Προς το περιεχόμενο

Προσέγγιση κοπέλας...

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά, καλησπέρα. Συγγνώμη αν χαλάω τη ροή της κουβέντας σας, αλλά θέλω μερικές συμβουλές αν γίνεται.

Εδώ και καιρό, στην τάξη, βλέπω κάποια βλέμματα από μια κοπέλα. Γενικά το έχω σαν αρχή να μην πλησιάζω εγώ. Ίσως είναι και λάθος. Λοιπόν, δεν ξέρω αν αυτά τα βλέμματα είναι φιλικά ή όχι. Δεν κάνουμε παρέα. Ένα γεια λέμε που και που. Ούτε καίγομαι να πηδ**ω. Μου αρέσει σα χαρακτήρας, διότι είναι κλειστή σαν κι εμένα, απ'ότι έχω μάθει και επίσης είναι πολύ κοντά στο στυλ της κοπέλας που θα ήθελα να έχω σχέση. Είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Δεν καίγομαι να κάνω σχέση. Ούτε καν είμαι ερωτευμένος μαζί της. Δεν θα με χάλαγε όμως αν συνέβαινε κάτι. Είμαι υπέρ της άποψης ότι η φιλία είναι πάνω απ'όλα και πως πρέπει με κάποιον/α να γίνεις πρώτα φίλος και μετά να προχωρήσεις, αν θέλεις.

Τι προτείνετε; Να πω καμμιά χαζομάρα, χωρίς να δείξω κάτι; Να πω καμμιά χαζομάρα, δείχοντας κάτι; Να περιμένω από αυτήν; Είναι ο άντρας στη φύση αυτός που πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση, ή καλύτερα να το αφήνουμε στις γυναίκες αυτό;

Θα ακούσω με χαρά τις προτάσεις σας και τις διορθώσεις σας πάνω σε -τυχόν- λανθασμένες αντιλήψεις μου.

Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου είναι πιο δύσκολο να προσεγγίσεις μια κοπέλα σε χώρο που βλέπεις τον άλλο τακτικά παρά με μία άγνωστη. Γιατί με την άγνωστη δε θα χαλαστείς και πολύ αν δε γίνει κάτι, με την άλλη όμως θα χεις πρόβλημα για καιρό...

Δημοσ.

μπορω να δωσω τη λυση για σιγουρο καμακι αλλα δυστυχως πιανει μονο το καλοκαιρι...οποτε λιγη υπομονη

δοκιμαστε το μαγιω αυτο και θα με θυμηθειτε!3m5kt6nfuwjbgrit31n2.jpg

Δημοσ.
μπορω να δωσω τη λυση για σιγουρο καμακι αλλα δυστυχως πιανει μονο το καλοκαιρι...οποτε λιγη υπομονη

δοκιμαστε το μαγιω αυτο και θα με θυμηθειτε!3m5kt6nfuwjbgrit31n2.jpg

έχουμε εικόνα απο την πίσω πλευρά?

Δημοσ.

Ας είναι το δικό μου, το τελευταίο σπάμ-ποστ σ'αυτό το παραλήρημα με χιούμορ τούρτας.

Η συζήτηση μέχρι πριν καμιά 10αριά σελίδες είχε κάποιο ενδιαφέρον.

Εξόν και το thread κορέστηκε, οπότε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...