drakonikolis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά πριν από 2 μέρες έκανα format τον υπολογιστή και ύστερα ξαναεγκατέστησα το modem και έφτιαξα τη σύνδεση.Ενώ γίνεται η σύνδεση κανονικά και με τη σωστή ταχύτητα(1mbit),μόλις ανοίγω τη πρώτη σελίδα και πληκτρολογώντας τη πρώτη διευθυνση μετά αδυνατεί να μου ανοίξει οποιαδήποτε σελίδα ή μου την ανοίγει με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση.Έχετε καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει και αν έχετε να μου προτείνετε κάποια κίνηση για να λύσω το πρόβλημα.Οι γνωρίζοντες αν μπορούν ας μου δώσουν τα φώτα τους.
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 service pack για τα windows εχεις περασει?με αλλους drivers?
drakonikolis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Πέρασα το service pack 2 αλλά και πάλι τίποτα δεν γίνεται.Το κατέβασα από το νετ.Μάλον θα το πάω σε κάποιον τεχνικό που γνωρίζει
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 τι μοντεμ εχεις να σου πουμε απο που να κατεβασειις new drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.