Spyretos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους Ψάχνω για ασκήσεις και τεστς για Proficiency... Αν μπόρει κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ !! Ευχαριστώ προκαταβοληκά !
Lomar Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 για αρχή ελπίζω να βοηθήσει http://www.flo-joe.co.uk/cpe/students/tests/index.htm αν ξέρει κάποιος κάτι καλύτερο, τότε ίσως να ψηθώ και εγώ για proficiency
bolec Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Spyreto δίνω και γω το ΜαΪο και έχω πήξει στο διάβασμα.Πές μου πιο δίνεις, Cambridge ή Michigan για να σου στείλω και την ανάλογη βιβλιογραφία
Spyretos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Michigan δίνω...Ευχαριστώ παρα πολύ παιδία
becausE Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δηλαδή είμαι ο μόνος που θα δώσει και είναι χαλαρός; Ούτε στο φροντιστήριο διαβάζω
bolec Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Αυτά τα 2 κάνω εγώ: 1)Final practise tests for the michigan ecpe by new editions 2)Final tests for the michigan proficiency by express publishing
sleepy_head Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δηλαδή είμαι ο μόνος που θα δώσει και είναι χαλαρός; Ούτε στο φροντιστήριο διαβάζω αν δεν χρειάζεται να διαβάσεις τότε τι να κάνεις? Να σπαταλάς άδικα το χρόνο σου? Και εγώ έτσι πήγα χαλαρά, "αδιάβαστη" (γιατί στην ουσία τα ήξερα..) και πέρασα >.<
Zderg Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδια, τα αγγλικα δεν μαθαινονται σε 2 βδομαδες.. Αν δεν τα ξερεις, οσο κ να κατσεις να διαβασεις στο τελος τιποτα δεν γινεται..
Vanny Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 παιδια εγω ψαχνω για practice tests του michigan οποιος μπορει να με βοηθησει...=)
Nomikaria Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ όταν ήταν να δώσω,έκανα αυτά κι ήταν πολύ καλά!!
katerina_a_86 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια, τα αγγλικα δεν μαθαινονται σε 2 βδομαδες.. Αν δεν τα ξερεις, οσο κ να κατσεις να διαβασεις στο τελος τιποτα δεν γινεται.. Άσε ρε. Ναι τα αγγλικα δεν μαθαίνονται σε 2 βδομάδες. Επίσης δεν μαθαίνονται και απο βιβλία. Οι εξετάσεις όμως περνιούνται σε 2 βδομάδες. Ειδικά αν έχεις και λίγη κολοφαρδία όσο άσχετος και να είσαι μπορείς να περάσεις. Συμβουλεύω κωλοφαρδία( φυλαχτά, σκόρδα, ματζούνια, προσευχές στον βούδα και στο μακαρονοτέρας) , αντιγραφή αν είναι εφικτό (στο listening αν είσαι σε δίλημμα βλέπε προς ποια βουλίτσα σημειώνει ο πληθυμός γύρω σου, και στα κείμενα δες όσα μπορείς από δίπλα για να μην χάνεις χρόνο) και διάβασμα μόνο 1-2 βδομάδες πριν (και ΠΡΟΣΟΧΗ μόνο tests). Αυτή είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για κάποιον άσχετο. (Πριν μια βδομάδα το πήρα)
Tenshi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Απο καμιά 15αρια βιβλία που έκανα, αυτά μου θυμάμαι: -10 Practice Final Tests by Silvia Kar -10 More Practice Final Tests by Silvia Kar -Succeed in Michigan ECPE (Andrew Betsis) -Michigan Proficiency Final Practice Tests (Diane Flanel Piniaris) <<<το πρότεινε και ο Nomikaria
insomniaK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ναι μάλλον γιατί δεν περιμένεις να το ακούσεις ως λισενινγκ... joking...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.