DIMITRISG Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 τις ωραιες κοπελες στο insomnia ποιος τις εφερε ο lucifer ? γιατι εχω γνωρισει (photo και λιγο ,,,,,παραπανω) κι αλλη κοπελα και ειναι πενταμορφη / ας εχεις το μακιγιαζ φρου-φρου εισαι πολυ γοητευτική. κι ο toufas καλος ειναι δε λεω αντε να ζησετε
Φρού-Φρού Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 ευχαριστούμε DIMITRISG και στα δικά σου.. δεν μπορώ να μιλήσω άλλο είμαι συγκινημένη ... Τούφα πες παιδάκι μου στον άνθρωπο ευχαριστούμε, κουφός είσαι???? μην είσαι γύφτος αχ πόση ευτυχία θε μου...
Lucifer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 τις ωραιες κοπελες στο insomnia ποιος τις εφερε ο lucifer ? Non, εγώ τις παίρνω =ρ
Toufas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 ευχαριστουμε dimitri. φρουφρου θελω χωρις μακιγιαζ ετοιμος παλι!
FilipposMD Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Τελικά ο Τούφας είχε δίκιο. Αφού κατάφερε να ρίξει την υπεργκο...κυρία του ινσόμνια Φρου-Φρου, κάτι θα ξέρει!
Toufas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Non, εγώ τις παίρνω =ρ ναι αλλα ποσταρεις σαν aledjo οταν το κανεις αυτο.
Φρού-Φρού Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 ε ναι ρε Φίλιππε μας φλόμωσε στα σεντόνια περι πεσίματος, κοκκίνησαν τα μάτια μας να τα διαβάσουμε και μόνο για τον κόπο του τα credits του τα παίρνει! @Τουφας αμακιγιάριστη δεν πάω ουτε στο φούρνο. Γυναίκα θες ή δούλα. σιχτιρ
Lucifer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 ναι αλλα ποσταρεις σαν aledjo οταν το κανεις αυτο. Ο aledjo δεν ποστάρει φίλος. 1-0 ontopic, ελεήστε με, έχει γίνει το μυαλό μου χυλός απ'το διάβασμα.
livewire Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Η προ-τελευταία φωτό να πάει στο thread του Dark Knight. Ίσως τελικά να μην "πρέπει να πεθάνει" ο Τζόκερ.... Νο οφένς, φρού φρού, ε! Συνειρμός Ην(όπως το λ7) χαρκ χαρκ! Γ@μώτο_έντιτ: Η προ-προ-τελευταία.
Φρού-Φρού Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 ρε συ Lucifer ποτε δίνεις ναουμε? δεν πετάγεσαι μέχρι κάπου να γουστάρεις κι ασε τα βιβλία ..
Φρού-Φρού Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Η προ-τελευταία φωτό να πάει στο thread του Dark Knight. Ίσως τελικά να μην "πρέπει να πεθάνει" ο Τζόκερ....Νο οφένς, φρού φρού, ε! Συνειρμός Ην(όπως το λ7) χαρκ χαρκ! ασε με ρε συ livewire με τον πόνο μου παίζεις. Παλι ανεργος ο πατέρας μου γαμω το Χολυγουντ μου μέσα..
liopyr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 εχμ. κλικ σόρρυ liopyr.. δεν πειράζει, χαλάλι χαλάλι... σε μία τόσο εξαιρετική περίπτωση, αποδέχομαι την ήττα μου και κάνω τα στραβά μάτια...
FilipposMD Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δεν πας σε κανά αναγνωστήριο ρε Λούσιφερ, που δεν έχει ίντερνετ; Θα μοντάρουμε εμείς απόψε.
Φρού-Φρού Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 δεν πειράζει, χαλάλι χαλάλι... σε μία τόσο εξαιρετική περίπτωση, αποδέχομαι την ήττα μου και κάνω τα στραβά μάτια... ετσι σε κρατάει ο σωστός ο άντρας! liopyr σε ξαναγαπώ. τούφας σόρρυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.