντρου του σώματος. (τέτοια ερεθσίματα δίνεις είτε κάνοντας το σπορ που σου αρέσει , ή με ασκήσεις μεγάλων μυικών ομάδων που έχουν "μεταφορά" στον εν λόγω σπορ που σου αρέσει πχ βαθειά καθίσματα/προβολές για την ποδηλασία.)

Κατα την γνώμη μου οι απομονωτικές έχουν δευτερευοντα ρόλο στην αθληση και μάλλον περισσότερο για θεραπευτικούς λόγους στην αποκατάσταση απο τραυματισμούς είτε λόγο λανθασμένης μηχανικής του μυοσκελετικού.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 8 Ιανουαρίου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 8 Ιανουαρίου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.plaza24.gr

Θα βρείς καλύτερα και σαφώς φθηνότερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...