Προς το περιεχόμενο

Proficiency Tests και ασκήσεις plz !

Spyretos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους :)

Ψάχνω για ασκήσεις και τεστς για Proficiency...

Αν μπόρει κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ !!

Ευχαριστώ προκαταβοληκά !

Δημοσ.

Spyreto δίνω και γω το ΜαΪο και έχω πήξει στο διάβασμα.Πές μου πιο δίνεις, Cambridge ή Michigan για να σου στείλω και την ανάλογη βιβλιογραφία

Δημοσ.
Δηλαδή είμαι ο μόνος που θα δώσει και είναι χαλαρός; Ούτε στο φροντιστήριο διαβάζω

αν δεν χρειάζεται να διαβάσεις τότε τι να κάνεις? Να σπαταλάς άδικα το χρόνο σου? :P

Και εγώ έτσι πήγα χαλαρά, "αδιάβαστη" (γιατί στην ουσία τα ήξερα..) και πέρασα >.<

Δημοσ.

Ρε παιδια, τα αγγλικα δεν μαθαινονται σε 2 βδομαδες.. Αν δεν τα ξερεις, οσο κ να κατσεις να διαβασεις στο τελος τιποτα δεν γινεται..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Ρε παιδια, τα αγγλικα δεν μαθαινονται σε 2 βδομαδες.. Αν δεν τα ξερεις, οσο κ να κατσεις να διαβασεις στο τελος τιποτα δεν γινεται..

Άσε ρε. Ναι τα αγγλικα δεν μαθαίνονται σε 2 βδομάδες. Επίσης δεν μαθαίνονται και απο βιβλία.

Οι εξετάσεις όμως περνιούνται σε 2 βδομάδες. Ειδικά αν έχεις και λίγη κολοφαρδία όσο άσχετος και να είσαι μπορείς να περάσεις.

Συμβουλεύω κωλοφαρδία( φυλαχτά, σκόρδα, ματζούνια, προσευχές στον βούδα και στο μακαρονοτέρας) , αντιγραφή αν είναι εφικτό (στο listening αν είσαι σε δίλημμα βλέπε προς ποια βουλίτσα σημειώνει ο πληθυμός γύρω σου, και στα κείμενα δες όσα μπορείς από δίπλα για να μην χάνεις χρόνο) και διάβασμα μόνο 1-2 βδομάδες πριν (και ΠΡΟΣΟΧΗ μόνο tests).

Αυτή είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για κάποιον άσχετο.

(Πριν μια βδομάδα το πήρα)

Δημοσ.

Απο καμιά 15αρια βιβλία που έκανα, αυτά μου θυμάμαι:

-10 Practice Final Tests by Silvia Kar

-10 More Practice Final Tests by Silvia Kar

-Succeed in Michigan ECPE (Andrew Betsis)

-Michigan Proficiency Final Practice Tests (Diane Flanel Piniaris) <<<το πρότεινε και ο Nomikaria

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...