muchaos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Παιδια θα ειθελα τη βοηθεια σας.Εχω το daemon tools v4.06 και εχω κατεβασει ενα παιχνιδι που πρεπει να ανοιχτει για εγκατασταση με το Daemon tools.Τα αρχεια του παιχνιδιου ειναι σε μορφη .mds.Οταν παταω να ανοιξω το πρωτο αρχειο φορτωνει αλλα μετα δε βγαζει τιποτα.Τι φταει??Μπορει να με βοηθησει καποιος.Ευχαριστω πολυ.
muchaos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Κανεις σας δε ξερει ρε παιδια??Σας παρακαλω πειτε μου γιατι χρειαζετε να κανω και αλλα παιχνιδια εγκατασταση.
ArisG88 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Και εκτος αυτου βαλε την τελευταια εκδοση του daemon και δε νομιζω να εχεις προβλημα
muchaos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η τελευταια εκδοση του daemon tools??Και επισης το alcohol παρομοιο προγραμμα ειναι??Με αυτο το ονομα να το κανω αναζητηση? Ευχαριστω πολυ παιδια.Σας ειμαι καταυποχρεομενος.
Black Demis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Alcohol http://www.alcohol-soft.com/ Daemon Toools http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php?mode=ViewCategory&catid=5 Το ότι δεν σου ανοίγει το αρχείο μπορεί και να είναι κατεστραμμένο αλλά δοκίμασε πρώτα την καινούργια εκδοσή και το Alcohol
muchaos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου.Να εισαι καλα για τη βοηθεια σου.Τωρα θα τα ψαξω και θα δω τελικα τι γινετε.
muchaos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Α... και κατι ακομα αμα μπορεις να με πεις φιλε μου.Οταν γινετε εικονικο δισκος(DVD-rom) μεσα στον υπολογιστη οταν κανουμε αυτα τα αρχεια με το daemon tools πως σβηνετε μετα αυτος ο δισκος??Χιλια συγνωμμη για τη ταλαιπωρια.
Black Demis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Αν δεν των χρειάζεσαι άλλο κανεις unmount από Daemon Tools και μετά το διαγραφεις κανονικά με del
muchaos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Ενταξει τι μπορω να πω?Απλα εισαι απαιχτος φιλε.ΣΕ ευχαριστω για αλλη μια φορα.Ευχαριστω.
Black Demis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Ενταξει τι μπορω να πω?Απλα εισαι απαιχτος φιλε.ΣΕ ευχαριστω για αλλη μια φορα.Ευχαριστω. Παρακαλώ αλλά έβγαλες άκρη με τα αρχεία σου??
muchaos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Ναι το εκανα με daemon tools και ολα εγιναν ενταξει αλλα ξες τη δεν εγινε?Εκει που σε ειπα πως σβηνω αυτο τον εικονικο DVD-ROM,που ειπες απο το daemon tools να κανω umount και μετα να πατησω delete Και θα σβηστη.Ε εκανα unmount αλλα μετα δε σβηνοταν.Ουτε με δεξι click ιδιοτητες ουτε με delete.
Black Demis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Ναι το εκανα με daemon tools και ολα εγιναν ενταξει αλλα ξες τη δεν εγινε?Εκει που σε ειπα πως σβηνω αυτο τον εικονικο DVD-ROM,που ειπες απο το daemon tools να κανω umount και μετα να πατησω delete Και θα σβηστη.Ε εκανα unmount αλλα μετα δε σβηνοταν.Ουτε με δεξι click ιδιοτητες ουτε με delete. Κανε και "set numbers of drives" σε disable και δοκίμασε μετά μπας και έγινε καμιά χαζομάρα και αν πάλι δεν σβηστεί κανε restart και δοκίμασε ξανά (το καλύτερο λειτουργικό του κόσμου δεν έχουμε??:lol: μπας και κάνει αυτό βλακείες)
muchaos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Aα...ωραια εγινε με set number....Ευχαριστω για αλλη μια φορα φιλε μου.Μονο που εχω αλλο ενα τετοιο εικονικο που εγινε απο το alcohol οταν το δοκιμαζα και δε ξερω πως φευγει.Ασε που δε καταλαβα και πως δουλευει αυτο το προγραμμα.
Black Demis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Κανε ότι λέει η εικόνα και θα ξεφορτωθείς και το άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.