Προς το περιεχόμενο

χαμενα αρχεια!!!!ΒΟΗΘΕΙΑ

gas83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι λεει παιδες.καλησπερα.

λοιπον το προβλημα ειναι το εξης.εχω καποια hidden files στο σκληρο.

θελω να κανω format στο pc αλλα οι επλογες φακελων εχουν εξαφανιστει....δεν ειναι ουτε στον πινακα ελεγχου ουτε πανω στα εργαλεια και εστι δεν μπορω να πατησω καποια επιλογη για να τα κανω παλι εμφανη.

επισης μαλλον οτο pc λογω ιου πιθανων να εχει καποιο προβλημα αλλιως δεν εξηγηται το οτι ουτε η επιλογη του search δουλευει.κοινως οταν παταω απο εναρξη στην αναζητηση μου βγαζει το κλασικο παραθυρο για να πατησω αυτο που θελω να ψαξει αλλα λειπει η μπαρα με το κενο για να πατησω αυτο που θελω.αρα ουτε το search δουλευει.

το ερωτημα ειναι το εξης.πως μπορω να κανω τα αρχεια να φαινονται ξανα?

επισης αν μεταφερω ενα φακελο που περιεχει κρυμενα αρχεια σε αλλο σκληρο τα κρυμενα θα αντιγραφουν κανονικα η πρεπει να τα εμφανισω πρωτα και μετα να τα αντιγραψω στον αλλο σκληρο?

οπως ειπα θελω να κανω format αλλα δεν θελω να χασω τα αρχεια.

ελπιζω να γινομαι κατανοητος.ευχαριστω

Δημοσ.

Κατέβασε το windows commander

Πήγαινε Configuration > Options > Display

και ενεργοποίησε το show hidden/system files

Αν σε μπερδεύει λίγο το interface φαντάσου ότι έχεις δύο directory trees αριστερά και δεξιά και μεταφέρεις από το ένα στο άλλο. Επέλεξε στο αριστερό τον δίσκο που περιέχει τα αρχεία που θες και στο δεξί τη θέση στην οποία θες να τα μεταφέρεις (μαρκάρεις με δεξί κλικ και κοκκινίζουν και εκτελείς copy με F5). Τα κρυφά αρχεία εμφανίζονται με ένα κόκκινο θαυμαστικό επάνω τους

Αν δεν ενεργοποιήσεις την εμφάνιση των κρυφών αρχείων (από το πρόγραμμα ή απο τα windows) τότε αυτά δεν επιλέγονται οπότε θα τα χάσεις

Δημοσ.

Για δοκίμασε να τρεξεις αυτό το Reg αρχείο κανε το αποσυμπίεση μετά στο αρχείο που θα αποσυμπιεστεί πάτα δεξί κλικ συγχώνευση μετά κανε restart μπορεί να γυρίσει μετά άπω αυτό η επιλογή "οι επιλογές φακέλων"

reg.zip

Δημοσ.

thanks παιδια.θα τα δοκιμασω και θα σας πω.sorry που αργησα να απαντησω αλλα δεν εχω internet σπιτι.μονο απο νετ:cry:

Δημοσ.
thanks παιδια.θα τα δοκιμασω και θα σας πω.sorry που αργησα να απαντησω αλλα δεν εχω internet σπιτι.μονο απο νετ:cry:

Περιμένουμε αποτελέσματα...(λέτε ο ασθενείς να γίνει καλά???:lol:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...