ssd93 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά το φορητό μου παρουσιάσε ένα πρόβλημα καθώς σέρφαρα σε φυσιολογικές θερμοκρασίες ξαφνικά άρχισε να αλλάζει χρώματα η οθόνη μου έβγαλε κάτι μπλε και μετά ο υπολογιστής εσβησε όταν πηγα να τον ανίξω μου έκανε το ίδιο και μετά εσβηνε πήρα το πλαίσιο και μου είπε ότι είναι κάρτα γραφικών εσείς τι πιστεύετε αυτό είναι και αν ναι τι μπορώ να κάνω εκτός από το να το πάω στην εταιρία μήπως γίνεται να αλλάξω τη μητρική μόνος μου και αν ναι που θα βρω αντοίστιχη?
michalis2610 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Ατυχος. Λογικά από τη στιγμή που ο φορητός ανάβει κανονικά τότε μάλλον το πρόβλημα όντως είναι στη κάρτα γραφικών. Για πες μας: 1. Είσαι εκτός εγγύησης? 2. Εχεις αυτόνομη ή ενσωματωμένη κάρτα γραφικών? 3. Πόσων μηνών είναι ο φορητός? 4. Εχεις τις απαιραίτητες τεχνικές γνώσεις για να αλλάξεις μητρική σε φορητό αν όντως χρειαστεί? Μητρική μπορείς να βρείς λογικά από ebay και ανάλογα site από εξωτερικό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει τελικά σε εσένα να μπεις σε αυτή τη διαδικασία.
ssd93 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Λοιπόν φίλε μου για να απαντήσω σε όλα σου τα ερωτήματα αρχικά το μοντέλο μου είναι Toshiba Satellite M30-842 1.Ναι έχει βγει από την εγγύηση. 2. Ενσωματωμένη την GeForce 5200 3.Ο υπολογιστής είναι 3 χρονών και 3 μηνών. 4.Ναι, αλλά πως θα ξέρω ότι ειναι σίγουρα η μητρική και αν ναι υπάρχουν εξωτερικές κάρτες γραφικών PCMCIA για να βάλω ή προχοράω σε αντικατάσταση αν και δεν ξέρω τι mb εχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.