Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ελληνικούς υπότιτλους LG298

ganavalo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

Προσφατα αγορασα ενα LG 298 PLAYER και μου χουν γινει τα νευρα....Προσπαθω να δω ταινιες divx στις οποιες εχω ενσωματωσει υποτιτλους αλλα η ταινια παιζει και οι υποτιτλοι δεν εμφανιζονται.Το προγραμμα που τους ενσωματωνω ειναι το sub2divx.

Προσπαθησα επισης να μετατρεψω τις ταινιες στις οποιες ειναι ενσωματωμενοι οι υποτιτλοι απο divx που ειναι σε avi και βαζοντας ξεχωριστα τον υποτιτλο .srt αλλα δεν παιζει και παλι....ισως επειδη εχει ενσωματωμενους τουσ υποτιτλους?

Τι πρεπει να κανω για να παιξει τις divx ταινιες που εχω με ενσωματενουσ υποτιτλους?

Δημοσ.

Παράξενο που δεν παίζει τους ενσωματωμένους. Στο pc τους δείχνει;

Στους .srt τι σου βγάζει; Κινέζικα ή καθόλου; Αν σου βγάζει κινέζικα, κάποια ρύθμιση έχεις λάθος. Αν δεν βγάζει καθόλου...πάλι κάτι λάθος έχεις κάνει. Μπορεί να χρειάζονται ενεργοποίηση από το setup.

Δημοσ.

Στο pc παιζει μια χαρα στο player δε δειχνει τιποτα....Οταν ειναι χωρια ταινια και υποτιτλοι δεν παιζει προφανως λογω της μετατροπης της divx(με ενσωματεμενους υποτιτλους) σε avi....Το κυριο ερωτημα ειναι γιατι δεν παιζει τις divx με τους ενσωματωμενους υποτιτλους....

Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο player δε χρειάζεται να ενσωματώσεις τους υποτίτλους για να παίξουν.

Απλά στο δισκάκι βάζεις και το αρχείο της ταινίας και των υποτίτλων "χύμα" με κοινό όνομα. Και μάλιστα είναι ευδιάκριτοι και σωστοί σε μέγεθος.

Το sub2divx δεν το έχω χρησιμοποιήσει λογικά θα πρέπει να έχει την ίδια φιλοσοφία με το AVIAddXSub. Μήπως τους υποτίτλους τους ενσωματώνει ποιο χαμηλά και γι' αυτό δεν φαίνονται από την TV σου; Το λέω αυτό γιατί το AVIAddXSub έχει ρύθμιση για το ύψος των υποτίτλων

Δημοσ.
Στο συγκεκριμένο player δε χρειάζεται να ενσωματώσεις τους υποτίτλους για να παίξουν.

Απλά στο δισκάκι βάζεις και το αρχείο της ταινίας και των υποτίτλων "χύμα" με κοινό όνομα. Και μάλιστα είναι ευδιάκριτοι και σωστοί σε μέγεθος.

Το sub2divx δεν το έχω χρησιμοποιήσει λογικά θα πρέπει να έχει την ίδια φιλοσοφία με το AVIAddXSub. Μήπως τους υποτίτλους τους ενσωματώνει ποιο χαμηλά και γι' αυτό δεν φαίνονται από την TV σου; Το λέω αυτό γιατί το AVIAddXSub έχει ρύθμιση για το ύψος των υποτίτλων

Μπορει να ρυθμιστει απο το dvd player να σηκωθουν οι υποτιτλοι?Μπορει να ειναι αυτο που λες!Ευχαριστω παντως.Και κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω....Με το aviaddxsub αν εχεις φτιαξει μια ταινια παιζουν οι υποτιτλοι μεσω usb stick?

Δημοσ.
Μπορει να ρυθμιστει απο το dvd player να σηκωθουν οι υποτιτλοι?Μπορει να ειναι αυτο που λες!Ευχαριστω παντως.Και κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω....Με το aviaddxsub αν εχεις φτιαξει μια ταινια παιζουν οι υποτιτλοι μεσω usb stick?

1. Όχι δεν μπορείς να ρυθμίσεις ύψος ή μέγεθος γραμματοσειράς μέσα από το menu του player.

2. Ναι παίζουν οι υπότιτλοι από USB με το ΑviΑddXSub.

Αλλά σου επαναλαμβάνω οτι δεν χρειάζεται. Βάζεις στο stick το αρχείο της ταινίας και το αρχείο των υποτίτλων με κοινή ονομασία (π.χ. Prison Break S01 E02.avi και Prison Break S01 E02.srt) και οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...