andreasxxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το HTS335W της Philips και έχω το γνωστό πρόβλημα με τους υπότιτλους (κινέζικα) Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω firmwear? Ευχαριστώ πολύ.
washcloud Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 http://www.google.com/search?hl=en&client=opera&rls=en&hs=bZc&q=HTS335W++Philips+firmware&btnG=Search
andreasxxx Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Τσάμπα κόπος και ψάξιμο τελικά. Δεν χρειάζεται update. Έχει ρύθμιση στο μενού για divx subtitles. Ευχαριστώ πολύ πάντως.
derizio Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Ναι γιατι το ιδιο εχω και εγω. Φιλε αντρεα να σε ρωτησω εγω κατι αλλο αφου εχουμε το ιδιο συστημα. τα πισω ηχεια τα ασυρματα, αν τα πιασεις πανω πανω εχουν 2 τρυπες για ηχεια αλλα τουλαχιστον εγω ακουω μονο απο την κατω, δηλαδη σαν να εχει υποδομη για αν μπουν 2 ηχεια ( ενα πανω και ενα απο κατω) και τελικα εχει ενα. ετσι ειναι και το δικο σου ή εμενα δεν δουλευουν?
mathoussalix Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 εγω χρειαζομαι παντως firmware γιατι σε divx δε διαβαζει ελληνικους υποτιτλους και δυστυχως υπαρχει μονο για το HTS3357/12 και δεν ξερω αν μπορω να το χρησιμοποιησω
apotsi Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Να ρωτήσω κάτι; Το συγκεκριμένο υποστηρίζει να παίξεις movie+subs από USB (flash ή HDD) ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.